Bence sevmiyorsunuz. Sevmediğimiz insanlara karşı tahammülsüzleşiriz, siz O’na karşı tahammülünüzü yitirmişsiniz.
Ciddi düşünüyoruz, ailemle tanıştırdım diyorsunuz. Son satırlarda evlilik-çocuk istemiyorum yazmışsınız. Çok kararsızsınız?
Eski hayatıma dönmek vs yazmışsınız bir de, böyle bir korkunuz olduğu için ve o size engel olduğu için hayatınızda tutuyor olabilir misiniz?
Kıza bakma olayı da, insan meraklı bir canlı merak etmiş olabilir. Siz hiçbir oğlanın profiline bakmadınız mı yani bu sekiz ayda?
Keşke o an bağırmasaydın da takipte kalsaydın
Atıyorum 1 2 hafta sonra tekrar gitseydin ve aynı aratmalar var mı baksaydın
O zaman emin olurdun böyle içine kurt düşmezdi:/
Sevme olayına gelince bence sen eski yaşantına dönüş yapma korkusuyla bu kişiyle devam ediyorsun, sevdiğinden değil.
Farkli gunlerde de girip bakmis ama, niye tekrar tekrar girip kontrol etsin, bu kadar merakini uyandiran ne olabilir?Ben de birçok kadın/erkek kişinin profilini merak edebiliyorum. Tek tek de açıp yorumlarına kadar okuyabiliyorum. Ne var ki bunda?
Kendimden de sevgimden de şüphem olmadığından eşim napıyorsun sen derse ne var yani merak ettim derim ki eşim de geçmişe bakmayı düşünmez bile. Ben de onunkine bakmam.
Dusununce ben de oyle seyler sik sik yapiyorum aslinda ama iste genelde bir baktigima donup bi daha bi daha bakmiyorum :/ mesela daha dun Muge Anli izlerken programdaki insanlari falan arastiriyordum facebookta ben de, halbuki ne alakam var yani, merakBende bazen öyle alakasız kişilerin profillerine , konulara bakıyorum meraktan eşim görse çok şaşırır eminimsizin sevginizde sorun var gibi geldi bana, eski yaşantınıza dönmemek için kalkan gibi olmuş erkek arkadaşınız ,tahammülsüzlüğünüzde o yüzden..
Bende bir sikinti var orasi kesin zaten de. Terapi goruyordum zaten bi suredir, gorunen o ki pek bir ise yaramamis bende.Valla evliyim ama bazen bende ondan ona ondan ona bicok adamada kadınada sosyal medyada bakmıslıgım vardır
Bence sizin kendi icinizde bi problem var dedikleriniz o kadar celişkili ki
Bencilce oldugunun farkindayim maalesef. Ama emin olamiyorum iste kendimden, ne hissettigimden, gecici bir bunalmislik mi yoksa gercekten olmayacak mi. Ayrilmam mi dogru olur diyorsunuz ki?Bu yaptığınız fazla bencilce değil mi?
Kızın fotoğraflarına bakması bencede sinir bozucu ama sizin olayınız farklı.
Yoo takipcilerine takip ettiklerine falan karismiyorum, o kadar degil. Kizin profilini uzun uzun tekrar tekrar incelemesi oldu beni rahatsiz eden.Sakin kalmayı deneyin..
İnternet kullanan insanlar sırf boşa zaman geçirmek için neler yapıyor..
Sosyal medya kullanıyor takipçileri olsa kim bunlar diyip kavga mı edeceksiniz
Artık takipçi sayısı çok olsun diye millet birbirine dm diye yazıyor.
Sizde ben böyleyim agresifim atarlıyım gb karakter özelliklerinizi sergileyip durumu vahim hâle sokmayın.
Sevmiyorum diyip ayrılın yada konuşurken kavga için degil sorunu çözmek için konuşun.
Tabi ki hisler azalır artar biter vs değişirBende bir sikinti var orasi kesin zaten de. Terapi goruyordum zaten bi suredir, gorunen o ki pek bir ise yaramamis bende.
Celiskili olan kisim ne ki anlamadim :/
Basta gercekten cok sevdigimi dusunuyordum, evlenirim diyordum, vs vs ama simdi oyle bakamiyorum. Hisler degisemiyor mu?
Ona karşı bu kadar tahammülsüz olmanızı anlayamadım.Bencilce oldugunun farkindayim maalesef. Ama emin olamiyorum iste kendimden, ne hissettigimden, gecici bir bunalmislik mi yoksa gercekten olmayacak mi. Ayrilmam mi dogru olur diyorsunuz ki?
Sevgisinden suphem yok kisminda (galiba???) diye de eklemistim ama basta, ben o konuda hep supheciyim maalesef. Bu inanabilecegim en yuksek duzey,;oyle diyeyim.Tabi ki hisler azalır artar biter vs değişir
Ama en basta sevgisinden şüphem yok diye baslamıssın sonra hop biranda adamın sosyal medyada aldattıgını düşünmüşsün
Ailemle tanıstırdım demişsin evlilik düşünmüyoruma gelmişsin
Simdiye kadar yasadıgım en güzel ilişki demişsin ama her kavgada eskiyi pişirip önüne sunuyorum demişsin
Yani ya sırf adam seni seviyor seni baskası böyle sevemez diye berabersin yada sende seviyorsan ciddi sorunların var
Iste ben de boyle dusunuyorum, hakim olamiyorum kendime O ne derse desin. Ben de inanmadim yani. Baska arkadaslar da meraktandir vs diyor iste yukarida, ama sizinle ayni sekilde dusunuyorum ben maalesef. Sanirim bu yuzden sogudum sogudum ve buraya kadar geldi.Ben o kiz meselesine inanmadim acikcasi ozellikle baktigini dusunuyorum. Merak edince bir kere bakarsin gecersin surekli takibe almazsın. Bence bu is olmaz daha fazla kendini yipratma.
Sevgisinden suphem yok kisminda (galiba???) diye de eklemistim ama basta, ben o konuda hep supheciyim maalesef. Bu inanabilecegim en yuksek duzey,;oyle diyeyim.
Aldattigini dusunmedim, ama beni begenmedigini, ya da baska kadinlari benden cok begendigini dusunmus olabilirim.
Ailemle tanistirdim evet, o siralar ciddi dusunuyordum ve kendi sevgimden suphem yoktu cunku. Simdi var ama.
Ve evet yasadigim en guzel iliski idi su son 2 aya kadar. Gerci hala da oyle diyebilirim, diger iliskilerimde cok buyuk sikintilar yasadim cunku, bu yaninda hic kaliyor.
Sorunlarim var zaten, iste o yuzden diyorum ki acaba sevmiyor muyum artik, yoksa kendi psikolojik sikintilarimdan mi kaynakli gecici bir durum mudur bu?
Kafami karistiran boyle seyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?