Kizlar ben ilk denememde hamile kaldm cok sukur. Bugun ultrasonda gordu doktor. 15gun sonra kalp atisi icin tekrar gitcem. Sormak istedgnz bsey varsa sorun
allah aratmasın hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almak nasip olur inş.yumurtlama günlerine dikkat ettinmi canım? soğan kürü falan uyguladınmı ilişki günü ne sıklıkla oldu
Kizlar ben ilk denememde hamile kaldm cok sukur. Bugun ultrasonda gordu doktor. 15gun sonra kalp atisi icin tekrar gitcem. Sormak istedgnz bsey varsa sorun
Tatlm keseyi kacinci haftada gordun.yada gordugu zaman kan degerin kacti
Kizlar bende ilk denememde hamile kaldım :) suan 7 haftalık hamileyim...
Bende ilk denemede hamile kaldim:) sat:16 subat.sizinle yakin sanirim tarihlerimiz.benim 6+5 oldu bugun.Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
benimde bugün 7+0, 8. haftadayiz yani, aynisiyiz hemen hemen... sat 12 subatdi
Kizlar banada yardim edin lutfen dun adetim biteli 5 gun oldu ve birlikte olduk iki kere korunmadan yaptik ve yataktan baya sure kalkmadim sizce sonuc ne olur ilk defa korunmadik kasiklarimda cok hafif agri var yatyrm hala anne olmak istyrm daha erken diyor ilk defa denedik insallah olur yoksa yine korunmaya devam eder anne olmak istyrm cok mutsuzum sonuc ne olur zaman nasil gecicek bilmiyrm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?