NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

şey kem küm hımm

ok kib bay :KK55:

Gel kaçma $p046.gif

Tabi ki 3 çocuk var bende:KK53:Kocamsızda olmaz:KK53:

maşallah ne diyim daha ben birini yapamazkenn :KK9:

Kdişim alıştıra alıştıra söyleyeyim dedim,
4. sıradasın canım.:KK53::KK53::KK53:

Yaş baş deyince,biz tanışmadık henüz.

Ben 35 yaşında,evli çalışan bir bayanım,2 çocuk annesiyim.

ne ka sevenim varmış ya :KK14:

off ilk 5 te olursam kendimi pıçaklıycam demiştim :KK14:

Bende 30 yaşına 1 ay kalan, 20 li yaşlaya veda etmenin derin hüznü içinde olan, 5 senelik evli, çocuk yapmayı halen becerememiş çalışan bir bayanım. Bu arada tedaviyhe başadım bir aşılamam var olmadı ikinciye geçicem ocakta ara verdik şimcik.

nevreste en iyisi ben evden çıkayım siz yerleşin :KK9::KK9:

armut koltuk var koltuktan sayılmaz mı :44:

Kayda değer bişey söylüyormu:26:

Saat 12 ye yaklaştıkça bir sıcaklık bastı bana:26:

Hatırlattığın iyi oldu,bende bunu sonuçlar açıklandığında orda hatırlatırım sana:KK53:

Canlı canlı pıçaklanma izleriz.:KK25:

armut derken? :KK9::KK9: yok yok canım şöyle düşün bazı ülkeler 21 Aralıka girdi bile bak bir haber yok acayip olan ama nedne haber yok acaba birley mi oldu ondan mı haber alınamıyorr :KK9::KK9:

iki tane armut bu kadar insana yetermi
bak cennet mahallesi gibi toplaşıp gelicez
6 gün boyunca kıyamet belirtileri olacakmış
e seversek oraları 1 ay kalırız
sen düz hesap 1 yıllık yer arıyır bize:KK19:

bana da rezerve yaptırın yarın hava kararmaya başlarsa hemen geliciğim... :KK52:

Kızlar bu Ömer Çelakıl saçlarıın hiç yıkamıyor galibaa neden yıkayayım ki yarın kıyamet kopcak zaten diyor galiba ay adamın saçları nerede görsem yağlı yağlı adamın kendine hayrı yok bize nasıl olsun ama anlattığı mucizelerde enteresan haa buldum bence şifre çözücem diyee banyo yapmaya zaman bulamıyr yazıkk.. :KK37:

yavru kuşlar bıldırcınlar :KK37:

ben gidiyom yarın iş var :KK14:

keşke 21 aralık diye tatil olsaydı :KK25:

boş boş konuşmaya devam ederdim sizle :21:

hayatımdan bi saat daha boşuna geçti :KK53: hiç bi katkınız yok bana :KK37:

maşallah ne diyim daha ben birini yapamazkenn :KK9:

Bende 30 yaşına 1 ay kalan, 20 li yaşlaya veda etmenin derin hüznü içinde olan, 5 senelik evli, çocuk yapmayı halen becerememiş çalışan bir bayanım. Bu arada tedaviyhe başadım bir aşılamam var olmadı ikinciye geçicem ocakta ara verdik şimcik.

armut derken? :KK9::KK9: yok yok canım şöyle düşün bazı ülkeler 21 Aralıka girdi bile bak bir haber yok acayip olan ama nedne haber yok acaba birley mi oldu ondan mı haber alınamıyorr :KK9::KK9:

bana da rezerve yaptırın yarın hava kararmaya başlarsa hemen geliciğim... :KK52:
Korkma 30 lu yaşlardan,
En güzel yaşlar 30 sonrası:KK16:

Bu 21 Aralık muhabbetine inanmasamda bu gece deprem kabusu göreceğimden eminim,:KK5:
kork bendeeeee :104::104: ben 2.5 mt boyunda 250 kg bayanımmm 5 kg verdim 245 kaldımm zayıfladım gerçi korkmazsın artık :KK51::KK51:

Sevonun yanında senin kilonun esamesi okunmaz juli:KK25:

Kızlar ben gidiyorum şimdi mesai var yarın ama haksızlık bu yarın kıyamet kopacaksa o son gündede mi çalışıcaz yaaa önceden haber verselerdi de işe gitmeseydik barii patronlar zaten hayatın son saniyelerine kadar çalıştırırlar bizi yok dünyada ikimiz kalırsak maaşından düşerimm diye tehdit olabilir yanii :KK9:

Hadi görüşürüz ya rüyamda kıyamet falan görmesem barii gerçek sanar çıkamazsam rüyadan merak etmeyinn.. :KK9::KK9::KK9:

ehehe aslında çıtırım dejavum çaktırmaaaa sevoyu korkutuomm :KK52::KK52::KK52:

yok bende 2.5 mt ve 250 kg olduğuna gerçekten kanaat getirmiştim :KK9: inan benden daha çıtır olamazsın ben çıtırlığın sınırlarını zorluyorum o kadar ki fırtına çıktı mı ayağıma taş bağlıyorlarr :KK9: böyle de kendimle dalga geçerim işte kendimle barışık bir insanım ben :KK37:

Kızlar ben gidiyorum şimdi mesai var yarın ama haksızlık bu yarın kıyamet kopacaksa o son gündede mi çalışıcaz yaaa önceden haber verselerdi de işe gitmeseydik barii patronlar zaten hayatın son saniyelerine kadar çalıştırırlar bizi yok dünyada ikimiz kalırsak maaşından düşerimm diye tehdit olabilir yanii :KK9:

Hadi görüşürüz ya rüyamda kıyamet falan görmesem barii gerçek sanar çıkamazsam rüyadan merak etmeyinn.. :KK9::KK9::KK9:
İyi geceler:KK3:
İyi geceler kızlar!...

Tam geldim, kalkmak zorunda kaldım...

Şimdi burdayım...

Hoşgeldin poly,

Nasılsın canım.:KK16:

X