Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

Simca canım ben de 4. ayımda hamile kaldım. Her ay umutla bekledik bebeğimizi, Allah'ta şükür ki çok bekletmedi bizi..
Allahım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Konumuz güncel:49:
lütfen sadece kısaca ne kadar sürede kaldığımızı yazalım,diğer ovulasyon,hamile miyim gibi konuları kendi başlıklarında yazmaya devam edelim.Konu karışmasın ki,ne kadar sürede hamile kalınmış diye merak edenler bu konudan faydalanabilsin..

hamilelik belirtileri:
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri-f494/

ovulasyonu öğrenmek isteyenler
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...tikleriniz-304231in-payla351305m-alan305.html

yumurtlama günü hesaplayıcısı
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/500228-otomatik-yumurtlama-gunu-hesaplayicisi.html

anne olmak isteyenler
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/648516-anne-olmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/651402-gun-bende-anne-olacagim-insallah-diyenler-buyrun.html
çok teşekkürler güzel anneler,anne adayları :nazar::nazar::nazar::16:

bende 1.5 yıldan sonra bebek ıstedık korunmayı bıraktık 4 ay olmadı 5 ay umıdımı kesmısken tam cozum yolları ararken melegıme hamıle kaldıgımı ogrendım ve esım 1 hafta sonra askere gııtı ıykıde vermıs rabbım gere son ayda olmasaydı 1.5 yıl daha esım askerden gelene kadar sansımız olmıcaktı kısmetı bu zamanmıs melegımın

merba araniza yeni katildim uzun zamandir takip ediyorum. Bende bebek istedim ama dort ay boyinca hamile kalamadim.sonra bir arkadasimin(kadin dogum uzmaninin yaninda hekim asistanligi yapiyordu) tavsiyesini uygulayarak ayni ay hamile kaldim. Fakat dikkatsizligm yuzunden dusuk yaptim.ama bence biyolojik bir onleyici olmadigi surece hamile kalmak bu yontemle cok zor degil.cunku cevremde cok kisi bu sayede hamile kaldi

merba araniza yeni katildim uzun zamandir takip ediyorum. Bende bebek istedim ama dort ay boyinca hamile kalamadim.sonra bir arkadasimin(kadin dogum uzmaninin yaninda hekim asistanligi yapiyordu) tavsiyesini uygulayarak ayni ay hamile kaldim. Fakat dikkatsizligm yuzunden dusuk yaptim.ama bence biyolojik bir onleyici olmadigi surece hamile kalmak bu yontemle cok zor degil.cunku cevremde cok kisi bu sayede hamile kaldi

geçmiş olsun canım artık bi dahaki sefere yüzün güler inşallah.o asistan arkadaşının tavsiyesini yazabilir misin lütfen belki birçok kimse için umut olacaktır..

geçmiş olsun canım artık bi dahaki sefere yüzün güler inşallah.o asistan arkadaşının tavsiyesini yazabilir misin lütfen belki birçok kimse için umut olacaktır..

canım nasıl kaldığını anlatmak istersen,bu forumlara yazar mısın,bizim konu başlığımız karışmasın diye.sonra konu çok dağılıyor.okumak isteyenler asıl konu cevaplarını bulamıyor.teşekkürler:16:

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/648516-anne-olmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/651402-gun-bende-anne-olacagim-insallah-diyenler-buyrun.html

Ben de hemen hamis kalanlardanim 3 evladım var3. 9 aylık allahım herkese nasip etsin kayinvalidemin bir lafı var olanlara 10 tane olmayanlara 20 tane versin allahım amin herkese kolay gelsin panik yok sağlıklı bebisler herkese

merba tekrardan:). arkadaşım bana mümkünse her gün ilişkiye girmemizi ve özellikle adetin bitiminden itibaren iki hafta içerisinde girdiğin hemen her ilişki sonunda eşin ayaklarından tutup sallasın dedi. eşim de belimin yükseliceği kadr (bir karış yukarı kalksa yeter) kaldırıp salladı ve belimin altına yastık koyup yarım saat yattım. bizim daha önce aylarca bebeğimiz olmamıştı ama bu yontemle aynı ay hamile kaldım. bu tavsıyeyi verdiğimiz insanlar da bu ay hamile olduklarını öğrendi. inşallah herkesin işine yarar.yanlız bir dipnot düşmek istiyorum adete yaklaşılan son ıkı hafta mumkunse ilişkiden sonra sallamasınlar belki bu kez bebişin yerleşmesine engel olur :emir_bebek: ayy inşallah hepimiz bebişlere kavuşuruz.

1 kez aşılama yapıldı tutmadı..
tüp bebekle hamileyim...
3,5 yıllık evliyim..

merba tekrardan:). arkadaşım bana mümkünse her gün ilişkiye girmemizi ve özellikle adetin bitiminden itibaren iki hafta içerisinde girdiğin hemen her ilişki sonunda eşin ayaklarından tutup sallasın dedi. eşim de belimin yükseliceği kadr (bir karış yukarı kalksa yeter) kaldırıp salladı ve belimin altına yastık koyup yarım saat yattım. bizim daha önce aylarca bebeğimiz olmamıştı ama bu yontemle aynı ay hamile kaldım. bu tavsıyeyi verdiğimiz insanlar da bu ay hamile olduklarını öğrendi. inşallah herkesin işine yarar.yanlız bir dipnot düşmek istiyorum adete yaklaşılan son ıkı hafta mumkunse ilişkiden sonra sallamasınlar belki bu kez bebişin yerleşmesine engel olur :emir_bebek: ayy inşallah hepimiz bebişlere kavuşuruz.

arkadaşım bunu biz de yaptık 2. hamılelıgım de eşim ayaklarımdan salladı..hemen hamıle kaldım o ay.şimdi sen de yazınca rahat rahat yazabılıyorum ınsanlar ınanmıyor ama ben artık koca karı yönt. de dahil herşseye inanıyorum:) bu arada kalbi atmadı ve kürtaj oldum kısmet degılmıs:)

2 yıllık evlilik sonrasında 3. ayımda hamile kaldım , Evlilik süremi yazmamın sebebi ise belli süre korunduktan sonra öyle pat diye olmuyor
hamile kalma düşüncesinden önce kendinize mutlaka 6 ay süre verin 6 ay içinde olmaz ise doktora gitmeyi düşünün çünkü doktorlar için 1 yıla kadar çok normal geliyor :49:

Not: Nacizane tavsiye. :54:

Kızlarr merhaba çokta yeni sayılmam ama ben de 2,5 yıllık evliyim 4 ay oldu korunmuyoruz . Hayırlısı neyse o olsun 4 aydır kafamdan çıkmıyordu sürekli test yaptım ama pişmanım gerçekten. Ben bu ay artık ne olucaksa olsun dedim hiçbir şekilde test yapmayacağım. İnşallah hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız :):40::40::40:

arkadaşım bunu biz de yaptık 2. hamılelıgım de eşim ayaklarımdan salladı..hemen hamıle kaldım o ay.şimdi sen de yazınca rahat rahat yazabılıyorum ınsanlar ınanmıyor ama ben artık koca karı yönt. de dahil herşseye inanıyorum:) bu arada kalbi atmadı ve kürtaj oldum kısmet degılmıs:)

canım ayaklarını dikip hareket ettiriyorum ben spor gbi ama sallamadım hiç :) yastık koydum bakalım tutucakmı dua edin banada hamilelirn kabul oluyor

Back