NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

Hoşgeldin dejavu

Kadesa yı aday göstermekle kalsalar iyi,11 tanede oyu var

Şuan oylamada ilk 5 te,dahada bana abla diyo

onu biliyorum canımm artık aday gösterilince en uygunu da o görülmüş işte en baştan sıkı tutacaktı saın aday göstermeyin heee diyeee.. Burada abla ço neyse ben yırttım yaşımı çaktırmıyım bariii

Abooo kızlar yarın 21 aralık'ya bu einstandan bozma Ömer Çelakıl çıkıuyor yine her yerde adama rağbet arttı yine iyi rant sağlayacak ona yaradı bu 21 Aralık eh mayalarda arrık var olmadığına göre pay isteyemezler çakaall hadi sayemizde yırttın derlerdi kesin..

valla her yerde adayım sağ olsunlar beni seçmişler oy da veriyorlar ama abla kısmı bozar beni biraz

al senin olsun,ne demek

PARKON,ilk 5 te miyim gerçekten

Kdişim alıştıra alıştıra söyleyeyim dedim,
4. sıradasın canım.

Yaş baş deyince,biz tanışmadık henüz.

Ben 35 yaşında,evli çalışan bir bayanım,2 çocuk annesiyim.

koltuk? sizde koltuk varmıydı

julyaa özür dilemiştim ama neden hemen resimleri paylaşıyorsun

bu bişi değil daha mahkemeye vercem seniii 100 bin tl tazminat davası açcammmm 3 büyük kanala yollayacağımmmm bu fotoları hatta belki fasion tv ye bile yollarım kızaammm

Kdişim alıştıra alıştıra söyleyeyim dedim,
4. sıradasın canım.

Yaş baş deyince,biz tanışmadık henüz.

Ben 35 yaşında,evli çalışan bir bayanım,2 çocuk annesiyim.

bende 24 yaşındaaaa 0 çocuk annesiyim evli de değilim oln var olmayan var ne o nispet yapar gibinnn

valla her yerde adayım sağ olsunlar beni seçmişler oy da veriyorlar ama abla kısmı bozar beni biraz

al senin olsun,ne demek

PARKON,ilk 5 te miyim gerçekten

canım benim sağol ama laf olsun diye demiştim almıyım ben ablalık falan yeni yıl geliyor zaten acı gerçekler çarpıyor yüzüme ocakta doğacak ne vardı sanki az daha anamın karnında dişimi sıkaydım da bari yılın son ayında doğaydım yaaa

Nerde o günler,
Sevodan kurtulurduk

Sevo yapar,büyüklere saygısı yok onun.

Sevo orda mı ayy pardonnn sözümü geri alıyorum alınmasın litfennn... :26:

Kayda değer bişey söylüyormu:26:

Saat 12 ye yaklaştıkça bir sıcaklık bastı bana:26:
ne ka sevenim varmış ya

off ilk 5 te olursam kendimi pıçaklıycam demiştim

Hatırlattığın iyi oldu,bende bunu sonuçlar açıklandığında orda hatırlatırım sana

Canlı canlı pıçaklanma izleriz.

nevreste en iyisi ben evden çıkayım siz yerleşin

armut koltuk var koltuktan sayılmaz mı :44:

iki tane armut bu kadar insana yetermi
bak cennet mahallesi gibi toplaşıp gelicez
6 gün boyunca kıyamet belirtileri olacakmış
e seversek oraları 1 ay kalırız
sen düz hesap 1 yıllık yer arıyır bize

bu bişi değil daha mahkemeye vercem seniii 100 bin tl tazminat davası açcammmm 3 büyük kanala yollayacağımmmm bu fotoları hatta belki fasion tv ye bile yollarım kızaammm

renkli baskı yap birde dağıt istersen

ayol bulaşılmaz buna korktum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…