• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne kadar geç evlenirsem o kadar iyidir! Diyen kızlar buraya lütfen....

simge__

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2007
40
4
611
39
Eskişehir
.Annem hep geç evlen,evlenip napıcan der durur.Sonuçta Evlenen de pişmannnnnn Evlenmeyen de.....ama hangisi??? Neden geç evlilik????

Son düzenleyen: Moderatör:
kendılerı evlenmenın derdını tasasını cekmıstır bıze ckmeyelım dıye yasayın derler ve yasatmazlar kısıtlarlar tezattttt

ben de geç evlenmeyı ıstıyorum neden? cunku bebegı m daha buyuk yasımda olur yani sımdı 26 yım 30da olsa işte buyuyunce denk gelırız,

nne kdr erken dogurunca okdr yaslı gösterebılıyosun

cocuk kucukse sana bakıp aa gençsındır dıyorlar

bizdede evde kalmış kızlara teselli amaçlı aman kızım iyi ediyon boş ver evlenipte ne yapcan ...duran kız,.yerini bulan kız derler.,bu arada bende 27 yaşımda evlendim.ama hala bekarlığk günlerime doyamadım keşke biraz daha geç evlenseydim.

ne çok geç nede çok erken evlenilmeli bana göre hayatımın adamı diğer yarım bu adam dediğin birisi varsa evlenilir tabi bu 15 yaşındada olmaz zaten böyle biride bi kere bulunur hayatta o yaşta doğru yaştır bence..

valla 27 yaşındayım... bırakın beni daha 5 yıl evlenmem :) 2 yıla yakındır da iyi bir ilişkim var ama evlilik konusu hiç yok... sanırım şanslıyım bu konuda ... ya ben daha kendime bakamıyorum... ne o evlenip evime ; kocama sonra da çocuğuma bakıcam :) daha ben annemin küçük kızıyım... zaten minyonum da... 22-23 derler benim için... o psikolojiyle de diyorum ki "ben daha küçüğüm" ... ne evliliği...

baba evindeki rahatlığı nirde bulucaksınıztatlicadiarzu
şu an çok memnunum hayatımdan 26 yaşındayım kariyerimi de yapıyorum :kahve:
evlendiğimde ailemden ayrılacağım için bazen acaba hiç mi evlenmesem diyede düşünüyorum:çok üzgünüm:
çünkü aileme tutkunum. ama sevdiceğim yapamaz bensiz.. bende onsuz tabi:asigim:
Allah tüm sevenleri kavuştursun ve hayırlı evlilikler nasip etsin..

valla 27 yaşındayım... bırakın beni daha 5 yıl evlenmem :) 2 yıla yakındır da iyi bir ilişkim var ama evlilik konusu hiç yok... sanırım şanslıyım bu konuda ... ya ben daha kendime bakamıyorum... ne o evlenip evime ; kocama sonra da çocuğuma bakıcam :) daha ben annemin küçük kızıyım... zaten minyonum da... 22-23 derler benim için... o psikolojiyle de diyorum ki "ben daha küçüğüm" ... ne evliliği...

seninle hemfikirim küçük böcük. bende erken evliliklere çok sıcak bakmıyorum. 27 den sonra düşünürüm evliliği.

bende geç düşünüyorum arkadaşlarımın çoğu evlendi daha 23 yaşındayım sıra sende diyolar kendimi evde kalmış hissettim biranda sanki evlenmek çok büyük bi marifet :-s

evlilik,dogum insanı erkenden yıpratıyo.büyüklerde o yüzden geç evlenin diyo bence
ki çok çok haklılar bana göre.bekarlık gibisi yok valla

28-29a kadar mümkünse bu mevzuyu bağlayın derim ben. Sonra arkadaşlarınız çiftken siz tek kalıyorsunuz. Evli çiftlerin yanında sevgili muhabbeti de pek hoş olmuyor. Bekar arkadaşlarınız varsa bazıları evde kaldım psikolojisine giriyor. Bu da can sıkıyor. Tecrübeyle sabittir :kahve:

bece bu bekarlık hayatındakı rahatlıgına baglı canım.sana karısan yoksa ıstedıgını ıstedıgın zaman hesap vermeden yapıyorsan neden evlenıp erkenden kendıne kumar oynayasınkı...valla ben olsam tadını bırazdaha cıkarırdım bekarlıgımın.oh ne guzel sorumluluk yok bıse yok...valla bence aslında bekarlık gıbısı yok...a.s.

