Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

2 aydır korunmayı bırakmıştık, ki öncesinde eşim geri çekilme yöntemiyle korunuyordu, 2 ayda çok şükür hamile olduğumu öğrendim :) allah isteyenlere de inşaallah nasip etsin ....

MERHABA feslus ,

bende 8ay griçekilme yöntemini uyguladık ama 6aydır planladığımız gibi oolmadı. stres yapmadın dimi? olmadı diye?? ben bu hafta başı doktora gittim ve doktor hiçbirproblem yok dedi. artık takvimi alıp gün saymıyorum. sadece sizin yazdığınız güzel paylaşımları okuyorum.

MERHABA feslus ,

bende 8ay griçekilme yöntemini uyguladık ama 6aydır planladığımız gibi oolmadı. stres yapmadın dimi? olmadı diye?? ben bu hafta başı doktora gittim ve doktor hiçbirproblem yok dedi. artık takvimi alıp gün saymıyorum. sadece sizin yazdığınız güzel paylaşımları okuyorum.[/QUOT

kesinlikle stres yapma hele ki doktora gitmişsin sorun olmadığını söylemiş kafan rahat olsun, vücudunuz dinlenik olsun, bir de bazı şeylere dikkat ett mesela sonrasında belinin altına yastık koy (ince) 1 saat kadar bekle, vs.. biz netten araştırıp uygulamıştık onların da etkisi olabilir...Ama Rabbim sana da tüm isteyenlere de bir evlat nasip etsin...

Ben 1,5 senelik evliyim. En başından beri istiyorduk. Doktorlara gittim 2 doktora hiçbirşey yok dediler biraz fazlam var kilodan dediler. Ama inanasım gelmemişti açıkcası çünkü ne kadar kilolu insanların oluyor. Bunalıma girdim artık. Adette olmuyordum. Sonra alman bir doktora gittik kist oldugunu ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Başka bir problem olmadıgını hersey yolunda giderse ameliyattan sonra 6 ay içinde (en az) gebe kalabilirsin demişti. Ben ameliyat oldum. Laktoskobik oldugum için alışkındım hemen ayaklandım ikinci gün. Daha öncede safra kesesinden olmuştum. Şans şu ki 05.06.2013 ameliyat tarihim. Ve adet tarihim ameliyatla kan geldi. 2 gün geçti. Ve 19u yumurtlama tarihimdi ama umursamadım açıkcası. İlişkiden sonra (19unda) kalktım hemen duş aldım dışarı çıktık. -ki normalde olsun diye yatardım yarım saat vs. İlk iki ay çıkmadı kanda kist tekrarlandı sandım sonra ultrasona girice oğluşumun kalbini duyduk inanılmazdı. Doktor bile çok şaşkındı. Aynı ay. ( uzattım ama kusura bakmayın :)) ) allah herkeze nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
5 ay denedik yaklaşık olarak, çikolata kistlerim olduğu için en sonunda yumurta takibine başlayalım olmazsa aşılama deneriz demişti doktorum, eylül başındaki regl tarihinin 2. gününde gel dedi ama geciktim :) doktorumada süpriz oldu.. 16 haftalık hamileyim şu anda :)

Ilk gebeligim daha once doğum kontrol hapi kullanıyordum esimin ailesi gördüğünde baya bi korkutmuslardi çocuğun olmaz diye fakat haplari birakir birakmaz 3ayimda 3 haftalık hamile olduğumu ogrendim ve suan 9 haftamizdayiz :-)

çok kıskanıyorum ya :5: 9 aydır olmuyor. sabrım tükendi pöf vazgeçicem :57:

Bence vazgecme derim ama kendini cokta sikma illa olsun diye ben cok duzensiz adet olurdum hablari biraktigimda cok korkmustum ya olmasa diye esimde biraz daha deniyelim olmasa dr gideriz diyodu meyerse bebisim benimleymis allah sanada nasip eder insallah

ilk evlendiğimizden günden beri istedik ama olmadı sonra 18 ay denedik klomen vs yine olmadı 19. ayda tüp bebekle hamile kaldım...inşallah kucagımıza da alırız darısı tüm isteyenlere bekletmeden gelsin konsun göbişinize...

