Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

evet yumurtlama tarihini hesapladım. son adet tarihim 8 temmuzdu yumurtlama günüm de 21 ne denk geliyordu. 21inden 4 gün önce 21 de ve sonrasında denemeler yaptık:) ve her denemeden sonra ben en az 45 dakika belimin altına yastık koyarak bekledim. çok şükür şimdi 17 haftalık hamileyim. hayırlısıyla sağ salim kucağıma alırım inş. Allah gönlünüze göre versin inş:)

Bende 30 unda bıttı 2 gundurde korunmuyoruz hadı hayırlısı bakalım :)

merhaba..bir katkım olsun istedim ben de daha 5 haftalık hamileyim..:nazar::49:

4 ay boyunca ovulasyon testiyle hamile kalmaya çalıştım ama olmadı,kesinlikle yanıltıcı olduğunu düşünüyorum

5.ayda beklediğim adet gününden geriye sayıp 14.gün yumurtlama günümdür dedim ve 13.gün ilişki olsun dedik..ve yanılmadık arkadaşlar... (internetten okumuştum)

adetleriniz duzenliyse,26,28 ya da 30 gunde bir olmanız farketmez,bir sonraki adet gününüzü hesaplayıp geriye doğru 14 gün sayın..

örnek: beklenen adet tarihi 30 kasım ise,yumurtlama günü 16 kasım'dır... yani bir gün öncesi 15 kasımda ilişki en mantıklısı, spermcikler hazır beklesin yımırtayı :10:

1 ayda hamile kaldım kızlar :) 2,5 yıllık ewlıyız gecen ay karar vedık bebeğe ve bu ay hamıleyım :)

ovulasyon tarihini göz önünde bulundurarark mı bi ayda hamile kaldınız iyi çalışmışsınız maşallah:) Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip eder inşallah

ovulasyon tarihini göz önünde bulundurarark mı bi ayda hamile kaldınız iyi çalışmışsınız maşallah:) Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip eder inşallah

tesekkur ederım :) 15 ekim gibi adetım bitti benım. gun asırı calıstık bız. gun asırı yapınca her turlu yumurtlama gunune denk gelıyor zaten. ekımın sonuda calısmayı bıraktık adetım yaklasıyor zaten tutmaz dıye. 15 gun ıcınde kalmısım.adetime 1 gun kala ıdrar testınde cıktı.yerlesme kanamam geldı bı gun sora test yaptım pozıtıf cıktı.

2 aydır korunmayı bırakmıştık, ki öncesinde eşim geri çekilme yöntemiyle korunuyordu, 2 ayda çok şükür hamile olduğumu öğrendim :) allah isteyenlere de inşaallah nasip etsin ....

2 aydır korunmayı bırakmıştık, ki öncesinde eşim geri çekilme yöntemiyle korunuyordu, 2 ayda çok şükür hamile olduğumu öğrendim :) allah isteyenlere de inşaallah nasip etsin ....

slm kızlar bizde karar verdikten hemen sonra hamile kaldım şuan 4 hafta 6 günlük hamileyim :) allahım isteyen herkese nasib etsin :)

balayında hamile kaldım, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, oğluşumun doğacağı günü bekliyorum heyecanla :16:

Merhaba,

Öncelikle herkese kolay bir doğum diliyorum,sağlıkla doğsun bebişleriniz,AMİNNN:)

Bebek yapmaya karar vermek tamam da,hemen kalınılsa keşke..

Sizler de son adet tarihinize göre ne zaman hamile kalmayı başardınız ? :46:

Teşekkürler:16:

Eşimde ya da bende herhangi bir problem olmamasına ve hergün denememize rağmen 1 sene hiç olmadı. Akabinde hgs çektirelim, rahimde bir sıkıntı var mı görelim dedik ve 3 yerde tıkanıklık farkettik. Film çekildikten hemen sonraki ay da hamile kaldım. Dilerim bunu okuyan birine bir yardımım dokunur...

