- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi Bana bir is lazim
yok ben yapamam onu
ben güler yüzlü olamam
Sen bizinis kılastakilerin suratına portakal suyu falan dökersin kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ben yapamam onu
ben güler yüzlü olamam
ben sizin gibi düşünmüyorum.bende 26 yasımdayım.uni biteli 3 yıl oldu.ama şahsen evlendiğimde çalışmayı düşünmüyorum.şöyle çalışırım devlet işine girersem yada evlendiğim insanın maddi durumu iyi olmazsa çalısırım aksi halde evlendiğim kişi bana bakabilcek durumdaysa çalışmıcam.sabah kalk 7 de 8 de iş bası yap akşam en erken 6 da eve gel özel sektörde bu sabah 8 aksam 8 gibide olabiliyor.o saatten sonra yemek yap temizlik yap kocanla ilgilen filan hadi bide cocuk oldumu cocukla ugras zor iş :)maddi durum iyi değilse mecbursun calısıp katkıda bulunmaya ama normalde asla istemiyorum devlet işi olmadıktan sonra ögretmenlik işi olmadıktan sonrada düşünmüyorum.kalkcam sabah 10 gibi sonra bi saat sporumu yapıcam.sonra kahvaltı sabah kahvesi derken saat olcak 12 o saatten sonra temizlik yemek yap tatlı yap derken saat olucak 4 filan oh otur tv izle nete gir arkadaslarla 2-3 saatliğine gezmeye git sana gelsinler sen git ev için alışverişe cık .akşam kocan gelmeden evde ol benim istediğim hayat bu.işte calıs stres ol eve gel stres ol allah korusun bide kocanla tartıstıgını düşün oda ayrı stres cocuk olsa onunda sorumlulugu var çalışan bir bayanın işi gerçekten çok zor. stresli calıs calıs depresyon sahibi olurum ben böyle heran emekli hayatı gibi.cocuk olursa cocukla bütün gününü geçir evimin kadını cocuklarımın anası olcam modundayım :) iş hayatı bana göre değil.4 yıl bitirdim boşunamı okudum hayır soranlara üniversite mezunuyum diye rahatca söyleyebilecek bir gururum var.bu bana yeter :)
üniversite okumayanlar gurursuz mu? Ne oldum dememeli ne olucam demeli.. Allah kimselerin eline düşürmesin sizi ozaman görürüm ben gururu..... Şaka gibi yorum yapmışsınız...
yorum yapmak istedim ama baktım ki en güzel cevabı vermişssin ağzına ellerine sağlık
bende özel sektörde sekreter olarak ama memur gibi çalışıyorum (çalışma saatleri ve hafta sonu )çok şükür, bu gün zamlı olucak yada zamsız bilemiyorum birazdan belli olur.aranızda sekreter olarak çalışan varmı arkadaşlar sizler ne kadar alıyorsunuz ?
Fizik gibi zor bir bölümü bitirdim..ama ne devlette nede özel sektörde iş var..Ünvan sorulduğunda fizikçiyim derken gurur duyuyorum evet ama keşke okumasaydım ( evliyim eşimin durumuda iyi sıkıntımız yok allaha şükür ama o kadar kafa patlattım bide vasıflarımı biliyorum neler yapabileceğimi biliyorum ama kullanamıyorumya o çok üzüyo beni (
Staj muhabbettini bilmiyorum ama kimyager bir arkadaşım MKE'de 2500 den fazla alıyor.
Şu başlığa yazdım işsizdim hala işsizim
biz nolücüzzz böyle stilim