ne giymem gerek?

Bence çok hoştu ya, boyundan bağlı, belden a form genişleyen, mini, çiçekli bir elblseydi. Cüppelerimiz de satendi zaten gayet uyumlu olmuştu bence :KK70:
Kendimden başka bir tek kız kardeşimin mezuniyetine katıldım. Ona da yazlık yer migrosuna gider gibi giyinmişim fotoğraflar çok komik:KK70:
Amaaan sen kendini iyi hissettiysen, güzel hissettiysen gerisinin bir önemi yok.

Yazlık yer migrosuna gider gibi giyinmek benim mayıs-eylül arası üniformam. Her yere öyle gidebilirim. O yüzden anormal karşılamadım 😂😂😂

Zevkler ve renkler tartışılmaz o ayrı mesele ama bunlar da gecelik gibi elbiseler bence, neden moda oldu anlamış değilim. Ve şu elbiseyi giyebilmek için insanın vücudunda asla bir fazlalık olmaması gerekir, iç çamaşırı çok özenle asla görünmeyecek şekilde seçilmeli. En ufak hatayı gösterir bunlar çünkü. Selülitleri bile görünür insanın o derece kullanımı zor elbiseler.
Ay bende pembesi var ama ama ben 52 kiloyum valla fazlalığım yok dümdüz iniyor şimdi sen böyle diyince üzüldüm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ay bende pembesi var ama ama ben 52 kiloyum valla fazlalığım yok dümdüz iniyor şimdi sen böyle diyince üzüldüm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Geçen yaz çok modaydı bunlar. Bodrum geceleri saten elbiseli kadın hakimiyetindeydi resmen. Öyle korkunç görsel şölenler yaşatan ablalar gördüm ki saten elbise kabusum oldu 😂

Geçen yaz çok modaydı bunlar. Bodrum geceleri saten elbiseli kadın hakimiyetindeydi resmen. Öyle korkunç görsel şölenler yaşatan ablalar gördüm ki saten elbise kabusum oldu 😂
Ama yakışana da yakışıyor geçen yaz sportif vücutlu, uzun boylu çok şeker bir kız yağ yeşilini giymişti . Çok hoştu gerçekten.

Elbise saten olunca sıfır takı, sade bir saçla gayet güzeldi.

Günlük giyilmez mi oralarda ya? Kombin sorulması bile fazla geldi bana. Kardeşimin mezuniyet töreninde kot, tişört, sneaker giymiştim. Benim gibi de çok vardı. 😐

Tek parça kalın askılı kalem bir siyah elbise ince zarif takılar bakımlı ojeli eller hafif bir saç bitti gitti foto çekileceğiniz için bir tık abartilabilir bence anılarda şık durmak adına .

Lisansüstü dışında eğer öğrenci derece yapmadıysa ailelerin sahneye çağrıldığını görmedim.

Mezuniyet hatıra köşesi varsa orada fotoğraf çektirirsiniz ikiniz. Düğün ortamı gibi düşünmeyin. İstediğiniz gibi giyinin.

Sosyal medyadan üniversitelerin mezuniyet fotoğraflarına bakın. Hiç o ortamları görmediyseniz gözünüzde büyütmeniz normaldir.

İş görüşmesi kombini oldu bu da 😂😂😂
Hiçbir iş gorusmesine kalem elbise ile gitmedim gideni de görmedim görürsem baya yadırgarim bu tarz kombinleri iş gorusmesi açısından ciddi bulamam 😂😂 tek parça oluşu bana çabasız şıklık olarak geliyor eşiyle foto çekileceği için güzel bir alternatif olabilir

Hiçbir iş gorusmesine kalem elbise ile gitmedim gideni de görmedim görürsem baya yadırgarim bu tarz kombinleri iş gorusmesi açısından ciddi bulamam 😂😂 tek parça oluşu bana çabasız şıklık olarak geliyor eşiyle foto çekileceği için güzel bir alternatif olabilir
Kalem elbise klasik bir iş kıyafetidir, iş kıyafetleri de iş görüşmelerinde giyilir. yadırganacak bir durum yok. Siyah kumaş pantolon beyaz gömlekten daha başarılı bir tercih olur hatta.

Kalem elbise klasik bir iş kıyafetidir, iş kıyafetleri de iş görüşmelerinde giyilir. yadırganacak bir durum yok. Siyah kumaş pantolon beyaz gömlekten daha başarılı bir tercih olur hatta.
İlk sizden duyuyorum kalem elbisenin klasik iş kiyaferi olduğunu,iş ortami için fazla şuh bana göre kalem etek ceket kombini belki okey ama kalem elbise benim için uygunsuz . Bu benim tercihim tabiki, çevrem ceketliler ile dolu herkesin iş ortamı bambaşka.

İlk sizden duyuyorum kalem elbisenin klasik iş kiyaferi olduğunu,iş ortami için fazla şuh bana göre kalem etek ceket kombini belki okey ama kalem elbise benim için uygunsuz . Bu benim tercihim tabiki, çevrem ceketliler ile dolu herkesin iş ortamı bambaşka.
Kalem elbise mi şuh 🙄 bişey diyemedim

X