Eşimde ya da bende herhangi bir problem olmamasına ve hergün denememize rağmen 1 sene hiç olmadı. Akabinde hgs çektirelim, rahimde bir sıkıntı var mı görelim dedik ve 3 yerde tıkanıklık farkettik. Film çekildikten hemen sonraki ay da hamile kaldım. Dilerim bunu okuyan birine bir yardımım dokunur...

Canm öncelikle Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese de bana da nasip etsin ;) öncelikle Ocak 2012 evlilik tarihim bir sene istemedik akabinde çalısmalara başladık alti ay bekledim olmayınca bir sorun warmi die Dr gttim ultrason ve muayne sonucunda bı problem olmadıgını bir sene istemediğim icin biraz beklemeyelm dedi adet günlerim de duzensiz igne vuruldum ama hala aynı ya bir gun erken yada bikac sonra oluyorum. Eşimde spermiyogram testi yaptı sonucunu urolojiye gösterdik oda olumlu dedi.hsg çektirmedim dr um1 senen dolduktan sonra dedi. Onuda çektirmeye korkuyorumnette guzel seyler okumadım çünkü ;(

Son düzenleme:
biz de daha yeni evliyiz 5 ayımız bitti doğum kontrol ilacını 2 ay içtim sonra bıraktım ikimiz de çocuk istediğimiz için:37: kaç aydır denememize rağmen hamile kalamadım doktora da gittim kist var mı acaba diye?çok enteresan yumurtlama döneminde gittiğim için dr görünenin kist mi yoksa kendi yumurtam mı olduğunu anlayamadı:26:

arkadaşlar merhaba
benim yumurtalama günüm geçeli bugün 11.gün
siteden bazı arkadaşların ovülasyondan sonra da testi yapmaya devam edip çift çizgi gördüklerini ve hamile olduklarını öğrendiklerini okudum. bende bu akşam testi yaptım. sonuc bu. sizce var mı herhangi bişey?

$ocv.jpg

arkadaşlar merhaba
benim yumurtalama günüm geçeli bugün 11.gün
siteden bazı arkadaşların ovülasyondan sonra da testi yapmaya devam edip çift çizgi gördüklerini ve hamile olduklarını öğrendiklerini okudum. bende bu akşam testi yaptım. sonuc bu. sizce var mı herhangi bişey?

Eki Görüntüle 858885

canım hayırlı olsun hamilesin:) benimde böyleydi iki kere tekrarladım ertesi gün kan testide 709 çıkmıştı

ben 5 ay beklemeden sonra hamile kaldım dr pco olduumu tedavi gerektiğini söyledi o ay aktardan hayıt tohumu alıp içtim ve tedavisiz aynı ayda hamile kaldım :)

canım hayırlı olsun hamilesin:) benimde böyleydi iki kere tekrarladım ertesi gün kan testide 709 çıkmıştı

ben 5 ay beklemeden sonra hamile kaldım dr pco olduumu tedavi gerektiğini söyledi o ay aktardan hayıt tohumu alıp içtim ve tedavisiz aynı ayda hamile kaldım :)

canım bu ovülasyon testi yalnız, yumurtalama olalı 12. gün bugün
sen gebelik testinde mi görmüştün çift çizgiyi

Arkadaslar adetim 9 gun gecikti bikac gun arayla idrar testi yaptim hepsi negatif cikti ama ben adetimi cok duzenli goruyorum ve ilk kez boyle bir gecikme yasiyorum..normal ancak yogun akintidan baska hicbir belirti yok vucudumda..normalde adet olacagimda cok fazla.gogus agrisi ceken birisiyim bukez o belirtide yok..kisacadi.ne adet olacagma dair nede hamile olduguma dair hicbir belirti yok..neyi neye gore hesaplicami bilemiyorum..ama hamile olsaydim 9gun gecikmeyle testte cikardi degilmi ?

Back