ne istiyorum acaba?

Kusura bakmayın ben siz de sorun var diye düşünüyorum. Tabii bi kadının profiline girmesi,incelemesi iyi bir şey değil ama ciddi anlamda abartı tepki vermişsiniz. Bir de sevgilinizde anlıyor bence sizin duygularınızı.

sevmedigini sanmiyorumda sen biraz simariklik yapiyosun. bi iliskide ‘karsimdakini kaybetmek istemiyorum’ hissi alttan alttan hep var olmali bence insanlarda, sagliklidir bu. kaybetme korkusu olmayinca verdigin deger dusuyor bence. tipki sende oldugu gibi.

hakkinda hayirlisi.

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Cok dogru noktalara parmak basmissiniz aslinda, ozguven olsun, evlilikle alakali kisimlar olsun..
Daha senesi bile olmadi iliskimizin, 8. ayindayiz. onun ailesi biraz tutucu, o yuzden sevgililik kismi cok uzun surmeyebilir de, yani ciddi bir sey konusulmadi ama bu yaza soz nisan bir seyler diyordu sevgilim. Gerci ben oyle olacagini cok sanmiyorum da, bence erken cunku. Yaslar da 27.
Tesekkur ederim mantikli yaklasiminiz icin. Akisina birakmayi deneyip olmuyorsa da bitireyim artik madem nasil yapayim, en mantiklisi bu herhalde.

Benim icin elin kizinin fotograflarina tek tek bakmasi bile sıkınti iken bir de farkli zamanlarda da bakmis bu bana o kadar masum gelmiyor belki daha onceden tanidigi belki de yeni tanistigi biri bundan nasil emin olabilirizki. Sen de bir kere killanmissin seni kemirip durur bu. Bir de emin olmadan evlenme derim insanlar emin olduklari kisiden bile neler goruyor. Eger ayrilmayi dusunmezsen bile cok dikkatli gozlemle ve sevginden evlenmek istediginden emin ol. Insallah her sey iyi olur senin icin.

Gecmiste yasadigin kotu olaylara da odaklanma sen kendi gucunle su an o olaylardan uzaksin. Kendin istemesen baskasi zaten seni engelleyemezdi. Guc sende.

Cok tesekkur ederim, cok guzel yazmissiniz biraz da olsa iyi hissettim su an.
Sizin icin de her sey cok guzel olsun umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…