Ne gerek varmış

Ne kadar çiğ bir insansınız siz.
Övündüğünüz şeylerin sizi küçük düşürdüğünün farkında değil misiniz?
Umarım ömrüm boyunca sizin gibi biriyle aynı masada dahi oturmam.
hayat bu sekerim gelenekci olmak böyle bisey sende biraz asil ol kaldır basını ben kendim yaparım kendim ederimden cıktı kadınlıgını gururunu oksattır biraz

Ayy kıyamam sana ya,bende çok kötü oldum şuan..Ne kadar zor bir şey yaşamışsın Allah göstermesin bir daha inşallah...Eşinede çok geçmiş olsun..O kadar haklısın ki insanın sağlığı yerinde olsun,sevdikleri yanında olsun başka hiçbir şeyin önemi yok..Genciz Allaha şükür,her şeyimizi yaparız Allah ölüm acısı yaşatmasın,sağlığımızdan etmesin..Senin trilyonların olsa ne yazar eşinin 1 saç teli zarar gördükten sonra..Çok çok haklısın tekrar gelmiş geçmiş olsun canım...

Beni sakın yanlış anlamayın lütfen rica ediyorum böbürlenmek için demiyorum.
Yüksek lisans yaptım kendi çabamla kendi yerimi açtım
sözlüm lise mezunu ama benden daha çok şey bilen bir insan ne benim için kağıt parçası olan diplomaya önem verdim.Ne altına.
Beni istemeye geldiler.
Babama sordular babam hiç bir şey istemiyorum gücünüz yetiyorsa alın yetmiyorsa almayın dedi. Benim kızımı mutlu etsin yeter dedi. Bu nasıl aç gözlülüktür ya. Kolundaki teneke parçası ile böbürlenmek. Liste yapmak vs. vs nasıl görgüsüzlüktür.

Son düzenleme:
hayat bu sekerim gelenekci olmak böyle bisey sende biraz asil ol kaldır basını ben kendim yaparım kendim ederimden cıktı kadınlıgını gururunu oksattır biraz
Benim kadınlığım, gururum parayla okşanmaz tasa etmeyin siz.
Parayla kadınlık okşatıp kendini değerli sananlar düşünsün.
Benden ırak Allah'a yakın.

Asillik AÇGÖZLÜLÜK değildir. Biz ona görgüsüzlük diyoruz. Kadınlık gururu para ile satın alınacak bir şey değildir. Ama sizin gibiçalışan kadınları küçümseyen bir kadından başka bir bbakış açısı bekleyemem zaten.

sonunuz önemli kızlar erkekler sacına süpürge olanı degil catır catır para harcatanı severler
burda okuyosunuz kız ne fedakarlıklar yapmıs herseyden istememis aman ailesi zor duruma düsmesin aman para gitmesin ee sonuc
damat yine ailesini tutıyo yani size ayy cok sacmaaa gibi tiki agzıyla uzata uzata konusanların sonunu görüyoruz

Ne kadar çiğ bir insansınız siz.
Övündüğünüz şeylerin sizi küçük düşürdüğünün farkında değil misiniz?
Umarım ömrüm boyunca sizin gibi biriyle aynı masada dahi oturmam.

Bayanın konularını , diğer konulara yaptıkları yorumları okuyun şu tavrına dediklerine şaşırmazsınız.

Bir erkek sevecek diye ben karakterimden ödün vermem mesela.
Sevmezse sevmesin cehenneme kadar yolu var

Ben gidip deveye hendek atlatayım en iyisi. :)))

Benim kadınlığım, gururum parayla okşanmaz tasa etmeyin siz.
Parayla kadınlık okşatıp kendini değerli sananlar düşünsün.
Benden ırak Allah'a yakın.

