canım bu ovülasyon testi yalnız, yumurtalama olalı 12. gün bugün
sen gebelik testinde mi görmüştün çift çizgiyi
ay evet canım ben gebelik testi zannettim Rabbim yardımcın olsun tez zamanda kavuşursun inşallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu ovülasyon testi yalnız, yumurtalama olalı 12. gün bugün
sen gebelik testinde mi görmüştün çift çizgiyi
Çok tesekkur ederim insallah hepimizin gönlüne göre versin rabbimay evet canım ben gebelik testi zannettim Rabbim yardımcın olsun tez zamanda kavuşursun inşallah canım
2 aydır korunmayı bırakmıştık, ki öncesinde eşim geri çekilme yöntemiyle korunuyordu, 2 ayda çok şükür hamile olduğumu öğrendim :) allah isteyenlere de inşaallah nasip etsin ....
MERHABA feslus ,
bende 8ay griçekilme yöntemini uyguladık ama 6aydır planladığımız gibi oolmadı. stres yapmadın dimi? olmadı diye?? ben bu hafta başı doktora gittim ve doktor hiçbirproblem yok dedi. artık takvimi alıp gün saymıyorum. sadece sizin yazdığınız güzel paylaşımları okuyorum.[/QUOT
kesinlikle stres yapma hele ki doktora gitmişsin sorun olmadığını söylemiş kafan rahat olsun, vücudunuz dinlenik olsun, bir de bazı şeylere dikkat ett mesela sonrasında belinin altına yastık koy (ince) 1 saat kadar bekle, vs.. biz netten araştırıp uygulamıştık onların da etkisi olabilir...Ama Rabbim sana da tüm isteyenlere de bir evlat nasip etsin...
çok kıskanıyorum ya9 aydır olmuyor. sabrım tükendi pöf vazgeçicem
![]()
7. aydır deniyoruz olmuyor doktorda problem ok dedi bu ay olacak diye çok umutluydum ama olmadı psikolojim altüst oldu doktora da tekrar gidecektim vazgeçtim en azından aralık ayında kendimi toparlamaya çalışayım diyorum hayırlısı olsun
Merhaba,
Öncelikle herkese kolay bir doğum diliyorum,sağlıkla doğsun bebişleriniz,AMİNNN:)
Bebek yapmaya karar vermek tamam da,hemen kalınılsa keşke..
Sizler de son adet tarihinize göre ne zaman hamile kalmayı başardınız ?
Teşekkürler![]()