• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne gerek varmış

Ayy kıyamam sana ya,bende çok kötü oldum şuan..Ne kadar zor bir şey yaşamışsın Allah göstermesin bir daha inşallah...Eşinede çok geçmiş olsun..O kadar haklısın ki insanın sağlığı yerinde olsun,sevdikleri yanında olsun başka hiçbir şeyin önemi yok..Genciz Allaha şükür,her şeyimizi yaparız Allah ölüm acısı yaşatmasın,sağlığımızdan etmesin..Senin trilyonların olsa ne yazar eşinin 1 saç teli zarar gördükten sonra..Çok çok haklısın tekrar gelmiş geçmiş olsun canım...
Çok sağol canım. Ama 7 yıllık evliyiz mesela oluyor bazen çok büyük kavgalar. Hatta bir dönem çok kötüydü. Ama tutup ikimiz Birden evlenmek için verdiğimiz çabayı düşününce sakinleştik. Yani ben lay lay lom evlen sem yada eşim o badireli dönemi atlatamazdık eminim. Hep derim biz birbirimizi düğün hazırlığı esnasında tanıdık.
Bizim evlenmemiz çok zordu çünkü hem mezhep hemde memleket farkı çok uçta. Eşim ve ben istanbulda doğup büyüdük bu ayrımcılık bize nekadar saçma gelsede aileler için büyük sorundu. Eşim bir kere bile kaçalımmı demedi. Bigün anne babam izin vermesek kaçarsın diye korkuyoruz dediler. Bende onlara sakın öyle bir korkunuz olmasın ben sizi bırakıp kaçmam. Size ihanet etmem. Sadece allah rırızası için Evleneceğim adamı tanımaya çalışın istemezseniz eclenmiycem evde bekar bekar kururum gerekirse dedim. Eşimle benim ailem arasındaki farkı öğrenen herkes kaçarak mı evlendiniz der. Yooo diyince baya şaşırırlar. O bile badireli oldu yani. Biz ayrılırsak bize çok ayıp bize çok günah

valla kızlar sizi bizim tarafa gelin alıyım pasa gibi yasarsınız halamlar var mesela oglunun arabasının kaskosunu bile öder büyük oglu 2 sene isten cıktı kı gelini calısıyodu maasıde 3 bin falandk kızı özel koleje gidiyodu adam cıkıs parası almıstı ama halam harcatmadı ben kızınn kolej parsınıda öderim senin arabana benzinde koyarım dedi diger oglu evlendi tabi esine anlatmıs benim annem abime ev zaten veriyo bunu konu bile etmiyorum arabasını ve kolej parasını ödedi deyince kücük gelin bidede araba alıcaksınız dedi kaynata 30 bin cekti simdi arabalarını ödiyo
dedigim gibi tanıdıklarımın cocukarına kız istemeye gitti hemen sözden sonr aev alınır kimide ev alınmadna kızımı vermem diyo yine hemen ev alınır yani o cocuklar borcsuz evlenir bizde hic bi zaman damat mobilya parası takı parası ödemez bizde böyledir sahsen ben sididen gelinimin yad akızımın artık hangısı olursa takılarını hazırladım dursun kenarda gelin geldimi bozduru birlte istedigi bilezigi alırız kaynanam bana 8 yapto bende en az 8 yapmak isterim hatta durumum varsa 10 olsun ki kolu daha dolu olsun dügünü zaten bana ait hatta balayı bile isterim ben yollıyım halamalr falan gelinlerine hep balayı hediye ettiler mesela

sonunuz önemli kızlar erkekler sacına süpürge olanı degil catır catır para harcatanı severler
burda okuyosunuz kız ne fedakarlıklar yapmıs herseyden istememis aman ailesi zor duruma düsmesin aman para gitmesin ee sonuc
damat yine ailesini tutıyo yani size ayy cok sacmaaa gibi tiki agzıyla uzata uzata konusanların sonunu görüyoruz

Para yiyen kadınlar kıymetli ise, şu malum kadınlar en kıymetlisi olurdu anladın sen :KK14:

Ben istediğini yaptırmak için yatak odasını kullanan kadınlara bile kızıyorum ki bu apayrı bişey

yarın bigün pekala o.adamda şu kadar para saydım döverim de söverim de dese ne denebilir herkes ücretini ödediği şeyin karşılığını ister
Ben şu an ciddi ciddi akıl tutulması yaşıyorum.
Hatta uzun süre ironi yaptığını, geyiğe vurduğunu falan düşünmüştüm.

