- 13 Ocak 2019
- 629
- 1.024
- 33
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgisinden şüphen olan kısmı, kıza neden tekrar tekrar bakmış diye düşünmen kendinle olan bir özgüven sorunun olabilir. Belli ki kendini kıyaslıyorsun. Ya kendini beğenmiyorsun ya da sevgilin ilgisini çok fazla göstermediği için kafanda soru işaretleri oluşuyor. Eğer kendinden kaynaklı bir durum ise bu fotoğrafa bakma olayını ısıtıp ısıtıp önüne getirmene gerek yok. Kendinle ilgili çalışıp özgüvenini yükseltmelisin.
Evlilik konusunda aklın karışabilir normaldir. Yaşın kaç kaç senedir berabersiniz? Hemen yarın evlilik nişan gözükmüyor ufukta yazmadığınıza göre o yüzden bu kadar detaylı düşünmeye gerek yok. O sürece gelene kadar düşünmeniz için bol bol zamanın olacaktır.
Her şeye rağmen de aklına takıp mutlu olamıyorsan da hiçbir zaman geri dönmek geç değildir. Benim için zor şeylere katlandı, yanımda oldu gibi kıstaslar yüzünden bende onun bu fotoğraf olayını hazmetmeliyim kıyaslaması yapmak zorunda değilsin.
Sürekli ne düşündüğünü dinlemek yerine biraz akışına bırak zaten cevabını bulacaksındır.
Iste ben de boyle dusunuyorum, hakim olamiyorum kendime O ne derse desin. Ben de inanmadim yani. Baska arkadaslar da meraktandir vs diyor iste yukarida, ama sizinle ayni sekilde dusunuyorum ben maalesef. Sanirim bu yuzden sogudum sogudum ve buraya kadar geldi.
Cesaretimi bi toplayayim da bu hafta ne yapacaksam yapayim madem artik.. iki arada bi derede dusunup durmaktan kendimi sorgulamaktan asiri yoruldum.
Cok tesekkur ederim, cok guzel yazmissiniz biraz da olsa iyi hissettim su an.Benim icin elin kizinin fotograflarina tek tek bakmasi bile sıkınti iken bir de farkli zamanlarda da bakmis bu bana o kadar masum gelmiyor belki daha onceden tanidigi belki de yeni tanistigi biri bundan nasil emin olabilirizki. Sen de bir kere killanmissin seni kemirip durur bu. Bir de emin olmadan evlenme derim insanlar emin olduklari kisiden bile neler goruyor. Eger ayrilmayi dusunmezsen bile cok dikkatli gozlemle ve sevginden evlenmek istediginden emin ol. Insallah her sey iyi olur senin icin.
Gecmiste yasadigin kotu olaylara da odaklanma sen kendi gucunle su an o olaylardan uzaksin. Kendin istemesen baskasi zaten seni engelleyemezdi. Guc sende.