Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merba araniza yeni katildim uzun zamandir takip ediyorum. Bende bebek istedim ama dort ay boyinca hamile kalamadim.sonra bir arkadasimin(kadin dogum uzmaninin yaninda hekim asistanligi yapiyordu) tavsiyesini uygulayarak ayni ay hamile kaldim. Fakat dikkatsizligm yuzunden dusuk yaptim.ama bence biyolojik bir onleyici olmadigi surece hamile kalmak bu yontemle cok zor degil.cunku cevremde cok kisi bu sayede hamile kaldi
merba araniza yeni katildim uzun zamandir takip ediyorum. Bende bebek istedim ama dort ay boyinca hamile kalamadim.sonra bir arkadasimin(kadin dogum uzmaninin yaninda hekim asistanligi yapiyordu) tavsiyesini uygulayarak ayni ay hamile kaldim. Fakat dikkatsizligm yuzunden dusuk yaptim.ama bence biyolojik bir onleyici olmadigi surece hamile kalmak bu yontemle cok zor degil.cunku cevremde cok kisi bu sayede hamile kaldi
geçmiş olsun canım artık bi dahaki sefere yüzün güler inşallah.o asistan arkadaşının tavsiyesini yazabilir misin lütfen belki birçok kimse için umut olacaktır..
3aylik evliyim 2. ayimizda hamile kaldim
geçmiş olsun canım artık bi dahaki sefere yüzün güler inşallah.o asistan arkadaşının tavsiyesini yazabilir misin lütfen belki birçok kimse için umut olacaktır..
merba tekrardan:). arkadaşım bana mümkünse her gün ilişkiye girmemizi ve özellikle adetin bitiminden itibaren iki hafta içerisinde girdiğin hemen her ilişki sonunda eşin ayaklarından tutup sallasın dedi. eşim de belimin yükseliceği kadr (bir karış yukarı kalksa yeter) kaldırıp salladı ve belimin altına yastık koyup yarım saat yattım. bizim daha önce aylarca bebeğimiz olmamıştı ama bu yontemle aynı ay hamile kaldım. bu tavsıyeyi verdiğimiz insanlar da bu ay hamile olduklarını öğrendi. inşallah herkesin işine yarar.yanlız bir dipnot düşmek istiyorum adete yaklaşılan son ıkı hafta mumkunse ilişkiden sonra sallamasınlar belki bu kez bebişin yerleşmesine engel olurayy inşallah hepimiz bebişlere kavuşuruz.
2 yıllık evlilik sonrasında 3. ayımda hamile kaldım , Evlilik süremi yazmamın sebebi ise belli süre korunduktan sonra öyle pat diye olmuyor
hamile kalma düşüncesinden önce kendinize mutlaka 6 ay süre verin 6 ay içinde olmaz ise doktora gitmeyi düşünün çünkü doktorlar için 1 yıla kadar çok normal geliyor
Not: Nacizane tavsiye.![]()
arkadaşım bunu biz de yaptık 2. hamılelıgım de eşim ayaklarımdan salladı..hemen hamıle kaldım o ay.şimdi sen de yazınca rahat rahat yazabılıyorum ınsanlar ınanmıyor ama ben artık koca karı yönt. de dahil herşseye inanıyorum:) bu arada kalbi atmadı ve kürtaj oldum kısmet degılmıs:)