Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Merhabalarr bizde 1.5 senedir bebiş istiyorduk . İlk 9 ay çok fazla kafaya taktım , ağladım. Ancak daha sonra başıma gelen olaylardan sonra 5 ay yataktan kalkamadım. Demek ki Rabbimin vermemesinin bir sebebi varmış. Çünkü eğer o dönem hamile olsaydım bebeğimi kayberderdim. Neyse ben biraz iyileştim yürümeye başladım, işime başladım ve o dönemde aldığım kilolar için diyetisyene gittim hani hamile falan kalırsam diye:)) o ay da hiçç ama hiç düşünmedim hatta kilo vereyim önce dedim:) Ben o ayın sonunda yaklaşık 4-5 kilo verdim ve sonuçta da bir de hamiş olduğumu öğrendim. Rabbim bu güzel duyguyu her isteyene yaşatsın inş. Ve şunu da demek istiyorum Allah ne zaman isterse o zaman olur; biz kullar gönülden istemeye devam edelim:)):49::49::49::49:

Kizlar ben ilk denememde hamile kaldm cok sukur. Bugun ultrasonda gordu doktor. 15gun sonra kalp atisi icin tekrar gitcem. Sormak istedgnz bsey varsa sorun

bende istiyorum ama 4 aydır nasip olmadı...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ben ilk denememde hamile kaldm cok sukur. Bugun ultrasonda gordu doktor. 15gun sonra kalp atisi icin tekrar gitcem. Sormak istedgnz bsey varsa sorun

allah aratmasın hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur inş.:16:yumurtlama günlerine dikkat ettinmi canım? soğan kürü falan uyguladınmı ilişki günü ne sıklıkla oldu :ssz:

allah aratmasın hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur inş.:16:yumurtlama günlerine dikkat ettinmi canım? soğan kürü falan uyguladınmı ilişki günü ne sıklıkla oldu :ssz:

Yok ben hic bisey uygulamadim canim. Yumurtlama gunune bile bakmadim rastgeleoldu yani

Tatlm keseyi kacinci haftada gordun.yada gordugu zaman kan degerin kacti:-)

Evlendikten 6 ay sonra hamile kaldim 2 ay tutunabildi bebegim karnimda ve beni birakti :-( kurtaj oldum 3 ay muddet verdi doktorm tekrar hamileym bugun 31 haftalik olduk Allahima binlerce kez şükür Rabbim olmayanlara versin

Bebek düsünmeye basladiktan sonra 4. Denemede hamile kaldim. 5-6 ay esim korundu, sonra 3 ay dogum kontrol hapi kullandim, ardindan tekrar 4 ay kadar esim korundu. Sonrada ocak ayinda bebege karar verdik. 3 nisanda hamile oldugumu ogrendim.

4 yillik ewliyim 4 sene yasminle korundum...biraktim karar werdik die 3. ayda hamile kaldim ;))) sukurler olsun gelio kizim....

Evlendikten 12 ay sonra esim korunurken hqmile kqldim 8 haftalikken dusukle sonuclandi sonra bebek istedik 1 yil sonra hamile kalabildim bir kizim oldu ve o 5 aylikken korunmamiza ragmen tekrar hamile kaldim simdi kizim 19 aylik oglum 5:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar banada yardim edin lutfen dun adetim biteli 5 gun oldu ve birlikte olduk iki kere korunmadan yaptik ve yataktan baya sure kalkmadim sizce sonuc ne olur ilk defa korunmadik kasiklarimda cok hafif agri var yatyrm hala anne olmak istyrm daha erken diyor ilk defa denedik insallah olur yoksa yine korunmaya devam eder anne olmak istyrm cok mutsuzum sonuc ne olur zaman nasil gecicek bilmiyrm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar banada yardim edin lutfen dun adetim biteli 5 gun oldu ve birlikte olduk iki kere korunmadan yaptik ve yataktan baya sure kalkmadim sizce sonuc ne olur ilk defa korunmadik kasiklarimda cok hafif agri var yatyrm hala anne olmak istyrm daha erken diyor ilk defa denedik insallah olur yoksa yine korunmaya devam eder anne olmak istyrm cok mutsuzum sonuc ne olur zaman nasil gecicek bilmiyrm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım mrh ben tam bir senede hamile kaldım her ay dene dene yok artık moralim bozuluyordu ama sonra oldu bir arkadaşım ilk ayda bir arkadaşım ikinci ayında kaldı belli olmuyor allah istedikten sonra ilk ayda oluyor benim meğeer stresten prolaktinim yükselmiiş:52:

Back