- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Midnight Sun
-
Canım ben de çok rahat büyüdüm..Kimse yanlış anlamasın sen bunu söyledin diye söylüyorum ben de zengin bir ailenin kızıyım ama buna rağmen bir şey istemedim karşı taraftan,kendi ailemden de istemedim..Ailemden Allah razı olsun beni okuttular,ben kendi mesleğimi elime aldım,herşeyimi eşimle birlikte yaptım..Eşimin ailesininde durumları çok iyi ama ne onların parası ne de benim ailemin parası bizi ilgilendirmiyor..Ha zor bir durumumuz olur Allah korusun ani bir borç olur,bir hastalık olur o zaman kendi ailemden de yardım isterim,eşimin ailesinden de isterim o ayrı sonuçta onlar bizim ailemiz,ama ben gencim,çalışıyorum,elim ayağım tutuyor çok şükür,eşimin de öyle ee neden başkalarından isteyelim bu durumda? Bak sen de zengin bir ailenin kızıymışsın ee neden istiyosun o zaman 10 bilezik? Yada 4-5 tane alanla neden dalga geçiliyor? Belki durumu iyi değildir,bütcesi ona yetiyordur yazık günah değil mi adam yerine koymamak? İnsanları 3-5 bilezik için kırmak,küçümsemek hoş mu? Yarın ne olacağımız belli değil ne malıma güvenirim,ne parama..Öyle bir şey oluyor ki 1 günde insan herşeyini kaybedebiliyor çünkü...
Bana enteresan geliyor böyle düsünceler ama herkesin kendi görüşü. Sen etrafinda böyle görüp alistiysan normaldirayrıldım mesela durumu yok napıcam ben zaten kendim rahat büyümüsüm biseyi istedimmi o alınıcak ister kavgayla ister güzellikle evliliktede neden simdi evsiz briyle evleniyim elalemin evi kira ben kiradada yasayamam cok ses yaparım elalemi kapıya getiremem farklı düsünceler :)))
sen bana çok normal gelen bişey için ailen nasıl izin verdi bilmem ne diyorsun ve kaçtır açıklamama rağmen illada bizde böyle diyorsun. Iyide güzel kardeşim bende inatla diyorumki bizde değil ama bende de böyle. Şimdi bende senin yazdıklarına senin bana yaptığın gibi bunu nasıl yaptın bu nasıl şey bilmem ne diyormuyum. Çok var yazdıkların içinde ama o senin idealin bu benim.sonradan olmak baska bile bile lades demek baska
ilerde ne durumua düsülücek bilnmez sen kendini bile bile zor duruma düsürüp ailen buna bisey dememis buda bize garip geliyo canım maksat elestrmek degil farklı görüsler
sen yadırgayarak baska laf sokma pesindeesin ama
evett canım benim dairem der cekilirim rahatsız olan müstakile gitsin
Canım başın sağolsun,nur içinde yatsın babacığın inşallah...dostlar sağolsun. ..
yooo normal hepsinin keni apartmanı var 4 5 katlı cogunun isi ya kendi yada calıstıgı makam ii eski demirelciyiz biz ya pasa tanıdıgımız coktur babamlar demeler hep öyle ii islere girmisler bide mesela bizde arsa alma isi coktur bildigim muhtelif yerlerde arsa almıslar zamanı gelince ya sattılar ya mütehaide verip daire alıp kiraya vermisler hani anlatamadıgım suBana enteresan geliyor böyle düsünceler ama herkesin kendi görüşü. Sen etrafinda böyle görüp alistiysan normaldir
sizn oralarda herkes holding sahibi mi peki:)
Canım başın sağolsun,nur içinde yatsın babacığın inşallah...
