Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. ay hamile kaldim ilk 2 ay olmadi ama en son ay agnucaston adli hapi kullandım ve yaklasik 6 haftalik hamileyim
Merhaba bende o hapa başladım.acaba olurunamı bıraktın yoksa yumurtlama günlerine dikkat ettinmi?
dikkat ettim canim ama grnelde gun asiri oldu benim ki otomatik yumurtlama gunu hesaplayicilarini kullaniyordum o gunleri dikkate al bence
Haklısın inş bende 3 ay içinde hamile kalırım:)
Allah yavrunu sana bagislasin seni de ona insallah bende 1 senelik evliyim gecen gun ustune oluuorum zannetdim ama suan bu mesaji okudum kirildim sanki aglayasim var pko luysam ne yapcamm
Haklısın inş bende 3 ay içinde hamile kalırım:)
3. ay hamile kaldim ilk 2 ay olmadi ama en son ay agnucaston adli hapi kullandım ve yaklasik 6 haftalik hamileyim
agnucaston klomen gibi bir ilaç mı yani yumurtayı desteklemek için mi?
herturlu Rahim hastaligina yararlı olduğunu ve yumurtayi desteklediğini duydum ki bende ise yaradi
3 aydir filan istiyoduk 3 ayda oldu bu hapan baska bisey kullanmadim bu da olmasaydi soga kurunu deniyecektimbu ilaçtan önce hangi yöntemi lacı kullandın peki ne kadar zamandr istiosun?
3 aydir filan istiyoduk 3 ayda oldu bu hapan baska bisey kullanmadim bu da olmasaydi soga kurunu deniyecektim
3 ay önce adetim 15 gün geçikti. ben kendimi hamile sanıyordum. kutu kutu hamilelik testi aldım o ay. hep tek çizgi hep tek çizgi. halbuki biz o ay denemedik bile. 15.gün testlere inanmayıp ilk defa doktora gittim. bebek yok dedi. dünya başıma yıkıldı. ağlamaktan şişti gözlerim. akşam eşim geldi. bi kıyametde o zaman koptu. "sen ne zaman denedin de bebek olmadı" diye.
aslında haklıydı denememiştik hiç.
ama 15günlük maceradan sonra ben bebek istiyormuşum onu kesin anladım.
ve sonraki aya hamileyim
3 yıllık evliyim. 3 aydır deniyoruz ama olmuyor. Bu ay çok merak ediyorum oldu mu diyene büyük stresmis ama. . Eşime diyordum deneyelim, ya olmazsa diye ama beni hiç dinlemedi
bu ay da denerim sonra bırakırım çünkü öğretmenim bu zamanlarda oldu oldu olmadı seneye nisanda yine başlarım
inşallah bu ay güzel haber alırım hayirlisiyla. .