- 15 Şubat 2015
- 61
- 33
- 13
- 31
- Konu Sahibi Midnight Sun
-
Bu arada şunu da belirtmek isterim, elbette en önemli şey huzur.
Burada takıldığımız şey para, altın değil bak orayı iyi anla. Bunlardan yola çıkarak senin ciddiye alınıp alınmadığını, sana değer verilip verilmediğini anlamaya çalışıyoruz. Eğer sen ben eminim nişanlımda, ailesi beni gerçekten seviyorlar ve bana değer veriyorlar diyorsan yemişim bohçasını...
Dediğim gibi akıllı ve dikkatli ol. Selamlar...
İyi değerlendir işte bunları. Adam anasına düşkünse bu durum evlendikten sonra artarak devam edecektir haberin olsun.Hic sevip deger verdiklerini sanmiyorum ailesinin.. Kizdiklari nokta sozlumun benimle, bana , benim icin, ciktigimizda, basip kahve icip yemek yedigimizde harcadigi para ..
istiyorlar ki sadece ve sadece onlara harcansin, annesinin ne telefon istegi, ne ipad, ne marka gozluk, ne marka canta istegi bitmiyor, sozlumunde birtanecik annesi varmis tabiki alacakmis oyle diyor haklida zatende.. abartili buluyorum
sozlum bana evlenme teklif ederken tektas aldi diye kayinvalidem, oglum gelini altina bogdu dediAllah razi olsun dedim bende ne diyeyim :)
Benimde bir oğlum var. Ne bileyim ya, böyle bir kaynana olduğumu düşününce kendimden soğuyorum yemin ederim.kıskanç kaynana...
nısanlında anacıya benzıo
benım annemde kaynana ama asla ve asla ogluşum da oğluşum demez neyse olması gerekn odur...Benimde bir oğlum var. Ne bileyim ya, böyle bir kaynana olduğumu düşününce kendimden soğuyorum yemin ederim.
İyi değerlendir işte bunları. Adam anasına düşkünse bu durum evlendikten sonra artarak devam edecektir haberin olsun.
Ya ne biliyim. Ben böyle bir erkek yetiştirmek istemiyorum. Mesela ben oğluma karısını çekiştirmekten çekinmeliyim, gelinimde beni çekiştirmekten çekinmeli. Erkeğin duruşu olacak biraz ya...benım annemde kaynana ama asla ve asla ogluşum da oğluşum demez neyse olması gerekn odur...
ooo benim kayinvalidemi gorseniz, baksana ogluma nekadar tatliya benim yavrum, baksaniza masallah ne yakisiyor ustundeki, pek tatli, canim yavrum, bitanem, herseyim.. 3 lafindan 2si bunlar :))benım annemde kaynana ama asla ve asla ogluşum da oğluşum demez neyse olması gerekn odur...
aynen ortayı bulmalı erkek...Ya ne biliyim. Ben böyle bir erkek yetiştirmek istemiyorum. Mesela ben oğluma karısını çekiştirmekten çekinmeliyim, gelinimde beni çekiştirmekten çekinmeli. Erkeğin duruşu olacak biraz ya...
simdıden inatlaşmalar baslamıs
kusra bakmada nişanlına sınır oldum...ooo benim kayinvalidemi gorseniz, baksana ogluma nekadar tatliya benim yavrum, baksaniza masallah ne yakisiyor ustundeki, pek tatli, canim yavrum, bitanem, herseyim.. 3 lafindan 2si bunlar :))
Askim annen seni neden 2 yasinda cocuk gibi seviyor insan arasinda benim yanimda falan dedim sakayla karisik, o oyle senin annende seni sevsin dedi :)))
Sende az değilsin ha!hep degistirmeye calisiyorum ama dahada batiyorum, daha kiymetli oluyor bu sefer annesi
misal vereyim gecenlerde evlerinin onune kadar gittik sozlum bir belge alacakti annesiyle teyzeside cama cikti el salladi nasilsin iyimisin konustuk, teyzesi israrlar gelsene kizim bir kahve icelim vs dedi israr etti Kadin sagolsun onemli olan demesi, kayinvalidede ise cit yok, tam arabaya binecegiz baska zaman bekleriz kahveye dedi.. kirildim.. arabada sozlume dedim ki, teyzen nekadar israr etti davet etti annen agiz ucuyle soyle dedi, yarin oburgun bende boyle yaparim bilesin canim, hersey karsilikli dedim... vay neler demedi banasuclu oldum herzamanki gibi
emınım evlenince bunlar karsına cıkıcak...ailesine toz kondurmaz, katil olsalar yine onlari hakli bulur o derecee :) tabi ailesi, normal karsiliyorum ama bazen abartiyor iste
Sende az değilsin ha!
Denir mi öyle? Abartma canım, gelinlik yapma sende şimdi. Olur o kadar.
Zırt pırt şikayet edersen ciddiyetini kaybedersin bu sefer gerçekten haklı olduğun bir konudaki siteminde kale alınmaz. Çemkirme bakim adama durduk yerde!
valla canım hata sende öyle rica edirim ayarınd akibar kibar konusmıcan ben bunları istiyorum dicen durumuda varmıs bu kadar basit nisanda salonda takıda takılır bohcada yapılır yaptır simdi sözün gecmiyo evlenince hic gecmezcanim ailem bu konuda beni anlamiyor
bahsettim bu durumdan, olmasin ozaman bohca kizim ne olacak mutlulugunuzda mi onemli diyorlar
bir kez oluyor bende hevesliyim desem, hic nisani olmayanlarda var kizim diyor annem
onlara kalsa birsey istemeyecekler oylece vericekler beni :)
valla canım hata sende öyle rica edirim ayarınd akibar kibar konusmıcan ben bunları istiyorum dicen durumuda varmıs bu kadar basit nisanda salonda takıda takılır bohcada yapılır yaptır simdi sözün gecmiyo evlenince hic gecmez
isteyenin bi yüzü demisler
ben burda cok gördüm aman takıda neymis biz mutlu olalı deyip dımdızlak babasının evine dönedi yada aman askıan ver borclarımızı kapatalım yada araba alalım bileziklerle diyeni
asla nisandada en az 4 bilezik iste dügündede 4 taktır
ayrıca nerelisiniz ve nisanlınız nereli merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?