7. aydır deniyoruz olmuyor doktorda problem ok dedi bu ay olacak diye çok umutluydum ama olmadı psikolojim altüst oldu doktora da tekrar gidecektim vazgeçtim en azından aralık ayında kendimi toparlamaya çalışayım diyorum hayırlısı olsun

7. aydır deniyoruz olmuyor doktorda problem ok dedi bu ay olacak diye çok umutluydum ama olmadı psikolojim altüst oldu doktora da tekrar gidecektim vazgeçtim en azından aralık ayında kendimi toparlamaya çalışayım diyorum hayırlısı olsun

Canım başka bir doktora daha gitseniz. Tek doktorla yetinmeyin derim ben. Bizim de bebeğimiz olmuyordu. Devlet hastanesinde bir doktora gittik ikinizde de sorun yok dedi. Devam ettik baktık hala bebeğimiz olmuyor özel bir doktora gittik o da sadece bana baktı ve yumurtlamadığımı söyledi (her kadın yılda bir kez yumurtlamayabilirmiş ama bunu söylemedi). Eşime bakmadı, sürekli bana iğneler, ilaçlar, rahim filmi vs.vs...Hem maddi hem manevi olarak kötü bir dönemdi. Sonra bir arkadaşım başka bir doktor önerdi tıp fakültesinde. Ve doktorum görür görmez, sen de bir sıkıntı yok bebeğin olur ama eşin,... eşinin sonuçları çok düşük dedi bir kaç kez spermiogram yaptırdık, sonuç değişmedi. Sonuç tüp bebek dedi, başka çare yok ... Veee 3 yılın sonunda tam tedavilere başlayacakken sürprizzz :) Hamileyim :) Çok şükür. Allah'tan ümidini kesme, (hepimiz için söylüyorum kızlar)Hoşça kalın:16:

ben de 3 yıllık evliyim pkoluyum ayrıca hipertiroidi hastasıyım 2 aydır düşünüoruz adetim de gecikince dedim belki şans hamile kalmışımdır ama kesinlikle tedavisiz hamile kalcğımı düşünmüorum ki zaten de öyle değilmişim devlet hastanesine gittim ultrasonla baktı pko olmadığımı söyledi tamam güzel haber ama 2004ten beri bütün doktorlar aynı şeyi söylerken buna pek inanamadım birsürü test verdi hormon testleri 2tane ultrason meme ve abdomen ultrason istedi salı günü çektircem tahlilleri de adetimi bekliorum 3.günü yaptırcam allah herkesin gönlüne göre versin hayırlısını versin çocuk isteyen herkese versin inşallah

bend 8 ay sonra hamile kalabildim...
çocuk istemeye başladıktan sonra geçen her ay umutla beklemek çok zor...
Allah olmayanlarada nasip etsin bu duyguyu...

merhaba arkadaslar ben oglumda ikinci ay hamile kaldim iki bucuk yasinda bi oglum var bu sure zarfinda esim korundu ikinciyede bes ay sonra hamile kaldim yardimci olabildiysem ne mutlu bana

Merhaba,

Öncelikle herkese kolay bir doğum diliyorum,sağlıkla doğsun bebişleriniz,AMİNNN:)

Bebek yapmaya karar vermek tamam da,hemen kalınılsa keşke..

Sizler de son adet tarihinize göre ne zaman hamile kalmayı başardınız ? :46:

Teşekkürler:16:

selam.biz evlendikden sonra 2ay kadar korunduk.3ayda korunmadim ve hamile kaldim.kizim doguldukdan 11 ay sonra korunmaya ozen gostermedim ve hemen hamile kaldim.Allah her kese zamaninda nasib etsin hamile kalmayi .hepinize saglikli bebekler diliyorum

Back