NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

Birşey olmaz canım en fazla çıplak kalırsın bu soğuk havada

O değilde ben Şirince ve Fransız köyünün mantığını anlayamıyorum. Nasıl etkilenmezler yahu...

Ya bende ona takıldım esasında nereden biliyor ki mayalar bu yerleri. O zamanlar bu yerler yokmuşdur ki olsa da isimleri bu değildir ki hani tek Türkiyede olsa bizimkilerin uydurması derim de Fransa ne alaka anlamadım nereden çıkmış bu haber.

evde kimse yok mu cnmm
Olmazmı,
Kocamı oğlumun odasına postaladım,bugünlük çocuklarla yatayım dedim.
Bişey olursa yanımda olsunlar
O değilde ben Şirince ve Fransız köyünün mantığını anlayamıyorum. Nasıl etkilenmezler yahu...
Yanlız cumartesi günü şirinceye gelenlerin suratındaki ifadeyi görmek isterim ben

Sel olacağı muhakkak.

Bazı yerlerdede çığ düşer

Al sana 21 aralık

Seyyah napıyon aşşada,gelsene

Muhabbeti okumaya çalışıyosan ,kayda değer bişey yok canım,herzamanki geyikler.

he ya hakket bişi yokmuş
zaten anı kaçırınca sonra komik gelmiyo
kadesa artist mi olcak noluyo
eee yarın nerde buluşcaz 21 aralık topiğinde mi burda mı
çaktırmasam da tırsmıyo değilim
şöle iletişimde falan aksaklık olabilir elektrik kesilebilir diye düşünüyorum
hele ki kar var burda doğalgazın çalışmadığını düşünemiyorum :18:

Yanii es kaza bir ülkede birşey olsa gör sen paniği ama. Ya buna bir tek biz inanmuyoruz ki tüm dünyanın haberi var bu kehanetlerden ve inananlar baya fazla bir nülü kimdi bilmiyorum karanlıkta kalıcaz dışarı çıkamayız belki diye yiyecek içecek stoğu yapmış kendi dedi bir programda çok temkinli olmayı seven biriymiş

İşin kötü yanı ben akşam gelemem yarın.

Cumartesi günü misafirim var,bütün gece hazırlık yapıcam ya

Burda buluşsak iyi olurdu

Canlı yayında anlatırdık,senin doğalgaz gitmiş,elektrikler yok.

Bizim burda sel olmuş

Bak gidiyordum ben yine gidemedim hee şimdi gerçekten gidiyorum uyku bastırdı. Benim de rüyama Çelakıl ve yağlı saçları girecek sanırımmm

Dünyanın manyetik alanı bozulacakmış. Hiç bir araç gereç çalışmayacaksa biz nasıl haberleşcez parkonum

Telepati mi kurcaz

gündüz gelemez misin son dakika gelişmelerini yazardık flaş flaş hava karardı, elektirikler gitti diyee ( kafaya bak elektirikler gitse net olacak sankii )

Son düzenleme:
Mayalılar size şaka yaptııııııııı
diyelim onlara
21 Aralık topiğinde bade bir espri yapmıştı,çok gülmüştüm.

Burda olsa sorardık,yarın bi daha yazsın,unuttum şimdi.

Bide asıl kıyamet şirincede kopacak diyenler var

Kalabalıkta izdiham olmasın

O değilde burada kar yağışı devam ederse, sular donar belkim elektrikler de kesilir. Millet Mayalıların kehaneti gerçekleşti diye yollara dökülürmüş...

yahu ortalığı sel almış sen misafir düşünüyosun
öle bişi olursa benim adres belli
anam babam beni bekler
ne güzel de kar vardır şimdi oralarda

yahu ölmek mesele değil ölememek daha kötü
hele dünyada kimse kalmaz üz bej kişi kalırsa
Dünyanın manyetik alanı bozulacakmış. Hiç bir araç gereç çalışmayacaksa biz nasıl haberleşcez parkonum

Telepati mi kurcaz

ya işte ben bu tazr şeylerin olabileceğini düşünüyorum
olmuş çünkü önceden neden tekrar olmasın
ama işte gönül ister olmasın

ben dedim onu geri sayfalarda bir de orada kopuyormuş sadece diyeee işte kaderden kaçılmaz demek lazım o zamanda vade meselesi

Telepati mi kurcaz
Hepsi aynı anda gitmez bence poly,
Sırayla.
Buraya bağlanamayanların başına felaket geldiğini anlarız.
gündüz gelemez misin son dakika gelişmelerini yazardık flaş flaş hava karardı, elektirikler gitti diyee ( kafaya bak elektirikler gitse net olacak sankii )

Gündüz gelirim,saat 5 e kadar katılırım ara ara,görüşürüz yani

Adamın biri diyor ki biz o gün dükkanımızı açmayacağız, kapatacağız. yetişemeyiz, izdiham olur falan dedi.

O değil Şirince halkı köylerini terketcekler....

he yaa dışarıda insanlar kaçışıyor biizm kız yok benim misafirlerim gelecek hazırlık yapmam lazım diyor. Misafir dedin mi biizm türk kadınlarına bir haller oluyor zaten en bitkin halimiz bile ejderhaya dönüşüyor bir enerji geliyor ki

O değilde burada kar yağışı devam ederse, sular donar belkim elektrikler de kesilir. Millet Mayalıların kehaneti gerçekleşti diye yollara dökülürmüş...
Al sana karanlık.
Herkes sığınaklara kaçar artık

Ne zaman olmuş seyyahım,korkutma adamı bea:26::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…