Amin,hayırlısı olsun...teşekkür ederim dostlar sağolsun 3 gün sonra yıldönümü Mevlüt yapmaya gidiyoruz ankaraya Allah utandirmasin
Ben çocukluktan başlayacağım işlemeye. Bizimkiler öyle yaptıailemden bir şey beklememeyi öğrendim. Evleneceğim kişi bekleseydi de umursamazlardı. Evlenme o zaman derlerdi. Ki annem hep derdi ben damat beslemem, seni okuttum mesleğin var çalış kendin yap. Anne ve babam da tek kuruş yardım görmeden yapmışlar her şeylerini. Annrm çalışıp para biriktirmiş kendi almış gelinliğini, takılarını, babannem sadece düğüne gelmiş. İlerde benden bir şey bekleyecek gelin ya bu yüzden ayrılacak ya kabul edecek paşa paşa
valla öyle alıstım öyle gider babamlardada bizim apartmandı benim gülüslerim sevmelerim meshurdur bizim bi yenge kiracı vardı annemlerin altında derdi kızın geldi ev nese doldu o güldükle benim icime cicekler acıyo diye meselaBen daha ziyade şuna takıldım ev sahibiyim istediğim gürültüyü yaparım, diğer fikirlerin neyse de bu ayıp
demek benim üstündekiler de kiracıyız diye at kosturuyolar üstte
topra arsa canım kat mülkiyeti degil ama sikayet edilmez yani benimde altımda 3 coculu bi aile var kapılar karpılıyo cocuk 15 yasınd ababasıyla kavgalı 1 yasında kızı var sürekli aglar benim aklımdan gelmez sikayet etmekyine de öyle dememeni tavsiye ederim, sana yaparlar mı yapmazlar mı bilmem ama durumun ciddiyetine göre kalan kat malikleri ya da apartman paylı mülkiyetteyse diğer paydaşlar seni dava edip kendi mülkünden çıkartıp payını sattırabilirler bizim yasalarımıza göre. apartmanlarda ve toplu yapılarda yaşamanın bir adabı var maalesef, asıl o kadar bağımsız yaşamak isteyenin müstakil eve gitmesi gerekiyor.
Üzülmesin zaten. Böyle asıyorsun gardrobun üstüne adam kapıyı açınca tak diye o topuk düşüyor kafasına. Sabırlı adam vesselâm. Ben olsam çoktan parça pinçik etmiştimAnaaa bizim hiç böyle şeylerimiz olmadı yaaa. Şimdi sen anlatınca kıskandım, içimde kaldı gördün mü?
Canım valla altınla, parayla olsa ben mutlu olurdum. Hiç istemediğim halde haklarını yemeyeyim takıların %80'ini onlar taktı. Ama gel gör ki pek de hoş şeyler yaşamadımAh Koalinam ne çekmişsin sen ayrı konu acsan yıkılır resmen
ahhahaah :)) hadi trakyalıysa gene esnekil payı var bizimkilerde her kız ben gibi degil ama bi bosnak yada arnavut bulursa ooo kacarın yok kına gecesinde en az 5 kıafet degistiriyo tanesi 1bin liradan benim lise arkadasım 2 side aynıs sınıftaydık cocuk tekirdaglı kız arnavuttu cocuk diyodu arabamı saatım valla isteklerini yaparım diye onlars abizim gibi 10 bileizkte yok trabzon set istiyolar normal set dısındao değil de ben kardesimi arayıp sorayım bi kız nereli Trakyalı ise yandık
Canım valla altınla, parayla olsa ben mutlu olurdum. Hiç istemediğim halde haklarını yemeyeyim takıların %80'ini onlar taktı. Ama gel gör ki pek de hoş şeyler yaşamadımNe borcunu ödediğim ev benim gibi, ne eşya olarak bir bardağım var
Şimdi kardeşimin zamanı yavaş yavaş geliyor, karşı taraf istemedi diye takı takmayacak mıyız? Gücümüzün yettiğinin en iyisini yaparız elbette. Ama bana 3 tane adana burma, 5 tane trabzon derse de hiç bir şey takmam şahsen...
ahhahaah :)) hadi trakyalıysa gene esnekil payı var bizimkilerde her kız ben gibi degil ama bi bosnak yada arnavut bulursa ooo kacarın yok kına gecesinde en az 5 kıafet degistiriyo tanesi 1bin liradan benim lise arkadasım 2 side aynıs sınıftaydık cocuk tekirdaglı kız arnavuttu cocuk diyodu arabamı saatım valla isteklerini yaparım diye onlars abizim gibi 10 bileizkte yok trabzon set istiyolar normal set dısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?