Ne kadar sürede hamile kaldınız ? Herkes yazabilir mi?

hamile kalmak için yumurtlama tarihiniz çok önemli bayanlar. Bu tarihler arasında gün aşırı cinsel ilişkiyi öneriyorlar doktorlar. biz eşimle denemeye başladıktan 1 ay sonra başarılı olduk.
ilişki sonrası hemen ayağa kalkılmaması. mümkünse kalçaların altına yastık koyarak 20-25dk kadar uzanılması. hemen tuvalete gidilmemesi ve yıkanmaması tavsiye edilir hepiniz biliyorsunuzdur. Bunun dışında hamilelik için en uygun cinsel ilişki pozisyonlarının doggy style ve misyoner pozisyonu olduğu söylenir :)

hamile kalmak için yumurtlama tarihiniz çok önemli bayanlar. Bu tarihler arasında gün aşırı cinsel ilişkiyi öneriyorlar doktorlar. biz eşimle denemeye başladıktan 1 ay sonra başarılı olduk.
ilişki sonrası hemen ayağa kalkılmaması. mümkünse kalçaların altına yastık koyarak 20-25dk kadar uzanılması. hemen tuvalete gidilmemesi ve yıkanmaması tavsiye edilir hepiniz biliyorsunuzdur. Bunun dışında hamilelik için en uygun cinsel ilişki pozisyonlarının doggy style ve misyoner pozisyonu olduğu söylenir :)

neler yaptın canım mesela yumurtlama zmanını nasıl ayarladın hesabını?

ben en son 27 kasımda adet oldum günlerim hiç şşmaz hep 30 gün aralya adet oluyyorum 16.gün yumurtlama olması gerkiyor diye hesapladım 12,14,16,18 günerinde ilişiki yaşadım bungun 20.gnüünm adet günüme kadar ilişkide bulunmalımıyım?

Konuyu merak edenler için lütfen başka konular yazmayalım.Hamile kalmak isteyenler diğer forumlara yazsın lütfen.Nasıl kaldınız gibi bir başlık açabilirsiniz.
Konumuz güncel:49:
lütfen sadece kısaca ne kadar sürede kaldığımızı yazalım,diğer ovulasyon,hamile miyim gibi konuları kendi başlıklarında yazmaya devam edelim.Konu karışmasın ki,ne kadar sürede hamile kalınmış diye merak edenler bu konudan faydalanabilsin..

hamilelik belirtileri:
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri-f494/

ovulasyonu öğrenmek isteyenler
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...tikleriniz-304231in-payla351305m-alan305.html

yumurtlama günü hesaplayıcısı
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/500228-otomatik-yumurtlama-gunu-hesaplayicisi.html

anne olmak isteyenler
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/648516-anne-olmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/651402-gun-bende-anne-olacagim-insallah-diyenler-buyrun.html
çok teşekkürler güzel anneler,anne adayları :nazar::nazar::nazar::16:

4,5 yıllık evliyim. 2009 da evlendik. 1,5 sene hapla korunduk. 2011 ocakta hapı bıraktık. Uzun zaman gebe kalamadım. Doktorlara gidip geldim. Yumurtalık kistim varmış. Ilaçla eritmeye çalışırken daha da büyüdü. Sonunda bir seneyi aşkın süredir gittiğim ve çok memnun olduğum doktorumu buldum. 2012 eylülde başladık. 8 ekimde 2012 de kist ameliyatı oldum. Şubat 2013 te yumurtlama takibi sonunda hamile olduğumu öğrendim. Malesef nisanda kalbi durduğu için kürtaj oldum. Doktorum detaylı bir inceleme sonucunda pıhtılaşmanın sebep olduğunu vakit kaybetmeden tespit etti. Agustos ayında kendiliğimden hamile kaldığımı öğrendim. Mübarek ramazanda oruç tuttugum aklıma çok takmadığım bir zamanda gelmiş yerleşmiş bebeğim. Doktorum hemen gerekli önlemleri aldı. Progestan, clexane iğne, coraspin ...
Şimdi 24.haftadayız. heyecanla kızımızı bekliyoruz.
Bu yolda doktorumun desteğini asla göz ardı edemem. Doğru doktoru bulmak hiç kolay değil ve en önemli husus da bu bence.
Ihtiyacınız varsa izmir medikal park hastanesindeki Yrd.Doç.Dr. Gülçin Çetin Uysal'ı tavsiye ederim. Umudumu kaybettiğim anlarda bile yanından umutla ve güler yüzle ayrıldım her zaman. Burdan da kendisine yakın ilgisi için sonsuz teşekkür ederim.

