NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

o zaman sen çuubuk kraker ol ben de susamlı kraker

yahu ben yine herkes gittikten sonra geldim, muhabbeti kaçırdım

yarın bu saatte gel güzelim öbür gün haftasonu nasıl olsa kalkamıyorum yaaa sürünüyorum sabah valla. Bu sabah rüya görüyordum pc başına oturmuşum siteyi açıyorum gözümde bir ışık ama nasıl gözümü alıyor diyorum ki bu ne ışık böyle. Meğersem kocm kalkmış beni uyandırmmaış sonna gelmiş ışığı açmış beni uyandırmaya çalılıyor görüğüm o ışıkmış ama rüyamdan uyanmanın hayal kırıklığı ile öyle bir kahkaha attım ki..

Bu gece nasıl uyurum diye düşünüyorum.

Ne zaman 21 aralıkla ilgili çok muhabbet etsem rüyamda deprem olduğunu görüyorum

Uyumasammı:26:

ay cnmmm yaaa düşünme böle şeylerrr güzel şeyler düşün dua et ve uyu

Seyyah napıyon aşşada,gelsene

Muhabbeti okumaya çalışıyosan ,kayda değer bişey yok canım,herzamanki geyikler.

Ne zaman 21 aralıkla ilgili çok muhabbet etsem rüyamda deprem olduğunu görüyorum

şştttt dalga geçiyoruz kızım yaa Allah bilir kıyameti dünyanın sonunu heyecan yapmıyor değil insan tabii ama ciddiye almamak lazımm.. Uyu sen kuzumm..

kızlar ben kaçtım,yarın tv ye çıkıcam meşhur olucam :) o yüzden uykumu almış olmam dinlenmiş olmam lazım

yarın beni izleyin anacım

Hehe 21 Aralık diye geldim bende ölüm var kalım var

Ben hep muhabbetin sonuna yetişirim hep böyle olur :)

kızlar ben kaçtım,yarın tv ye çıkıcam meşhur olucam :) o yüzden uykumu almış olmam dinlenmiş olmam lazım

bizim burda kıyamet kopcak kendi derdimize düşcez be senle mi uğraşcaz

şştttt dalga geçiyoruz kızım yaa Allah bilir kıyameti dünyanın sonunu heyecan yapmıyor değil insan tabii ama ciddiye almamak lazımm.. Uyu sen kuzumm..

ay cnmmm yaaa düşünme böle şeylerrr güzel şeyler düşün dua et ve uyu

Yok kıyamet diye düşünmüyorumda,

Ne bileyim ,deprem olursa diye geliyo hep aklıma.:26:

Yok kıyamet diye düşünmüyorumda,

Ne bileyim ,deprem olursa diye geliyo hep aklıma.:26:

yok yok deprem falan olmaz da tsunami olur mu kii

şaka şaka birşey olacağı yok uyuyacağız uyanacağuız ve günlük hayatımıza devam edeceğiz dün gece nasıl uyuduysan bu gece de öyle uyu dua et ve yat..

Televizyonmu:26::26::26:

Niyeki:26::26:

Psikoloğu bozuk psikolog mu arıyolarmış kadiş

Hehe 21 Aralık diye geldim bende ölüm var kalım var

Ben hep muhabbetin sonuna yetişirim hep böyle olur :)

Evet ya,sen hep sonradan gelirsin depresifim.

Niyeki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…