Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Bizim 2 yıl sonra oldu tedavi ile değil yine kendiliğinden oldu. Allah bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın

Bu arada erken gelen adetin genellikle kahverengi dünden beri doktora mı gtsem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar gerçekten olacağı varsa oluyor, ne yaparsanız yapın bu değişmiyor...

Ben planlı bir şekilde 3 ay folik asit ve vitaminler kullandıktan sonra denemelere başladık. Her denemeden sonra ayaklarımı yukarı kaldırıp,kılımı bile kıpırdatmadan en az 1 saat yattım. Yumurtlama dönemi vs demeden her 2 günde bir bilrlikte olduk, garanti olsun diye. 8 ay boyunca böyle yaptık, olmadı da olmadı yani :))

Sonra tatile gittik. Tatil harala gürele geçtiği için, deneme sonraları uzanma fırsatım olmadı, hep deneme sonrası duş alıp, giyin,ip akşam yemeği için dışarı çıktık. O hafta deniz çok dalgalıydı, her gün deliler gibi dalgalarda hopladık zıpladık. Sonra kalktık, Kuşadası'ndaki aqua parka gittik. Deliler gibi kaydıraklardan atladık. Ve İstanbul'a geldiğimde hamileydim! :)))

Dediğim gibi, bizimle ilgisi yok... Prenslerimiz ya da prenseslerimiz kendisi seçiyor zamanını. Rahat olun, kaderci olun, zamanı gelince gelir diyin. Tez zamanda gelsinler inşallah :) Allah isteyen herkse sağlıklı bebekler nasip etsin.

Ben evliligimin 6.ayinda hmile kldim hic bsey ypmadim allh ol dedimi pluyo napsak bos ama doktora danismakta fydda var bebegin tutunabilmesi icin ilac veriyo folic asitler falan

Ben yedi ayda hamile kaldım çok şükür

Bizim Korunmayi bıraktıktan 8 ay sonra oldu

Korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım ama hamile kaldığım ay ovulasyon testi kullanmıştım, tavsiye ederim.

Tabiki sorabilirsin bunun için burdayiz ;)
Meraba canım aslında biraz fikir deneyim aldım sayılır ama sana da sorayım 1 yıllık evliyim sat 9 subat bu ayın da 9,10unda olmam gerekti hala olmadım,esimlede subat sonlarında ve adet bitiminde beraber olmustuk , adet bitimi icime bosalmıstı 4.gün ertesı gün hapı almıstım ara kanamam oldu ayın sonunda yine birlikte olduk icime bosaldı hicbisey icmedim bugun itibariyle 15 gün gecti 10 gün gectiginde doktora gittigimde gebelik bulguları var bide kan testinde kesinlestirelim dedi sonucum 1.2 yani negatif cıktı adet olmaktan korkuyorum bebekte istiyorum anlayamadım yani canım:S

Meraba canım aslında biraz fikir deneyim aldım sayılır ama sana da sorayım 1 yıllık evliyim sat 9 subat bu ayın da 9,10unda olmam gerekti hala olmadım,esimlede subat sonlarında ve adet bitiminde beraber olmustuk , adet bitimi icime bosalmıstı 4.gün ertesı gün hapı almıstım ara kanamam oldu ayın sonunda yine birlikte olduk icime bosaldı hicbisey icmedim bugun itibariyle 15 gün gecti 10 gün gectiginde doktora gittigimde gebelik bulguları var bide kan testinde kesinlestirelim dedi sonucum 1.2 yani negatif cıktı adet olmaktan korkuyorum bebekte istiyorum anlayamadım yani canım:S

Canım belki bi sıkıntı falan vardır yada strese bagli gecikme olmustur tekrar dr git bence ve bi kan tahlili daha yaptir ins bi sorun yoktur hatta hamissindir :3:

Canım belki bi sıkıntı falan vardır yada strese bagli gecikme olmustur tekrar dr git bence ve bi kan tahlili daha yaptir ins bi sorun yoktur hatta hamissindir :3:

İnsallah hamisimdir canım doktor gebelik bulguları var deyince ümitlendim de acıkcası,bi 20 gün olsun diyorum adet olmazsam bekleyebilirsem o zaman yaptırıyım diyorum aslında cok sabırsızlanıyorum canım ama mecbur:(

İnsallah hamisimdir canım doktor gebelik bulguları var deyince ümitlendim de acıkcası,bi 20 gün olsun diyorum adet olmazsam bekleyebilirsem o zaman yaptırıyım diyorum aslında cok sabırsızlanıyorum canım ama mecbur:(

Bekleme okadar hemen görün dr a. Ne olur ne olmaz ;)

12 aydır korunmuyordk. 12. Ay da testlerimizi yaptırdık. Her şey normaldi. Yaşımız küçük olunca tedavi düşünmedk. Ve bi de baktm hamileyim :-)

2,5 yıllık evliyim bunun 1,5 senesi vajinusmusdan dolayı hiçbirşey olmadı sonra tedavi oldum ...tedaviden 7 ay sonrada hamile kaldım..şimdi 12 haftalık hamileyim :)):49:

Bende bir bucuk senelik evliyim ve cocuk yapmaya karar verdikten dört ay sonra hamile kaldım ... Şimdi sekiz haftalık hamileyim ve heyecanlıyım allah herkese nasip etsin

denemeye başlayalı 2. ayda hamile kaldım:nazar:
darısı isteyen herkesin başına :nazar:

Back