- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Midnight Sun
-
hayat bu sekerim gelenekci olmak böyle bisey sende biraz asil ol kaldır basını ben kendim yaparım kendim ederimden cıktı kadınlıgını gururunu oksattır birazNe kadar çiğ bir insansınız siz.
Övündüğünüz şeylerin sizi küçük düşürdüğünün farkında değil misiniz?
Umarım ömrüm boyunca sizin gibi biriyle aynı masada dahi oturmam.
Ayy kıyamam sana ya,bende çok kötü oldum şuan..Ne kadar zor bir şey yaşamışsın Allah göstermesin bir daha inşallah...Eşinede çok geçmiş olsun..O kadar haklısın ki insanın sağlığı yerinde olsun,sevdikleri yanında olsun başka hiçbir şeyin önemi yok..Genciz Allaha şükür,her şeyimizi yaparız Allah ölüm acısı yaşatmasın,sağlığımızdan etmesin..Senin trilyonların olsa ne yazar eşinin 1 saç teli zarar gördükten sonra..Çok çok haklısın tekrar gelmiş geçmiş olsun canım...Yani bide demiş ya borçla evlenen ler boşanıyor diye. Ben tek çocuğum. Hiç kira da oturmadım. Bana en ağır gelen kiracı olmak oldu mesela. Bşde dğnya kadar borç.Ama nişanlıydık bigün eşim çok Üzgün kv dem dedi sakın ilişme çok kötü durumu dünden beri. Bir arkadaşı vardı. Çocuk bir kızla birlikteydi kızı da karakter olarak kimse sevmez ayrıca paragözdür de. Dedi çocuğun babasına miras kalmış kızda hemen çocuğa kaçmış. Hemen eşya ev alınmış. Düğünleri varmış.çikom a yapamıyorum. O kızla yan yana koysana anne çikomu. benim nişanlım çok daha fazlasını haetmiyormu diye. Çok uzun sürdü onu o psikolojiden çıkarmam. Üstelik eşim bukadar sıkıntı sonucu düğünden 1 hafta sonra mide kanaması geçirdi öyle küçük bişey değil ama . Baya hastaneye yetişmesek ölecek. Ve acil ameliyat edildi. 2 ay hastanede kaldık. Yani balayımızı hastanede yaşadık. Benim sırça köşküm olsa neye yarardı ağarlığınca altınım olsa neye yarardı. Ben lavaboyu kanla dolduran eşimi yerde yatarken ambulans gelene kadar gidip gelip öldümü diye bakıyordum. Okadar kan kusan birinin yaşaması imkânsızdı çünkü o esnada düşündüğüm öldü öldü idi sadece. Offf kötü oldum ben yine.
Benim kadınlığım, gururum parayla okşanmaz tasa etmeyin siz.hayat bu sekerim gelenekci olmak böyle bisey sende biraz asil ol kaldır basını ben kendim yaparım kendim ederimden cıktı kadınlıgını gururunu oksattır biraz
hayat bu sekerim gelenekci olmak böyle bisey sende biraz asil ol kaldır basını ben kendim yaparım kendim ederimden cıktı kadınlıgını gururunu oksattır biraz
Ne kadar çiğ bir insansınız siz.
Övündüğünüz şeylerin sizi küçük düşürdüğünün farkında değil misiniz?
Umarım ömrüm boyunca sizin gibi biriyle aynı masada dahi oturmam.
Bir erkek sevecek diye ben karakterimden ödün vermem mesela.sonunuz önemli kızlar erkekler sacına süpürge olanı degil catır catır para harcatanı severler
burda okuyosunuz kız ne fedakarlıklar yapmıs herseyden istememis aman ailesi zor duruma düsmesin aman para gitmesin ee sonuc
damat yine ailesini tutıyo yani size ayy cok sacmaaa gibi tiki agzıyla uzata uzata konusanların sonunu görüyoruz
Ben gidip deveye hendek atlatayım en iyisi. :)))sonunuz önemli kızlar erkekler sacına süpürge olanı degil catır catır para harcatanı severler
burda okuyosunuz kız ne fedakarlıklar yapmıs herseyden istememis aman ailesi zor duruma düsmesin aman para gitmesin ee sonuc
damat yine ailesini tutıyo yani size ayy cok sacmaaa gibi tiki agzıyla uzata uzata konusanların sonunu görüyoruz
Benim kadınlığım, gururum parayla okşanmaz tasa etmeyin siz.