çok afedersiniz ama parayla kadınlık oksatmak diyince aklıma başka şeyler geliyo yazsam belki banlanırım akil olan anlar

Bir erkek sevecek diye ben karakterimden ödün vermem mesela.
Sevmezse sevmesin cehenneme kadar yolu var
işte bende aynısını diyroum ben bunları isterim yapar yapar yapmazsa ona bırakmadan ben ayrılırım kı gecmisimde ayrıldımda cocuk cok ii ama benim istedikleirmi vermez ben biseyi alamadımmı mutsuz oluyorum öfkeli oluyroum onu alana kadarda durmam

yani ne yalan soyleyeyim bazilarini ayagindan kantara baglayip kilosunun kaca geldigini hesaplamak gecti icimden. ne kadar ayip seyler bunlar. hani forum kurallari geregi her kelimeyi kullanamiyoruz ama insanin kendini bir pazarliga tabi tutmasi ve dahasi bununla ovunmesi... evliligin para karsiligi yapilmasi kiii hic ayaklanmasin kimse yazilanlari biraz satir aralarinda dinlenerek okursaniz ucu gayet oraya variyor, ne kadar uzucu.
evlenene ve yeni dogana imkan olcusunde taki da takilir hediye de yapilir ama bu gosteris icin degil yardim icin yapilir, yeni bir aile kurulmustur borcu harci vardir, yeni bir can gelmistir masrafi vardir, bunlar icin yapilir. Tabi bir de size yapilmistir sizin de yapmaniz icap eder. Ama kadinin degeri ona harcanan parayla olculmez, olculurse diye devam etmeyi reddediyorum.

E sen ona ne alıyorsun ya da bütün istediklerini verebiliyor musun?

Sizin orda ki durumlar gerçekten ilginçmiş...Aslında normali bu değil,sizin oraya göre olan bir şey bu..Huzur mutluluk önemli paradan önce..Mesela çok zengin bir adam evlendi seninle diyelim ama hergün seni aldatıyor,dayak yiyorsun,kötü davranıyor bu durumda ne önemi kaldı paranın? Orda ki ailelerin görevi, para dan önce,kızlarıyla evlenmek isteyen adamın karakteri nasıl bunları konuşmak aslında..Ama ben sana da kızmıyorum yani öyle görmüşsün,öyle büyümüşsün ne diyelim ki..Heryerin farklı farklı gelenekleri var kendilerine göre işte..

çok afedersiniz ama parayla kadınlık oksatmak diyince aklıma başka şeyler geliyo yazsam belki banlanırım akil olan anlar
Meali o oldu zaten :))
Kadınlığımı kendimi asla bedeli ödenince hissedilecek bir şey olarak göremem.
Konuşmak bile ne fena yahu.

O erkek beni sevecek diye onurumdan, gururumdan vazgeçmem, para için gururumu satamam. İşte sizinle aramızda ki fark burada. O yüzden siz anlayamazsınız. Adam olan, aklı olan çatur çutur para yiyen aç gözlü, görgüsüz kadını değil ona destek olanı sever.

Biz de senin gibilerinin sonunu görüyoruz. Adamlar evlenmemiş de sizi parasıyla satın almış gibi istediği muameleyi gösteriyor. Kendi kendilerine yetemedikleri için dayak, aldatma, her türlü pisliğe katlanıp boşanamıyorlar. En kötüsü de biri sizi hayatınız boyunca beslemese açlıktan ölürsünüz. O kadar muhtaçsınız kocaya. Çok böbürlendiğin hayata asla sahip olmak istemezdim. Bir arkadaşın dediği gibi, övünç kaynağı yaptığın şeyler çok acınası ve küçük düşürücü. Ve konuştukça batıyorsun. Yazık diyorum.

Meali o oldu zaten :))
Kadınlığımı kendimi asla bedeli ödenince hissedilecek bir şey olarak göremem.
Konuşmak bile ne fena yahu.

Ben istediğini yaptırmak için yatak odasını kullanan kadınlara bile kızıyorum ki bu apayrı bişey

yarın bigün pekala o.adamda şu kadar para saydım döverim de söverim de dese ne denebilir herkes ücretini ödediği şeyin karşılığını ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…