Ne için konuşuyoruz ki biz neyiz?

Ben 6 ay icinde evlendim, esimle tanisip beraber yasamaya baslamamiz arasinda tam 1 ay var. (Kamu spotu: Lutfen evde deneyemeyiniz, ben sansliydim).

Ama her sey kendiliginden olagan akisinda gelisti ve ikimiz de paralel dusuncelerde oldugumuz icin hic bu sekilde bir diyalog ihtiyaci hissetmedik. Hissediyorsaniz zaten ayni sayfada degilsinizdir bu kisiyle, olsaydiniz su gibi akip giderdi, o yuzden ben olsam sormam.

Date uygulamasindan tanisma kismina hic girmiyorum pek bildigim bir durum degil ama diger arkadaslarin dedigi gibi evli ya da uzun vadeli bir iliskisi olabilir. Geceleri ya da is icin seyahat halinde degilken de iletisim kuruyor mu sizinle?

Evli olmasa da ciddi bir ilişkisi olabilir diyorum ben de.
Ev adresini söylemiş olması bir şeyi kanıtlamaz.
En en en iyi ihtimalle evli vs. değilse, takıldığı birden çok kişi vardır. Size ancak sıra geliyordur. Birden fazla kişiyle görüşüyorsa odağı dağılıyordur, ondan yazmıyordur, ilgilenmiyordur.

Daha bir kez görüşmüşsün neyiz biz sorusu çok saçma olur. Ayrıca herkes evli olabilir yazmış ama evli adamlar ben evliyim diyorlar zaten bu tarz uygulamalarda.çekinmiyorlar kendime sevgili arıyorum ama evliyim demeye. Üstelik uzun ilişki de istiyorlar üstelik maddi manevi olarak yanında olacağını da söylüyorlar. Evli olmayan evli olmadığını söyler bu tarz şeyleri anormal görmüyorlar erkeklere güven olmaz konusuna katılıyorum gerçekten leşler.

1 hafta olmuş henüz, çok hareket bekliyorsunuz bence. Bu arada hiç sosyal medya hesabı yok demişsiniz, evli olma ihtimali var sanki..

+1

"Biz niye konuşuyoruz" çok saçma bir soru değil mi ?? Üstelik 1 haftada!! Evli de olabilir, sevgilisi de olabilir bu arada

E siz dediniz mi canım diye? Böyle tatlı hitap cümlelerini genelde kadınlar kurar sonra erkek kurmaya başlar. Sizin tepkinizi nereden bilsin adam? Bu sefer de yavşak mı diyeceksiniz. Yani iş görüşmesi yapar gibi ilişki yaşanmaz öyle sert sert.

Adamın sosyal medyası vardır; sadece kadının bildiği isimle değildir.

Bir de adama onu beğendiğinize, özel ilgi duyduğunuza dair hiçbir emare vermemişsiniz. Sürekli onu yazdı bunu yazdı diyorsunuz da siz ne yazdınız?

Hayır kullanmadım bu zamana kadar
Bir de adama onu beğendiğinize, özel ilgi duyduğunuza dair hiçbir emare vermemişsiniz. Sürekli onu yazdı bunu yazdı diyorsunuz da siz ne yazdınız?
Üstü kapalı da olsa hoş olduğunu belirttim

1 haftalık ve sadece 1 kere yarım saat görüştüğün adamla ne olabilirsin ki şimdilik ?
tabii ki hiçbir şeysiniz.
belli bi yaştan sonra sonu evlilik olmayacaksa görüşmeye gerek yok düşüncesini anlayabiliyorum ve hak veriyorum
ancak her şeyden önce karşındaki insanla gerçekten evlilik düşünebilir misin önce buna karar vermen gerekiyor
bu adamdan koca olur mu baba olur mu önce sende bi fikir oluşmalı
bu fikir de 1 haftada yarım saatlik bi kahve sohbetiyle oluşmaz
şu an sevgililik de olmaz olamaz, olmamalı da zaten
1 kere görüşülen kişiyle sevgili mi olunur ?
bence sen beğendiysen biraz daha görüş, zaman geçirmeye bak
mesajlaşma, arama falan bunlar boş işler. adam seninle gerçekten görüşüp vakit geçirmek istiyor mu ona odaklanman lazım
sonrasında bi konu daha aç derim burada, o zamanki durumunuza göre fikir alışverişi yaparız

son olarak o uygulamalardan bulunan kişilere fazla güvenmemek lazım
sosyal medya kullanmıyor olması bana da garip geldi.
tamam insan aktif kullanıp paylaşım yapmayabilir ama en azından bi hesabı olur
bi de bi sorum var
adamın uygulamadaki profili hala duruyor mu ? onu kontrol etme şansın var mıdır
eğer bu uygulama t**der ise ve profil hala duruyorsa adamın uygulamaya hala girip girmediğini, gün içerisinde hareket halinde olup olmadığını anlamak çok basit

Ben üyeliğimi sildim tekrar girip bakabilme şansım yok

Öyle olsa ev adresiyle çalıştığı yeri neden versin ki sorguluyorum. Saha da çalışıyor civar il ve ilçeler seyahat halinde olduğu için sosyal medya kullanmaya vaktim yok demişti
Date uygulaması kullanmaya vakti var ama?
Ya zaten bu uygulamalardan bulunan adamlardan hayır gelmiyor. Sen bu dediğime güven.
Sal gitsin bu adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…