Ben istediğini yaptırmak için yatak odasını kullanan kadınlara bile kızıyorum ki bu apayrı bişey

yarın bigün pekala o.adamda şu kadar para saydım döverim de söverim de dese ne denebilir herkes ücretini ödediği şeyin karşılığını ister
valla erkegine baglı kozunu bulursan kullanıcan biz onların tüm tirplerini evlilik zor bisey yeri geldimi ister dille dedigini yaptırcan ister baska türlü

valla kızlar sizi bizim tarafa gelin alıyım pasa gibi yasarsınız halamlar var mesela oglunun arabasının kaskosunu bile öder büyük oglu 2 sene isten cıktı kı gelini calısıyodu maasıde 3 bin falandk kızı özel koleje gidiyodu adam cıkıs parası almıstı ama halam harcatmadı ben kızınn kolej parsınıda öderim senin arabana benzinde koyarım dedi diger oglu evlendi tabi esine anlatmıs benim annem abime ev zaten veriyo bunu konu bile etmiyorum arabasını ve kolej parasını ödedi deyince kücük gelin bidede araba alıcaksınız dedi kaynata 30 bin cekti simdi arabalarını ödiyo
dedigim gibi tanıdıklarımın cocukarına kız istemeye gitti hemen sözden sonr aev alınır kimide ev alınmadna kızımı vermem diyo yine hemen ev alınır yani o cocuklar borcsuz evlenir bizde hic bi zaman damat mobilya parası takı parası ödemez bizde böyledir sahsen ben sididen gelinimin yad akızımın artık hangısı olursa takılarını hazırladım dursun kenarda gelin geldimi bozduru birlte istedigi bilezigi alırız kaynanam bana 8 yapto bende en az 8 yapmak isterim hatta durumum varsa 10 olsun ki kolu daha dolu olsun dügünü zaten bana ait hatta balayı bile isterim ben yollıyım halamalr falan gelinlerine hep balayı hediye ettiler mesela
Bence o adamlar bu tarafa gelsinler de kafaları rahat etsin. Bu neymiş yahu:D

Sizin orda ki durumlar gerçekten ilginçmiş...Aslında normali bu değil,sizin oraya göre olan bir şey bu..Huzur mutluluk önemli paradan önce..Mesela çok zengin bir adam evlendi seninle diyelim ama hergün seni aldatıyor,dayak yiyorsun,kötü davranıyor bu durumda ne önemi kaldı paranın? Orda ki ailelerin görevi, para dan önce,kızlarıyla evlenmek isteyen adamın karakteri nasıl bunları konuşmak aslında..Ama ben sana da kızmıyorum yani öyle görmüşsün,öyle büyümüşsün ne diyelim ki..Heryerin farklı farklı gelenekleri var kendilerine göre işte..
iste anlamadıgınız su sonradan evlilikte olanlar baska ama basta olmaz öylede olsa adam magden cok zengın acarım bi dava ohh catır catır yerim parasını

valla kızlar sizi bizim tarafa gelin alıyım pasa gibi yasarsınız halamlar var mesela oglunun arabasının kaskosunu bile öder büyük oglu 2 sene isten cıktı kı gelini calısıyodu maasıde 3 bin falandk kızı özel kolgiam cıkıs parası almıstı ama halam harcatmadı ben kızınn kolej parsınıda öderim senin arabana benzinde koyarım dedi diger oglu evlendi tabi esine anlatmıs benim annem abime ev zaten veriyo bunu konu bile etmiyorum arabasını ve kolej parasını ödedi deyince kücük gelin bidede araba alıcaksınız dedi kaynata 30 bin cekti simdi arabalarını ödiyo
el .....le gerdege girmek diye bir deyim vardir bilir misiniz. benim kullandigim arabanin parasini kocamin babasi odeyecek ben kadinim diye yanimdaki kocayim diye gezecek. Bana ailemden en az bir ev kalacak bu arada mesele bu degil. Hem poposunu anasina babasdina dayamis adamlarla evleniyorsunuz hem de kaynana eve gelip karisti mi kiziyonuz. Atasozlerinden secmeler gibi oldu ama parayi veren dudugu calar

Paşa gibi yaşıyorum zaten merak etmeyin.
Eşimle sırt sırta verdik tencerede pişirip kapağında yiyoruz.
Ah bu arada kimsenin parasını "çatır çatır" yemek gibi B planım yok hayatta. Zira çalışıyorum ve çatır çatır kendi paramı kazanıyorum.

Biz de senin gibilerinin sonunu görüyoruz. Adamlar evlenmemiş de sizi parasıyla satın almış gibi istediği muameleyi gösteriyor. Kendi kendilerine yetemedikleri için dayak, aldatma, her türlü pisliğe katlanıp boşanamıyorlar. En kötüsü de biri sizi hayatınız boyunca beslemese açlıktan ölürsünüz. O kadar muhtaçsınız kocaya. Çok böbürlendiğin hayata asla sahip olmak istemezdim. Bir arkadaşın dediği gibi, övünç kaynağı yaptığın şeyler çok acınası ve küçük düşürücü. Ve konuştukça batıyorsun. Yazık diyorum.
iste o insanın kendi icindeki özgüvenle alakalı bisey ben istedigimi alırim egoisitim biraz mesela kıyafetmı alıncak ben alırım esim der aman bana b gömlek olsada olur olmasada yada mesela ben birikim yapıyorum yoksa esim elektronık hastası arada ona kredi cektiti bileizk alırım kendime yani ben pasif öyle koca parası yıyorum diye saf ayagına yatanlardan degilim emin ol diger konulara bak ben dısardan yemek yerim esim bana yumurta kır yeter der anlatabildim umarım

Back