ne giymem gerek?

Satteni geçtim saten takım ne?
Böyle saten kumaştan dikilmiş pantolon ceket gibi bir şey mi? Hiç görmedim böyle bir şey giyinen insan. Çok çirkin olmaz mı?

ya ben şey diye düşündüm görüyorum mağaza onlinelarda saten pantolon diye öyle birşey üstüne gömlek herhalde. ceket falanda satense düğün kıyafeti olur o zaten.

Kahve olanın gideri olabilir de diğeri çok korkunç değil mi? Gözlerim kanadı 😂

Screenshot_20240603_091008_Samsung Internet.jpg

ben tüm masumiyetimle şöyle birşey düşündüm😅

eşimin mezuniyeti var normal kep atma resmi tören olacak, satten takım mı giysem yoksa keten asil duruşlu daha sade bir elbise mi? nasıl giyinmem lazımmmm?
Saten günlük giyilmez, asil duruşlu keten hiç görmedim. Evet rahat ve şık olur ama günün sonunda kırış kırış bir görüntü olur.
Yerinizde olsam hem spor hem şık, abartıdan uzak bir elbise veya tulum tercih ederdim. Törenden sonra eğlence veya yemek tarzı bişey olacaksada üstümü değişir sonrası daha şık bir elbise giyerdim.

Allahın haziranında 45 derece havada ceket çok mantıklı bir tercih olabilir bence de 😂

Konu sahibi mezuniyet senin değil. Bir stadyumda güneşin altında ya da kapalı bir salonda sert bir sandalyeye oturup milletin diploma almasını izleyeceksin. O yüzden ne giydiğinin pek bir önemi yok. Özne sen değilsin. İstersen şort tişörtle git.
Anneannesinin vasiyeti vardır orda bekarlar varya ondan 😂

Saten, askılı uzun efil efil elbiseler var

kastettiğiniz öyle bir şeyse şık olur fakat eşin

mezuniyeti için abartılı olur.

Mezuniyet eşinizin, siz eşi olarak sade ama

şık yaşınıza ve ortamın enerjisine göre

giyinirseniz daha iyi olur.

Zevkler ve renkler tartışılmaz o ayrı mesele ama bunlar da gecelik gibi elbiseler bence, neden moda oldu anlamış değilim. Ve şu elbiseyi giyebilmek için insanın vücudunda asla bir fazlalık olmaması gerekir, iç çamaşırı çok özenle asla görünmeyecek şekilde seçilmeli. En ufak hatayı gösterir bunlar çünkü. Selülitleri bile görünür insanın o derece kullanımı zor elbiseler.

En azından kendi mezuniyetinde giyinmişsin, ya başkasının mezuniyetinde giyinseydin 😂
Bence çok hoştu ya, boyundan bağlı, belden a form genişleyen, mini, çiçekli bir elblseydi. Cüppelerimiz de satendi zaten gayet uyumlu olmuştu bence :KK70:
Kendimden başka bir tek kız kardeşimin mezuniyetine katıldım. Ona da yazlık yer migrosuna gider gibi giyinmişim fotoğraflar çok komik:KK70:

X