- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi Midnight Sun
-
yaa neden saka olsun kı siz ben calısırım deyıp evde de görüyrz esleri bi sey yapmıyo bunlar butun gun temızlık yapıyo bide esle ilgileniyo valla calısıyosam yataım eve geldıgım gibi nerdeymis öyle hem calıscam kocaya bakcam hemde hizmet edicem
sans bagzı seyler ya ben isteklerim olmasa mutusz olurdum heralde esle ilgisi yok yani ya esim böyle olucak yada ayrılıktır sonuKadının paha biçilemez özelliği ne acaba şu an onu düşünüyorum
Aşk, sevgi, paylaşmak ya da ne bileyim saygı kelimelerini altın, para, 70 bin kadar duymadım sizden.yaa neden saka olsun kı siz ben calısırım deyıp evde de görüyrz esleri bi sey yapmıyo bunlar butun gun temızlık yapıyo bide esle ilgileniyo valla calısıyosam yataım eve geldıgım gibi nerdeymis öyle hem calıscam kocaya bakcam hemde hizmet edicem
Sakııın yazma...çok afedersiniz ama parayla kadınlık oksatmak diyince aklıma başka şeyler geliyo yazsam belki banlanırım akil olan anlar
Anlamıyorum ki 1 ay önce maaşınız bu kadarmış nasıl oluyor bunca lüksyok be canım nerde ev almak mümkün degil ev 100 bin civarı eski evlerden yani yeni almaya kalk 300 milyar 1500 maasşa bizim ev almamız mümkün degil kızlara hisse verme isi pislige vıuruak cünkü bizde babasının tarlalarını isteriz o zaman inekleri bilerek esimin erkek kardesinin üstüne verdiler hak sahibi olmayalım diye ki 30 bin falan eder inekler
diger yazıdada yazdım zaten konusarak hersey yaptırılır o isin espirisidri yatak odası muhabbetiBenim gözümde kocasına birşey yaptırmak için bedenini kullanan kadında basit kadındır anladın?
Bu benim düşüncem benim karakterim.
ben karşımda ki kişi ile konuşarak yaptırırım bazı şeyleri. benim karakterim böyle işte basitleşemiyorum
kayınpederim ev ya nerde ev almakAnlamıyorum ki 1 ay önce maaşınız bu kadarmış nasıl oluyor bunca lüks
Sakııın yazma...
Ve genç kızlara öğüt, isterse garibanın biri olsun, erkek dediğin çalışkansa, taşı sıkıp suyunu çıkarıyorsa, dürüstse, helal süt emmişse, doğru kişi olduğuna gerçekten eminseniz evlenin gitsin, ne altın ne mal mülk mutluluk getirmez.
Aşkı, sevgiyi, saygıyı, huzuru hissetmiyorsanız trilyoner olsa ne yazar, bunu 21 yıllık evli ablanız söylüyor, çok şükür 21 yıl gayet aşk ve saygı dolu geçti, para elimizin kiridir amaç olmamalı
Yine bir şey soracağım sakın yanlış anlama bu dediğine karşılık soruyorum,farklı bir amacım yok..yok beee babamın istekleirni gene anlatsam ooo babam anca memur müdür damat istıyo bu yüzden kactık düsün evimiz var 0 kaynatam 70 bin lira ya dügün takı ev esyası tadilat herseyi 0 yaptı aa babam geede beyenmez mesela mutfak esyalarım ankastre gri buzdolabım tam digitak degilmis diye dalga gecti benle ee sen daha iyisini al yani babam pek kimseyi beyenmez canı ya kız kardesim ögretmen mesela ona diyo sen anca ögretmenle evlenirsin yoksa karsıma cıkma diyo
aynen canım düsüncelerime tercüman olmussun parası olmayan istemeye nasıl gelsinBen sözü attım 5 gün önce. Ayrılan ben oldum. Maddiyat konusunda akrabayız diye birşey istemedim.
Öyle ki söz yüzüğü bile gümüş olsun demiştik; ama onlar altın takmıştı istemede amcası olacak diye.
Maddiyat kısmı önemli değildi ancak sonradan önemli olmaya başladı. Nişanı bile 2 ay sonraya attılar.
Maddiyat olmadan olmuyor diyeceğim o. Cimrilik yapılmayacak bu dönemde. Yapılan şeyler de çoğu zaman elalem kendi akrabaları için yapılıyor. Oysa doğrusu kız mutlu olsun, ailenin kendine olan saygısından dolayı yapılmaz mı?
Benim ayrılma nedenim maddiyat değildi. Karakteri sinirliydi, yüzükten sonra beni kölesi gibi görmesiydi. Aileme ağzına geleni saymasıydı. Ancak sizde de bir gelecek göremiyorum. Çünkü yarın birgün bunun evliliği var.
