- 6 Mayıs 2024
- 29
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi hilal hyhyh
Bebeği kucağıma alınca geçmesini umuyorum yoksa çok zorlanıcamHormonlar seni esir almıştır o zaman kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeği kucağıma alınca geçmesini umuyorum yoksa çok zorlanıcamHormonlar seni esir almıştır o zaman kuzum
YENi evlilik ve hemen çocuk yapmakta biraz etkisi olabilir bir nevi hamilelik depresyonuMerhabalar ben 1 seneye yakın evliyim ve şuan hamileyim nedense içimde sürekli bi sıkıntı var hiçbir konuda zorlanmıyorum evde rahat bir hayatım var yine de mutlu olamıyorum ne istediğimi bende bilmiyorum evde iş güç hiçbir şey yapasım gelmiyor yemek yemeğe bile hevesim yok hatta tatile gitmeye bile yaşım da küçük daha ne yapacağımı şaşırdım
Şu yazdıklarınızdansa benim bu bir satirim emin olun hamile kardeşime daha dua niyetine doğru gelecektir.Ne alaka?
Sıkıntıda hisseden birine hep böyle pozitif(!) mi yaklaşırsınız?
Evet ben de onu diyorum işte,klasik bdv burası.klasik bdv dedikodularına cevirmeyip
Manevi güç için tavsiyeniz fazla ağır. Kendiniz diyorsunuz hamile diye. Denir mi hamile kadına git katliam izle,can çekişen bebek çığlığı dinle. Dersiniz ki duaya sarıl amenna.hamile kardeşime daha dua niyetine doğru gelecektir.
Çünkü manevi güç lazım
Hamile bir kadına önerdiğiniz şey vahşet izlemesimi bu kadin mi yapıyor vahşeti de gelip alakasizca konuşuyorsunuz vallahi bi bitmediniz cok dert ediniyorsaniz atlayın bir uçağa gidin savaşınBence Filistini takip edin geçer o yaşadığınız dünyevi duygular
Genel olarak mutlu ve huzurlu biri olmayabilirsin.yapısal biraz da.Hayır hamilelikten önce de bu şekildeydi