Allah her isteyene hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Biz evlendik ve hic korunmadik.ve evliliyimizin 4cu ayi hamile kaldim.su an 16haftalik hamileyim.Allah herkese cabucak nasip etsin.tabii isteyen herkese))"

Bende oğluma evlenir evlenmez hamile kalmıştım..8 sene ara verdik.sonra bebeğimiz olsun istedik ben hemen hamile kalırım diye planlar yaparken 3 ay bekledik..ama o 3 ayı bide bize sorun sanki 3 yıl gibi geçti..ara verince hamile kalmak çok zormus.senelerdir bekliyormus arkadaslarim meğerse çocuk sahibi olmayı..Rabbim herkese bu heyecani tekrar tekrar yaşatsın inşallah...2 gün once şükürler olsun hamile olduğumu öğrendim.yarında kontrole gidecegiz inşallah...en çokta sevinen oğlum oldu..artık okula gitmeyecegim evde sana bakacagim canım annem diyor.evde suan herşeyi baba oğul ikisi yapıyor :-D Allahım inşallah biran once elimize almayı cennet kokusunu içimize çekmeyi nasip eder ♥♥♥ (hamile insanın duası kabul olurmuş Rabbim hiç bir anneyi evlatsiz bırakmaz insallah..herkesin gönlüne göre versin Allahım)

Selam kızlar bende 2. denemede hamile kaldım,ne ayaklarımı dıktım havaya nede yattım öylece valla belli bi pozisyonda olmadı,o an içimizden geldiğince yani.Her bünyede etkili bişey değil bu yöntemler.

canım nasıl oldu tuttu neler yaptın :) bende 3 aylık evliyim ama henüz yok :(

canim hergun ikiskiye girmiyoduk uc gunde 4 gunde bir cunku hergun ikisjiye girdigin zaman spermin kalitesi dusuyomus ve netten yumurtlama gunumu hesapladim o gunlerde birlikte olmaya ozen gosterdik rabbimde verdi insallah herkese nasip etsin 10 haftalik hamileyim simdi

canım nasıl oldu tuttu neler yaptın :) bende 3 aylık evliyim ama henüz yok :([/QUO
ve canim mumkun oldugunca iliskiden sonra hemen kalkma en az 15 dk sirt ustu yat hemen tuvalete gitme kalcanin altina yastik koy ve yumurtlama gununu nutlaka hesapla biz bunlari yaptiktan bi ay sonra oldu rabbim sana da verir insallah

canım nasıl oldu tuttu neler yaptın :) bende 3 aylık evliyim ama henüz yok :(
azizecimm,ben de 5.ayımda hamile kaldım,hiç korunmadığım halde ilk aylar olmayınca üzüldüm,1 yıl kadar normal dedi dr.Rabbim ne zaman isterse o an oluyor,afedersin ama ne popo altına yastıkla,ne gün aşırı ilişkiyle,ne ayakları havaya dikmeyle ilgisi yokmuş,bizzat yaşadım.Allah ol derse hiç tahmin etmediğimiz ve olmıcaak galiba dediğimiz anda oldu,o yüzdennn rahat olcen,akışına bırakcennnn,Rabbim dileyen herkese nasip etsin :49: :nazar:

canım nasıl oldu tuttu neler yaptın :) bende 3 aylık evliyim ama henüz yok :([/QUO
ve canim mumkun oldugunca iliskiden sonra hemen kalkma en az 15 dk sirt ustu yat hemen tuvalete gitme kalcanin altina yastik koy ve yumurtlama gununu nutlaka hesapla biz bunlari yaptiktan bi ay sonra oldu rabbim sana da verir insallah

afracım dediklerin doğrudur elbet ama ben bunlara inanmayıp yapmayı bıraktığım zamanda hamile kaldım :49:

gercekten rabbim ne zaman verirse ol derse o zaman oluyo akisina birakmak gerekiyo ama bu soyledim seyler zaten doktorlarin soyledi seyler ayaklari sallanak bana da sacma geldi

ben ilk bebeğime (düşükle sonuçladı) adetim bittikten sonra 3üncü denememizde oldu ikinci bebeğimde ise düşükten sonra korunduk 6 ay kadar o da öle 7.ayın sonunda bıraktık hemen oldu allaha çok şükür

Ben pkoluyum ilk bebeğimde ilk 2 sene tedavi olmama rağmen olmadı sonrasında oldu. İkincisinde hapla korunuyodum 1 ay kullanmadım hemen hamile kaldım.

Bende ekim ayında evlendim,haziran ayına kadar doğum kontrol hapıyla korundum haziran ayında doğum kontrol hapını bıraktım ve eylül ayında hamile kaldım.

Back