Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beklemek cok zorrrrrrrr![]()
Meraba foruma yeni üyeyim bisey sorabilir miyim ?
Meraba canım aslında biraz fikir deneyim aldım sayılır ama sana da sorayım 1 yıllık evliyim sat 9 subat bu ayın da 9,10unda olmam gerekti hala olmadım,esimlede subat sonlarında ve adet bitiminde beraber olmustuk , adet bitimi icime bosalmıstı 4.gün ertesı gün hapı almıstım ara kanamam oldu ayın sonunda yine birlikte olduk icime bosaldı hicbisey icmedim bugun itibariyle 15 gün gecti 10 gün gectiginde doktora gittigimde gebelik bulguları var bide kan testinde kesinlestirelim dedi sonucum 1.2 yani negatif cıktı adet olmaktan korkuyorum bebekte istiyorum anlayamadım yani canım:STabiki sorabilirsin bunun için burdayiz![]()
Meraba canım aslında biraz fikir deneyim aldım sayılır ama sana da sorayım 1 yıllık evliyim sat 9 subat bu ayın da 9,10unda olmam gerekti hala olmadım,esimlede subat sonlarında ve adet bitiminde beraber olmustuk , adet bitimi icime bosalmıstı 4.gün ertesı gün hapı almıstım ara kanamam oldu ayın sonunda yine birlikte olduk icime bosaldı hicbisey icmedim bugun itibariyle 15 gün gecti 10 gün gectiginde doktora gittigimde gebelik bulguları var bide kan testinde kesinlestirelim dedi sonucum 1.2 yani negatif cıktı adet olmaktan korkuyorum bebekte istiyorum anlayamadım yani canım:S
Canım belki bi sıkıntı falan vardır yada strese bagli gecikme olmustur tekrar dr git bence ve bi kan tahlili daha yaptir ins bi sorun yoktur hatta hamissindir![]()
İnsallah hamisimdir canım doktor gebelik bulguları var deyince ümitlendim de acıkcası,bi 20 gün olsun diyorum adet olmazsam bekleyebilirsem o zaman yaptırıyım diyorum aslında cok sabırsızlanıyorum canım ama mecbur![]()
Yarın hemen bi idrar testi yapacam canım bende sabırsızlanıyorum acıkcası ve ümitliyim hadi bakalım hayırlısı dualarınızı bekliyorum:))Bekleme okadar hemen görün dr a. Ne olur ne olmaz![]()