- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Midnight Sun
Canım ben de çok rahat büyüdüm..Kimse yanlış anlamasın sen bunu söyledin diye söylüyorum ben de zengin bir ailenin kızıyım ama buna rağmen bir şey istemedim karşı taraftan,kendi ailemden de istemedim..Ailemden Allah razı olsun beni okuttular,ben kendi mesleğimi elime aldım,herşeyimi eşimle birlikte yaptım..Eşimin ailesininde durumları çok iyi ama ne onların parası ne de benim ailemin parası bizi ilgilendirmiyor..Ha zor bir durumumuz olur Allah korusun ani bir borç olur,bir hastalık olur o zaman kendi ailemden de yardım isterim,eşimin ailesinden de isterim o ayrı sonuçta onlar bizim ailemiz,ama ben gencim,çalışıyorum,elim ayağım tutuyor çok şükür,eşimin de öyle ee neden başkalarından isteyelim bu durumda? Bak sen de zengin bir ailenin kızıymışsın ee neden istiyosun o zaman 10 bilezik? Yada 4-5 tane alanla neden dalga geçiliyor? Belki durumu iyi değildir,bütcesi ona yetiyordur yazık günah değil mi adam yerine koymamak? İnsanları 3-5 bilezik için kırmak,küçümsemek hoş mu? Yarın ne olacağımız belli değil ne malıma güvenirim,ne parama..Öyle bir şey oluyor ki 1 günde insan herşeyini kaybedebiliyor çünkü...
canım yarın ne olucagın belli degil o yüzdne evi barkı olsun takısı olsun kı zor zamanda satar gecinirsin
ayrıca ben mesela calısmaı sevmiyorum cünlü evliyken calısmak cok zor bekarken ara ara calıstım ama yemeyimden yatagıma kadar annem yapıydu aksam 8dede uyuya kalıyodum yorgunluktan
o yzden calısmaya karsıyım esimde hep der benim karım malulen emekli anne diye :))
tercih meselesi tabi calısıp calısmamamk