Ne gerek varmış

ilk basta yazdigim atasozu hala gecerli. Kaynananiza gelince sonuna kadar hatali parasini basip gelin almis kole gibi calistirmasi lazim. ben olsam o geline verecegim paraya hizmetci tutar oglumun evini temizletjrim. Ha evlilik sadece erkegin evinin temizlenmesi degil derseniz o kadar para etmesi icin som altindan olmasi lazim derim

Deve hendeği atladı da bu hatun hızını alamadı. :)))
He canım he ana baba koca herkes senin şımarıklığını tatmin etmek için yaşıyor zaten.
ben mutlu olmadıktan sonra esim mi mutlu olcak annemi onlara hayatı zindan ederim zaten esim her istedigimi alır yani allah var fazladan mesai kalır yemek yemez bana para getirir

Şahsına münhasır bir arkadaş fark ettim :)
Fakat zenginliğinden çenesi yoruldu :)))

ben mutlu olmadıktan sonra esim mi mutlu olcak annemi onlara hayatı zindan ederim zaten esim her istedigimi alır yani allah var fazladan mesai kalır yemek yemez bana para getirir
Ne yapıp zindan edersin ki mesela?
Eve bir katkın yok, sürekli dışarıdan yiyorsun, temizlik vs yapmıyorsun, adama bir gömlek bir yumurta veriyorsun, aileni dinlemeyip kaçmışsın.
Yani daha nasıl zindan olacak bilemedim

Eşin de senin gibi "ben bişey istedim mi hemen olacak. İster iyilikle, ister başka yolla" kafasında galiba. İyi bulmuşsunuz birbirinizi. İşte böyle olsun. Herkes dengini bulsun.
yok bee o istemez ben öyle biriyle gecinemem zaten önce ben ondan sonra kalırsa esim o mutlu oluyo ben mutlu olunca

Ben sözü attım 5 gün önce. Ayrılan ben oldum. Maddiyat konusunda akrabayız diye birşey istemedim.
Öyle ki söz yüzüğü bile gümüş olsun demiştik; ama onlar altın takmıştı istemede amcası olacak diye.
Maddiyat kısmı önemli değildi ancak sonradan önemli olmaya başladı. Nişanı bile 2 ay sonraya attılar.
Maddiyat olmadan olmuyor diyeceğim o. Cimrilik yapılmayacak bu dönemde. Yapılan şeyler de çoğu zaman elalem kendi akrabaları için yapılıyor. Oysa doğrusu kız mutlu olsun, ailenin kendine olan saygısından dolayı yapılmaz mı?
Benim ayrılma nedenim maddiyat değildi. Karakteri sinirliydi, yüzükten sonra beni kölesi gibi görmesiydi. Aileme ağzına geleni saymasıydı. Ancak sizde de bir gelecek göremiyorum. Çünkü yarın birgün bunun evliliği var.
Oğlan tarafı sizi kızı gibi görmüyor bence, ben kendimde de öyle düşündüm. Kendi kızlarına neler yapmazlardı.
Bana alınan 1 yüzük, 2 kazak. Böyle olunca enayi gibi hissediliyor. Onların kızı var mı? Onlar kızına herşeyi ister,
ne yapalım yapacaklar tabi demezler miydi? Her aile için böyledir galiba. Ben şahsen bu deneyimden şu sonuca vardım.
Cimri insanarın yanından geçilmicek. Düğün yapmaya, nişan yapmaya kenarda parası olmayan aile nasıl oluyor da istemeye gelebiliyor, bu da çok saçma. Baştan sorulcakmış, varsın paragöz desinler. Bana bakabilicek misin? Bilezik takabilcek misin? Düğün yapabilecek misin? Evine eşya alabilecek misin? diye sorulup öyle tanışmak gerekiyormuş.

iste anlamadıgınız su sonradan evlilikte olanlar baska ama basta olmaz öylede olsa adam magden cok zengın acarım bi dava ohh catır catır yerim parasını
Canım öyle pislik adamlar var ki kafası atar,sıkıverir iki tane kurşun artık öteki tarafta paraları yer misin yemez misin onu bilemeyeceğim :) O yüzden yine diyorum karakter,karakter,karakter paradan önce KARAKTER...

Bize de bu tarzda düşünen gibi bir gelin gelecekti annemler bir vurdu, gelin adayı 90ları gördü filelerde. Evlenmeden bizimkilerin parasını hesaplıyordu

Sen harika bir kadınsın ve eşin çok şanslı, senin gibi kadınları kimse yıkamaz. Ben kadın olarak çok gurur duyuyorum böyle kadınları gördükçe.

Boşandıktan sonraki hayat bile "parasını çatır çatır yemek" üzerine ben ne diyeyim.
Şaka da değilmiş, ciddi ciddi yazıyor bunları yahu. :)
yaa neden saka olsun kı siz ben calısırım deyıp evde de görüyrz esleri bi sey yapmıyo bunlar butun gun temızlık yapıyo bide esle ilgileniyo valla calısıyosam yataım eve geldıgım gibi nerdeymis öyle hem calıscam kocaya bakcam hemde hizmet edicem

Ben senin "şaka" olduğunu düşünmeye başlamak üzereyim. Ya burda hepimizi yiyorsun, ya da cidden inanılmaz bir zihniyete sahipsin. Senin sonun kötü olacak gibime geliyor. Hep bana rabbena. Sen kimsin ki senin mutluluğun herkesinkinden önde olacak? İnsanların hayatını zindana çevirecek kadar kendini ne sanıyorsun ya sen? Seni kim şişirdi bu kadar? Yahu evladım olsan reddederim. Yeminle, hayatımda gördüğüm en itici tiplerden bitisin. Pes.

Ya bırak allah aşkına bem daha gelinine karışmayan bitane trakyalı kaynana görmedim. Çok hoş sohbet vs dirler.ama Kv gelinin işine karışmayan gelin delirtmeyem kv yok. Zaten sırf o kv leri çekmek için bile düğünde harcanan para az.

esimim maas kartıde bende kredi kartıda ben kendiimi daha güvende hissediyroum askım diyroum oda ayy askitom benşm sende dursun sen bana alırsın der

ben evlilikten bahsediyroum onlarn degeri 1 gece

Benim gözümde kocasına birşey yaptırmak için bedenini kullanan kadında basit kadındır anladın?
Bu benim düşüncem benim karakterim.
ben karşımda ki kişi ile konuşarak yaptırırım bazı şeyleri. benim karakterim böyle işte basitleşemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…