Hayır canım ben Karadeniz'de baska bi Üniversitedeyim. Samsun'da ne evler var bi görsen dudakların ucuklar hemde asla alınmayacak paralar değil. Denize 0 villalar falan. Ayrıca gece hayatı cok tempolu bi yer Samsun. Insanlarıda yobaz degil gelişmiş istanbula Ankara'ya yakın universitesi köklü eski bi universite Ohh daha ne olsun ki :) vallaha görsen sen emekli olduktan sonra bile ayrılmak istemezdin oyle bi yer yani. Ben Samsun'lu da degilim ama ordan araba aldık. O yuzden o sebeple gittim ve bayıldık. Bide Borusan servisi en yakın Samsun'da oldugu icin sık sık gidiyoruz. Insanlarda baya sosyetik orda. Olmayan araba yok herkes Nişantaşı'nda Bağdat caddesinde gibi suslu bakımlı yani para harcayabilecegi bi yer ama kısmet tabiki. Insallah daha iyisi çıkar karşına bundan sonra ki niye çıkmasın. Gerekli her türlü donanım mevcut sende daha iyi yerlere gelirsin eminim. Ama bundan sonra oralarda kadro çıkarsa düşünme bile. Basın gidin Samsun'a hafta sonu icin zaten otoban İstanbul Samsun arası bi gezin görün hemen seversiniz zaten :)