Parayla kadınlık okşatıp kendini değerli sananlar düşünsün.
Benden ırak Allah'a yakın.
işte bende aynısını diyroum ben bunları isterim yapar yapar yapmazsa ona bırakmadan ben ayrılırım kı gecmisimde ayrıldımda cocuk cok ii ama benim istedikleirmi vermez ben biseyi alamadımmı mutsuz oluyorum öfkeli oluyroum onu alana kadarda durmamBir erkek sevecek diye ben karakterimden ödün vermem mesela.
Sevmezse sevmesin cehenneme kadar yolu var
Ay yok yetti bu kadarı :))
Bayanın konularını , diğer konulara yaptıkları yorumları okuyun şu tavrına dediklerine şaşırmazsınız.
E sen ona ne alıyorsunişte bende aynısını diyroum ben bunları isterim yapar yapar yapmazsa ona bırakmadan ben ayrılırım kı gecmisimde ayrıldımda cocuk cok ii ama benim istedikleirmi vermez ben biseyi alamadımmı mutsuz oluyorum öfkeli oluyroum onu alana kadarda durmam
Sizin orda ki durumlar gerçekten ilginçmiş...Aslında normali bu değil,sizin oraya göre olan bir şey bu..Huzur mutluluk önemli paradan önce..Mesela çok zengin bir adam evlendi seninle diyelim ama hergün seni aldatıyor,dayak yiyorsun,kötü davranıyor bu durumda ne önemi kaldı paranın? Orda ki ailelerin görevi, para dan önce,kızlarıyla evlenmek isteyen adamın karakteri nasıl bunları konuşmak aslında..Ama ben sana da kızmıyorum yani öyle görmüşsün,öyle büyümüşsün ne diyelim ki..Heryerin farklı farklı gelenekleri var kendilerine göre işte..o iliski baslamdan biter zaten kızlar kendini zora sokma bide söyle bisey var bizi taraftada peki farklı yörelere gelin gidilmez karadeniz dogu gibi cünkü gene genel diyrum üstüne alınmasın herkez cünkü trakyalıla rrahat olur kızalrı acık giyinir hani her acıdan rahattırlar diger yöreler biraz daha baskındır o yüzne bizim tarfalıyla evlenelerin cogu evleri vardır mesela gecen bizim bi akrabaya gidildi söze kız babası demis bunlar nerde oturcak kiraya cıkmıcak diye cocugun babası aldıgı 50 bin degil 100 bin cıkıs parasını eve yatırcak beylükdüzünden beyenmisler 200 liraya 100 bininide kredi cekicekmis babası kız altınları verirse verir vermezse babası ödicek hani anlatamadıgım ya istemeden önce ev alınır yada sözden sonra ev alınır ev alınmadan evlenilmez yani normal olan bu
Meali o oldu zaten :))çok afedersiniz ama parayla kadınlık oksatmak diyince aklıma başka şeyler geliyo yazsam belki banlanırım akil olan anlar
sonunuz önemli kızlar erkekler sacına süpürge olanı degil catır catır para harcatanı severler
Biz de senin gibilerinin sonunu görüyoruz. Adamlar evlenmemiş de sizi parasıyla satın almış gibi istediği muameleyi gösteriyor. Kendi kendilerine yetemedikleri için dayak, aldatma, her türlü pisliğe katlanıp boşanamıyorlar. En kötüsü de biri sizi hayatınız boyunca beslemese açlıktan ölürsünüz. O kadar muhtaçsınız kocaya. Çok böbürlendiğin hayata asla sahip olmak istemezdim. Bir arkadaşın dediği gibi, övünç kaynağı yaptığın şeyler çok acınası ve küçük düşürücü. Ve konuştukça batıyorsun. Yazık diyorum.sonunuz önemli kızlar erkekler sacına süpürge olanı degil catır catır para harcatanı severler
E sen ona ne alıyorsunya da bütün istediklerini verebiliyor musun?
Meali o oldu zaten :))
Kadınlığımı kendimi asla bedeli ödenince hissedilecek bir şey olarak göremem.
Konuşmak bile ne fena yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?