Oğlan tarafı sizi kızı gibi görmüyor bence, ben kendimde de öyle düşündüm. Kendi kızlarına neler yapmazlardı.
Bana alınan 1 yüzük, 2 kazak. Böyle olunca enayi gibi hissediliyor. Onların kızı var mı? Onlar kızına herşeyi ister,
ne yapalım yapacaklar tabi demezler miydi? Her aile için böyledir galiba. Ben şahsen bu deneyimden şu sonuca vardım.
Cimri insanarın yanından geçilmicek. Düğün yapmaya, nişan yapmaya kenarda parası olmayan aile nasıl oluyor da istemeye gelebiliyor, bu da çok saçma. Baştan sorulcakmış, varsın paragöz desinler. Bana bakabilicek misin? Bilezik takabilcek misin? Düğün yapabilecek misin? Evine eşya alabilecek misin? diye sorulup öyle tanışmak gerekiyormuş.
aynen canım düsüncelerime tercüman olmussun parası olmayan istemeye nasıl gelsin
Ben de merak ettim simdi bu bohca alisverisine gittiginizde ceyizcilerdeki su klasik saten takimlari falan mi aliyorsunuz yoksa derili dantelli cilgin seyler aldiran var mi
valla babam kızı rahat etsin düsüncesinde iste kız kardesim dedigim gib ögretmenYine bir şey soracağım sakın yanlış anlama bu dediğine karşılık soruyorum,farklı bir amacım yok..
Babam mesela memur istiyor,müdür istiyor,hiçbir şeyi beğenmiyor diyorsun ya..Peki senin eğitim durumun,kariyerin nedir? Yani benim çocuğum için bunlar sorulsa isteme aşamasında bende derim ki; Siz bunları soruyorsunuz ama sizin kızınızın mesleği,kariyeri nelerdir beyefendi davul bile dengi dengine neticede yani benim oğlumun seviyesinde mi sizin kızınız derim..Siz de sorulmuyor mu bunlar?
Çok teşekürler canım. Valla duygulandım. Ama bilincine varmak gerekir parana güzelliğine güvenmeyeceksinSen harika bir kadınsın ve eşin çok şanslı, senin gibi kadınları kimse yıkamaz. Ben kadın olarak çok gurur duyuyorum böyle kadınları gördükçe.
valla babam kızı rahat etsin düsüncesinde iste kız kardesim dedigim gib ögretmen
cıktıgısa sanat tarıhı okumus müzede ise baslıycak iste torpille mayısta atancak
annem babama biraz cıtlatmıs böyle böyle dite o sıtemesmis oyle snaat tarıhı falan bu evi terkedrim iste sizi bu eve sokmam düzgün bi adam bulun neler neler gördun okuun kayınpederim o kadar sey yaptıkı kactım yani babam hala kayınoederi sevmez gecen bi akrabamız öldü adam cenazeye gelmis diye bana diyo söyle kaynatana bize yaklasmasın gelmesin amcam mesela kaynınım oturdugu masayı devirmis kahvede sen bizim oldugumuz yerde oturmazsın diye ben esimle evlendim diye bütün sülale ve köy esimin ailesine cepe aldı adamı kahveye bile almadılar yani
kı kaynatam gene ii bana bi kere bile demedi senin babanda söyle diye
yok canım asksız evlenilirmi bi insana neden tehammül edersin asık oldugun icinAşk, sevgi, paylaşmak ya da ne bileyim saygı kelimelerini altın, para, 70 bin kadar duymadım sizden.
Bilmiyorsunuz bunları ne yazık.
Selametle. :)
ben baslı basına bi mücerherim zaten sekerim :))e senin kendine ait paran yok ama herseyi kendine hak görüyosun
Valla çok doğru söylemiş siniz. Para ile s adet olur sananlar kendini kandırıyor. Aslında mutsuz insanlar onlar. Bir tanıdığım var mesela eşi eline parayı sayar gider arkadaşları ile içmeye. Sabaha karşı eve gelir. Kadın mumutlu niye o parayla kendine yeni ciciler alır. Bense işten gelen kocamı kokla ya kokla ya uyurum. Şimdi sorarım size hakim hn sizce mutlu kimSakııın yazma...
Ve genç kızlara öğüt, isterse garibanın biri olsun, erkek dediğin çalışkansa, taşı sıkıp suyunu çıkarıyorsa, dürüstse, helal süt emmişse, doğru kişi olduğuna gerçekten eminseniz evlenin gitsin, ne altın ne mal mülk mutluluk getirmez.
Aşkı, sevgiyi, saygıyı, huzuru hissetmiyorsanız trilyoner olsa ne yazar, bunu 21 yıllık evli ablanız söylüyor, çok şükür 21 yıl gayet aşk ve saygı dolu geçti, para elimizin kiridir amaç olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?