herşeyin bir zamanı var ve kişi zaten kendi yaşam tarzına göre o zamanı belirliyor. ben ailemin evinde de çok rahattım aslında. hatta daha rahattım sorumluluklarım daha azdı haliyle. 25 yaşında evlendim. şu an 27 yaşındayım 17 aylık bir oğlum var. işimden de eşimden de oğlumdan da çok memnunum. ailemle de ilişkim en az eskisi kadar iyi gidiyor. allah herkese dilediğni versin.ben de geç evlilikten yanaydım ama 27-28 i de geçirmeyin fazla derim.

onu bunu bilmem
23 yaşında evlendim ozamanlar tam yaşım derken şimdi keşke biraz daha bekleseydim diyorum
gene eşimlen evlenmek isterdim ama mesela şimdi 26 yaşımda evlenseydim daha iyi olurdu
baba evinde saltantımı biraz daha sürdürseydim diyorum zaman zaman
evlilik demek sorumluluk demek
babamin evinde ne rahatlık vardı yaw ne sorumluluk ne bişey ekmek elden su gölden
hayatını yaşa keyfine bak gitsin
o yüzden bana sorarsanız nekadar geç evlenirsen okadar iyi evet

ben 26 yaşındayım hala da evlenmeyi düşünmüyorum..
çünkü zaten bazı nedenlerden dolayı çocukken çocukluğumu bile doğru dürüst yaşamayamadım..son birkaç yıl birazcık nefes almaya başladım gibi..ve kayıp yıllarımı elimden geldiği kadar telafi etmeye çalışıyorum..şu an bile hala odama oyuncak satın alırım mutlu olmak için (çünkü zamanında bu gibi şeylere hasret kalmıştım)
bugüne kadar sırtımda haddinden fazla sorumluluk vardı zaten...hala da var...daha fazlasını da kaldırmak istemiyorum..annem hayatta olmadığı için zaten şu an yaşadığım evde ev hanımlığı yapıyor gibiyim..babam evle ilgili pek birşeye karışmaz..düzeni dekorasyonu günlük işlerin çoğu bana aittir.. babam da dışarıyla bitmesi gereken işleri halleder....annem hayattayken birşeye elini sürdürmezdi (beni kıymetli gördüğünden değil..eşyaları benden sakındığı için)

ben hayatımı doya doya yaşayıp artık yaşamam gereken herşeyi yaşadım yapıcak başka birşey kalmadı demediğim sürece evlenmem sanırım...anca 40 yaşında falan diye düşünüyorum..zaten tipim de yaşımdan çok genç gösterir o konuda da kaygım yok

Son düzenleme:
ben de geç evlenmeyı ıstıyorum neden? cunku bebegı m daha buyuk yasımda olur yani sımdı 26 yım 30da olsa işte buyuyunce denk gelırız,

nne kdr erken dogurunca okdr yaslı gösterebılıyosun

cocuk kucukse sana bakıp aa gençsındır dıyorlar

bende tam tersi erken anne olmayı isterdim ehh geçti artık:çok üzgünüm:erken çocugun oldugu zaten abla kardeş gibi duruyorsun benim halamın kızıyla arasında 20 yaş var ama kimse inanmıyor herkes kardeşi zannediyor halam minyon oldukca bakımlı e birde 54 kg 42 yaşında ama hiç göstermiyor kızıyla biçok ortak paylaştıkları şey var en güzeli giysileri:)hem erken evlenınce ınsan evlilige daha bi alışıyor bence benimsiyor daha iyi uyum saglıyo tabi erken dediysem 18 19 deil 23 24 kastım

ben ise su an 20 yasindayim..vede evlilik arifesinde...yani 1 ay sonra evli bi kadin olucam:-))eskiden yani nisanlanmadan önce ben hep erken evlenmek istiyorum derdim..sonrada zaten askimla taniisp hemencecik nisanlandik..oda beklemek istemiyodu zaten...ama su an sorsainiz "allah kahrestsin..napiyorum ben"derim!!.-))cünkü 1 ay sonra sorumluluk sahibi evli bi kadin olucam ama cok gencim yaaaaaaaaaaaaaaa....sanki kafama yeni yeni dank etti .-))keske biraz daha dursaydim diyorum simdi ama cok gec.-))....bide severk evleniyorum ynai...onun icin benceee gec evlenin!!!ben bile simdiki aklim olsa 23-24de anca evlenridim en erken!!

Back