Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

canım mrh ben tam bir senede hamile kaldım her ay dene dene yok artık moralim bozuluyordu ama sonra oldu bir arkadaşım ilk ayda bir arkadaşım ikinci ayında kaldı belli olmuyor allah istedikten sonra ilk ayda oluyor benim meğeer stresten prolaktinim yükselmiiş:52:

Ay inşallah olur içim içimi yiyor masıl gecer bu iki hafta bilemedim:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah herkese hayirli zamanda versin kizlar
Ben cok tuhaf bir sekilde bir seferde hamile kaldim. Esim askerde onu ziyarete gittim bir gece yaninda kaldim geldim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah herkese hayirli zamanda versin kizlar
Ben cok tuhaf bir sekilde bir seferde hamile kaldim. Esim askerde onu ziyarete gittim bir gece yaninda kaldim geldim :)

Benimkide olursa öyle olmuş olcak bi gece gidip döndüm ay inşallah olur ya❤️

Benimkide olursa öyle olmuş olcak bi gece gidip döndüm ay inşallah olur ya❤️

Allah herseyin guzelini verir insallah istedigin olur :)

yakşalık 4 yıldır bir problem olmamasına rağmen gebelik oluşmuyordu. geçtiğimiz ay aşılama sayesinde hamileyim şükür ♥

Selam kızlar bende 8. Ayimdayim hala bişi yok. Pazartesi doktora gidicem ilk defa bakalım. ...

gecen ay aslinda cok dikkat ettik bikere dikkat etmedik farkinda olmadan oda tam yumurtlama gunune denk gelmis sonra hesaplayinca farkettim simdi 5 haftalik hamileyim anliycaginiz pek zor olmadi :))

gecen ay aslinda cok dikkat ettik bikere dikkat etmedik farkinda olmadan oda tam yumurtlama gunune denk gelmis sonra hesaplayinca farkettim simdi 5 haftalik hamileyim anliycaginiz pek zor olmadi :))

Tv de bir uzman ( gulbenin programinda) kadin ve erkek hicbir sorun yasamasa bile tam yumurtlama zamaninda dahi genelik gerceklesmesinin %10 sansla oldugunun soyledi. Ben de arastirirken % 20 yi okumustum. Yani aaa bu ay olmadi derken en mukemmel zamanda dahi 10 seferden 9 da olmayabiliyor. Hadi 8 sefer diyelim. Ayni uzman Asilama bu konuda yardmci olur dedi.
Benim 1. De hamile kaldim cok fark etmeden. Hatta cok gec anladik. Korunsak mi korunmasak mi diye konusuyorken.
Ama 2. Sanirim 3 ay surdu ben bayaaa gun kontrolu yaparken. Hatta 3. Ay da olacagina artik cok olasilik vermedigim icin oldukca tehlikeli seyler yaptim bilmeden.
Ozetle ha 1. De oldu ha 3 de olmadi diye dusunmeden drlar 1 seneyi goze alip rahat olunmasini tavsiye ediyorlar. Sanirim kafayi takmamak da cok muhim.

Merhaba arkadaşlar bende 2 kiz annesiyim hic hazir olmadigim ve spiralle korundugum halde hamile kaldim oyle supriz oldu ki bana.yani Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor.bi arkadaşım tam bir sene sonra kaldi hic bi problem yokken.insallah hepimize Rabbim saglikli bebekler nasip etsin

merhaba ben alti yil sonra yumos takibi famera ve catlatma ignesi ovitelle sayesinde yani allah vesile etti hamisim:nazar 6+3 cuz kalbi ve keseyi gorduk binlerce kez sukur olsun.oncesi asi ve tup ysptik olmadi hala soktayim allahim kucagima almayi.nasip etsin her anne adayinin insallah amin......

2,5 yıllık evliyken 12 ayımızın sonunda hamile kadlım çok şükür Rabbim isteyen herkese versin en hayırlı zamanda inşallah.

biz 10 aylık evliyiz 2 ay korunduk hapla sonra ikimizde cocuk istedik fakat 8 ay cocugumuz olmadi bu ay guzel haberi aldik ama daha cok yeni 4.5-5 haftalik😝😊

Yumurtlama donemlerini takip et bide adetin her ay kacgunde bir oluyor internetde hesaplama tablolari war.

Kizlar ben simdi 7+3 haftalik hamileyim ve hamile kalisim fena bir surpriz oldu. Iki turlu korundugum halde gecen adetimin uzerinden sadece 2 gun gecmesiyle hemen hamile kalmisim. Herkeste farkli oluyormus. Yumurtaliklarimin asiri hizli calismasindan dolayi hap bile koruyamamis beni ve ben son adetimden sonra hemencik hamile kalmisim. Nasip edecekmis yaradan..

Bizimde 8ay dan sonra bebisimiz oldu iki gun önce öğrendım hamile oldugumu; ) Rabbim isteyen herkese nasib etsin insallah

Her gün birisinin daha hamile olduğunu öğreniyorum Rabbim bana da nasip eder inş...

Biz 20 ay cabaladik hamile kalmak icin. Arada 3 tane 5. Haftalarda dusuk yaptim. Rabbim cok buyuk tam tedaviye baslicagimiz ayda hamile oldugumu ogrendim hamdolsun. Rabbim insallah bu sefer saglikla dogurup buyutmeyi nasip etsin ve isteyenleri bekletmesin cok zor. Cok gozyasi doktum halada dokuyorum bebegim iyimidir diye :(

Back