yok bende 2.5 mt ve 250 kg olduğuna gerçekten kanaat getirmiştiminan benden daha çıtır olamazsın ben çıtırlığın sınırlarını zorluyorum o kadar ki fırtına çıktı mı ayağıma taş bağlıyorlarr böyle de kendimle dalga geçerim işte kendimle barışık bir insanım ben
İyiyim Parkonum sen nasılsın?
yahu ben yine herkes gittikten sonra geldim, muhabbeti kaçırdım
o zaman sen çuubuk kraker ol ben de susamlı kraker
Bu gece nasıl uyurum diye düşünüyorum.
Ne zaman 21 aralıkla ilgili çok muhabbet etsem rüyamda deprem olduğunu görüyorum
Uyumasammı:26:
olarrr uyar bana ama susamların dökülmesin kızzz
Ne zaman 21 aralıkla ilgili çok muhabbet etsem rüyamda deprem olduğunu görüyorum
yarın bu saatte gel güzelim öbür gün haftasonu nasıl olsa kalkamıyorum yaaa sürünüyorum sabah valla. Bu sabah rüya görüyordum pc başına oturmuşum siteyi açıyorum gözümde bir ışık ama nasıl gözümü alıyor diyorum ki bu ne ışık böyle. Meğersem kocm kalkmış beni uyandırmmaış sonna gelmiş ışığı açmış beni uyandırmaya çalılıyor görüğüm o ışıkmış ama rüyamdan uyanmanın hayal kırıklığı ile öyle bir kahkaha attım ki..
paketin dibine dökülen susamlar çok güzel oluo amaa
kızlar ben kaçtım,yarın tv ye çıkıcam meşhur olucam :) o yüzden uykumu almış olmam dinlenmiş olmam lazım
yarın beni izleyin anacım
şştttt dalga geçiyoruz kızım yaa Allah bilir kıyameti dünyanın sonunu heyecan yapmıyor değil insan tabii ama ciddiye almamak lazımm.. Uyu sen kuzumm..
ay cnmmm yaaa düşünme böle şeylerrr güzel şeyler düşün dua et ve uyu
Hehe 21 Aralık diye geldim bende ölüm var kalım var
Ben hep muhabbetin sonuna yetişirim hep böyle olur :)
Ayy sormaaa sonra o paketi kafaya dikmeye bayılırım benn hayatın tehlike dee
Yok kıyamet diye düşünmüyorumda,
Ne bileyim ,deprem olursa diye geliyo hep aklıma.:26:
Televizyonmu:26::26::26:kızlar ben kaçtım,yarın tv ye çıkıcam meşhur olucam :) o yüzden uykumu almış olmam dinlenmiş olmam lazım
yarın beni izleyin anacım
Hehe 21 Aralık diye geldim bende ölüm var kalım var
Ben hep muhabbetin sonuna yetişirim hep böyle olur :)