- 6 Mayıs 2024
- 29
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi hilal hyhyh
-
Yaşla alakasını anlamadım. Hoş, 27 de oyle küçük bir yaş değil.hatta tatile gitmeye bile yaşım da küçük daha ne yapacağımı şaşırdım
Kaç yaşındasınız ?Merhabalar ben 1 seneye yakın evliyim ve şuan hamileyim nedense içimde sürekli bi sıkıntı var hiçbir konuda zorlanmıyorum evde rahat bir hayatım var yine de mutlu olamıyorum ne istediğimi bende bilmiyorum evde iş güç hiçbir şey yapasım gelmiyor yemek yemeğe bile hevesim yok hatta tatile gitmeye bile yaşım da küçük daha ne yapacağımı şaşırdım
Yaşım 22Yaşla alakasını anlamadım. Hoş 27 de oyle küçük bir yaş değil.
Çok erken evlenmişsiniz. Hayatın tadını çıkarıp daha sonra evlilik, bebek işine girisseydiniz keşke. Belki bu yüzden bir nevi tükenmiş hissediyorsunuz.Yaşım 22
o yaşlarda ne istediğini bilememek çok normal değil mi? ergenliğin bedeni terk etmeyişi filanYaşım 22
Eşimle mutluyum bebek de istenen bir bebekti bilmiyorum odadan çıkmak istemiyorum kimseyi gözüm görmüyor artık eşimden korkuyorum benden soğuycak diyeErken evlenmişsiniz. Hayatın tadını çıkarıp daha sonra evlilik, bebek işine girisseydiniz keşke. Belki bu yüzden bir nevi tükenmiş hissediyorsunuz.
Bence Filistini takip edin geçer o yaşadığınız dünyevi duygularMerhabalar ben 1 seneye yakın evliyim ve şuan hamileyim nedense içimde sürekli bi sıkıntı var hiçbir konuda zorlanmıyorum evde rahat bir hayatım var yine de mutlu olamıyorum ne istediğimi bende bilmiyorum evde iş güç hiçbir şey yapasım gelmiyor yemek yemeğe bile hevesim yok hatta tatile gitmeye bile yaşım da küçük daha ne yapacağımı şaşırdım
Hayattan bir beklentiniz var mı? Amacınızı yitirdiniz belki ya da hamilelikten kaynaklanan bir adaptasyon sorunu yasiyorsunuzdur.Eşimle mutluyum bebek de istenen bir bebekti bilmiyorum odadan çıkmak istemiyorum kimseyi gözüm görmüyor artık eşimden korkuyorum benden soğuycak diye
o yaşlarda ne istediğini bilememek çok normal değil mi? ergenliğin bedeni terk etmeyişi filan
Hayır hamilelikten önce de bu şekildeydiHayattan bir beklentiniz var mı? Amacınızı yitirdiniz belki ya da hamilelikten kaynaklanan bir adaptasyon sorunu yasiyorsunuzdur.
Ne alaka?Bence Filistini takip edin geçer o yaşadığınız dünyevi duygular
Erken yaşta evlenmişsin. Gerçekten eşini severek ve isteyerek mi evlendin yoksa o an öyle mi olması gerekiyordu? Yani evlenmesen olmaz mıydı?Merhabalar ben 1 seneye yakın evliyim ve şuan hamileyim nedense içimde sürekli bi sıkıntı var hiçbir konuda zorlanmıyorum evde rahat bir hayatım var yine de mutlu olamıyorum ne istediğimi bende bilmiyorum evde iş güç hiçbir şey yapasım gelmiyor yemek yemeğe bile hevesim yok hatta tatile gitmeye bile yaşım da küçük daha ne yapacağımı şaşırdım
Tabiki severek isteyerekErken yaşta evlenmişsin. Gerçekten eşini severek ve isteyerek mi evlendin yoksa o an öyle mi olması gerekiyordu?
Evlilik hayatına mı alışamadın? Evliliğe alışamadıysan bebek için böyle garip hissetmen normal.Tabiki severek isteyerek
Kan değerlerin düşük olabilir.Eşimle mutluyum bebek de istenen bir bebekti bilmiyorum odadan çıkmak istemiyorum kimseyi gözüm görmüyor artık eşimden korkuyorum benden soğuycak diye
Niye güldün kızKan değerlerin düşük olabilir.
Bende aylardır buna bağlıyorum da ne zaman gitsem hepsi normal çıkıyor artık onun altına sığınamıyorum yaniNiye güldün kız
Hormonlar seni esir almıştır o zaman kuzumBende aylardır buna bağlıyorum da ne zaman gitsem hepsi normal çıkıyor artık onun altına sığınamıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?