- 5 Mayıs 2024
- 183
- 67
- Konu Sahibi suigenerisim
eşimin mezuniyeti var normal kep atma resmi tören olacak, satten takım mı giysem yoksa keten asil duruşlu daha sade bir elbise mi? nasıl giyinmem lazımmmm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de ya abartıya mahal yokBen olsam sade şık guzel bir elbise giyerim formal ince orta boy topuklu ayakkabilar duz fön tamamdır
wow laf çakarak günlük ihtiyacınızı da karşıladınız, yanlış kısma başlık açmışımDert nerede?
Mazallah orada bekar kızlar vardır eşinizin kombinini kapalı göz bandı ile yapın derim.
Haa öyle oldu.wow laf çakarak günlük ihtiyacınızı da karşıladınız
Temiz, sade şık zarif bir şey kafi. Abartılı şeyler itici duruyor.eşimin mezuniyeti var normal kep atma resmi tören olacak, satten takım mı giysem yoksa keten asil duruşlu daha sade bir elbise mi? nasıl giyinmem lazımmmm?
Büyükannenizin bu konuda bir vasiyeti yok mu?nasıl giyinmem lazımmmm?
Eşinle renk uyumlu giyin. Çok abartma sade ve şık.eşimin mezuniyeti var normal kep atma resmi tören olacak, satten takım mı giysem yoksa keten asil duruşlu daha sade bir elbise mi? nasıl giyinmem lazımmmm?
Satten bildiğimiz saten misatten takım
Saten abartı olmaz mı, bence sade bir elbise ve takı yeterli olur, saçlar için de fön yeterli gibi sanki.. Özenli ancak abartısız olun..eşimin mezuniyeti var normal kep atma resmi tören olacak, satten takım mı giysem yoksa keten asil duruşlu daha sade bir elbise mi? nasıl giyinmem lazımmmm?
Allahın haziranında 45 derece havada ceket çok mantıklı bir tercih olabilir bence deBurada bile dalgasını esirgememiş bazı kk kadınları her neyse …
ceketli bir kombini daha çok beğenirdim ben hani ceket çok asil bir parça tabi siz bilirsiniz
Satteni geçtim saten takım ne?satten takım ne? saten mi?
düğüne gider gibi gitmeyin komik olur.
düz birşey giyin.
Belki görseldeki gibi bişey olabılır bahsettiği ben de hiç görmemiştimSatteni geçtim saten takım ne?
Böyle saten kumaştan dikilmiş pantolon ceket gibi bir şey mi? Hiç görmedim böyle bir şey giyinen insan. Çok çirkin olmaz mı?