Ne kadar geç evlenirsem o kadar iyidir! Diyen kızlar buraya lütfen....

Bende bir bayanın 24-25 yaşında evlenmesinden yanayım, yaş ilerleyince çok seçici oluyor insan ve çok dominantlık yapıyor yani ben öyle gözlemledim çevremden.
Erken evlenenlerde çocuk gibi oluyorlar, geniş düşünemiyorlar ve kıskançlıklarıyla çocuksu hareketleriyle kocalarını sıkboğaz
ediyorlar.

evlilik için idaal yaş 25 ve üstü hem fikirler tam anlamıyla oturmuş oluo eğitim vs varsa onlar bitmiş oluo....
bana kalsa ben simdi evlenirim ama biraz düşününce küçüğüm daha ben okulum var oooo.... 21 yaşındayım 2, 3 yıl sonra belkiii

23 yaşındayım henüz evlilik düşünmüyorum :lepi:
annemler de zeka yaşımın fiziki yaşımdan çok çok aşagıda oldugunu bildiklerinden öyle evlen falan demezler :icecream:

ben 23 yaşında evlendim...25 yaşında anne oldum...bana göre tam zamanıymış...geç evlenseydim diye düşünmedim hiç,eğer beni biraz daha rahat bıraksalardı geç değil hiç evlenmezdim herhalde...ama halimden memnunum,aşkımı ve kızımı çok seviyorum ve iyikide eşimle evlenmişim...
sevgiler...

23 yaşındayım henüz evlilik düşünmüyorum :lepi:
annemler de zeka yaşımın fiziki yaşımdan çok çok aşagıda oldugunu bildiklerinden öyle evlen falan demezler :icecream:

Bir anne malini bilmezmi....:icecream:
Yazik kadincagiz malesef biliyor nasil bisey dünyaya getirdigini...:teselli:

Gec evlenme konusuna gelince....
21 yasindayim...18 yasinda evlendim.....3 senedir süper giden bir evliligim var....
Henüz cocuk yok, düsünmüyoruzda...

sadece şunu söylicem duygu boşluğundayken karşınıza ewlenmek isteyen biri çıkara sakın ewlenmeyn
geç yada erken önmli olan tek kişiyi sevmekte sadık kalın

30umdan önce evlenmeme kesinlikle karşı ailem bu demektirki 9 yıl daha bekarım.. bi de benden bi 10 yıl daha tatlicadiarzu
aslında hak veriyorum kuzenlerim boşanıyor, etrafımda kimse mutlu değil arkadaş çevremden.. büyük bi risk ve asla hazır hissedemem sanırım kendimi büyük bi sorumluluk bu sonuçta..CADIARZU

Son düzenleme:
bende hep geç evlenirim diye düşünürdüm taki geçen yıla kadar bu arada ben 21 yaşındayım geçen yıl evlendim çok şükür herşey yolunda

bu tür şeylerin kader olduğunu düşünüyorum...kul kurar kader gülermiş...
herşey zamanı gelince oluyor...bende 28 yaşındayım yeni ve yeni evliyim...bana kalsa
bir kaç yıl daha evlenmeyi düşünmezdim ama bazı şeyler olacığına varıyor .

önemli olan doğru zaman ve doğru kişi...

aynen cnm çok doğru diyosun.bende 28 yaşındayım ve 2 ay sonra evleniyorum.Bana kalsa benim evlenmeme daha baya baya bi vardı ama dediğin gbi herşey olcağına varıyor ve bi bakıosun ki bu adam benim için doğru kişi diyosun.evlilik sorumluluğunu o kişyle alabilceğine inanıyosun tmm evlenicem diyosun.biranda oluyor herşey :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…