- Konu Sahibi Midnight Sun
Çok sağol canım. Ama 7 yıllık evliyiz mesela oluyor bazen çok büyük kavgalar. Hatta bir dönem çok kötüydü. Ama tutup ikimiz Birden evlenmek için verdiğimiz çabayı düşününce sakinleştik. Yani ben lay lay lom evlen sem yada eşim o badireli dönemi atlatamazdık eminim. Hep derim biz birbirimizi düğün hazırlığı esnasında tanıdık.Ayy kıyamam sana ya,bende çok kötü oldum şuan..Ne kadar zor bir şey yaşamışsın Allah göstermesin bir daha inşallah...Eşinede çok geçmiş olsun..O kadar haklısın ki insanın sağlığı yerinde olsun,sevdikleri yanında olsun başka hiçbir şeyin önemi yok..Genciz Allaha şükür,her şeyimizi yaparız Allah ölüm acısı yaşatmasın,sağlığımızdan etmesin..Senin trilyonların olsa ne yazar eşinin 1 saç teli zarar gördükten sonra..Çok çok haklısın tekrar gelmiş geçmiş olsun canım...
Bizim evlenmemiz çok zordu çünkü hem mezhep hemde memleket farkı çok uçta. Eşim ve ben istanbulda doğup büyüdük bu ayrımcılık bize nekadar saçma gelsede aileler için büyük sorundu. Eşim bir kere bile kaçalımmı demedi. Bigün anne babam izin vermesek kaçarsın diye korkuyoruz dediler. Bende onlara sakın öyle bir korkunuz olmasın ben sizi bırakıp kaçmam. Size ihanet etmem. Sadece allah rırızası için Evleneceğim adamı tanımaya çalışın istemezseniz eclenmiycem evde bekar bekar kururum gerekirse dedim. Eşimle benim ailem arasındaki farkı öğrenen herkes kaçarak mı evlendiniz der. Yooo diyince baya şaşırırlar. O bile badireli oldu yani. Biz ayrılırsak bize çok ayıp bize çok günah