Ne gerek varmış

canım yarın ne olucagın belli degil o yüzdne evi barkı olsun takısı olsun kı zor zamanda satar gecinirsin
ayrıca ben mesela calısmaı sevmiyorum cünlü evliyken calısmak cok zor bekarken ara ara calıstım ama yemeyimden yatagıma kadar annem yapıydu aksam 8dede uyuya kalıyodum yorgunluktan
o yzden calısmaya karsıyım esimde hep der benim karım malulen emekli anne diye :))
tercih meselesi tabi calısıp calısmamamk

Bana enteresan geliyor böyle düsünceler ama herkesin kendi görüşü. Sen etrafinda böyle görüp alistiysan normaldir
sizn oralarda herkes holding sahibi mi peki :)

sen bana çok normal gelen bişey için ailen nasıl izin verdi bilmem ne diyorsun ve kaçtır açıklamama rağmen illada bizde böyle diyorsun. Iyide güzel kardeşim bende inatla diyorumki bizde değil ama bende de böyle. Şimdi bende senin yazdıklarına senin bana yaptığın gibi bunu nasıl yaptın bu nasıl şey bilmem ne diyormuyum. Çok var yazdıkların içinde ama o senin idealin bu benim.

evett canım benim dairem der cekilirim rahatsız olan müstakile gitsin

yine de öyle dememeni tavsiye ederim, sana yaparlar mı yapmazlar mı bilmem ama durumun ciddiyetine göre kalan kat malikleri ya da apartman paylı mülkiyetteyse diğer paydaşlar seni dava edip kendi mülkünden çıkartıp payını sattırabilirler bizim yasalarımıza göre. apartmanlarda ve toplu yapılarda yaşamanın bir adabı var maalesef, asıl o kadar bağımsız yaşamak isteyenin müstakil eve gitmesi gerekiyor.

Ben daha ziyade şuna takıldım ev sahibiyim istediğim gürültüyü yaparım, diğer fikirlerin neyse de bu ayıp

demek benim üstündekiler de kiracıyız diye at kosturuyolar üstte

Bana enteresan geliyor böyle düsünceler ama herkesin kendi görüşü. Sen etrafinda böyle görüp alistiysan normaldir
sizn oralarda herkes holding sahibi mi peki :)
yooo normal hepsinin keni apartmanı var 4 5 katlı cogunun isi ya kendi yada calıstıgı makam ii eski demirelciyiz biz ya pasa tanıdıgımız coktur babamlar demeler hep öyle ii islere girmisler bide mesela bizde arsa alma isi coktur bildigim muhtelif yerlerde arsa almıslar zamanı gelince ya sattılar ya mütehaide verip daire alıp kiraya vermisler hani anlatamadıgım su
cocuk is sahibi olsa bile bizde evi cocugun babasu takıları babası yapar

Aynen öyle valla, sonuçta aralarını bozacak değilim, nereden buldun bu densizi de demem, anasına babasına da şikayet edemem, size öylesi denk gelirse görürsünüz!! falan deniyor ya, isterse feriştahı denk gelsin ne yapayım yani, hiç bi koşulda yine çamaşırını falan bilmek istemem, ne istiyorsa onu giysin ne istiyorlarsa onu alsınlar. Sanki art niyetli biri denk gelirse insanın yapabileceklerinin sonu geliyor, yine de gidip o mağazanın kapısında, içinde beklemem yaw.

Ben daha ziyade şuna takıldım ev sahibiyim istediğim gürültüyü yaparım, diğer fikirlerin neyse de bu ayıp

demek benim üstündekiler de kiracıyız diye at kosturuyolar üstte
valla öyle alıstım öyle gider babamlardada bizim apartmandı benim gülüslerim sevmelerim meshurdur bizim bi yenge kiracı vardı annemlerin altında derdi kızın geldi ev nese doldu o güldükle benim icime cicekler acıyo diye mesela
merdivenlerde cıkarken sarkı söylerim zaten evim en üst kat ama ben öyle cocuk sesinden rajatsız olan tipten degilim cocuk bu sabaha kadarda aglar herseyi yapar yani burda okuyrozu millet dava acmıs
mesela altımdakının hem yeni dogmus cocugu var hemde büyük oglu ergenlige girdi heralde 15 yasınd afalan sürekli babasıyla kavga edip kapıları yüzüne kapatıyo duyıuyoruz yukardan benim hic aklımdan gelmez yani ses yapmayın demek

ooo sayfa 40 olmuş dıunden berı maslaahhh maslaahhh

topra arsa canım kat mülkiyeti degil ama sikayet edilmez yani benimde altımda 3 coculu bi aile var kapılar karpılıyo cocuk 15 yasınd ababasıyla kavgalı 1 yasında kızı var sürekli aglar benim aklımdan gelmez sikayet etmek

Anaaa bizim hiç böyle şeylerimiz olmadı yaaa. Şimdi sen anlatınca kıskandım, içimde kaldı gördün mü?
Üzülmesin zaten. Böyle asıyorsun gardrobun üstüne adam kapıyı açınca tak diye o topuk düşüyor kafasına. Sabırlı adam vesselâm. Ben olsam çoktan parça pinçik etmiştim

Ah Koalinam ne çekmişsin sen ayrı konu acsan yıkılır resmen
Canım valla altınla, parayla olsa ben mutlu olurdum. Hiç istemediğim halde haklarını yemeyeyim takıların %80'ini onlar taktı. Ama gel gör ki pek de hoş şeyler yaşamadım Ne borcunu ödediğim ev benim gibi, ne eşya olarak bir bardağım var
Şimdi kardeşimin zamanı yavaş yavaş geliyor, karşı taraf istemedi diye takı takmayacak mıyız? Gücümüzün yettiğinin en iyisini yaparız elbette. Ama bana 3 tane adana burma, 5 tane trabzon derse de hiç bir şey takmam şahsen...

o değil de ben kardesimi arayıp sorayım bi kız nereli Trakyalı ise yandık
ahhahaah :)) hadi trakyalıysa gene esnekil payı var bizimkilerde her kız ben gibi degil ama bi bosnak yada arnavut bulursa ooo kacarın yok kına gecesinde en az 5 kıafet degistiriyo tanesi 1bin liradan benim lise arkadasım 2 side aynıs sınıftaydık cocuk tekirdaglı kız arnavuttu cocuk diyodu arabamı saatım valla isteklerini yaparım diye onlars abizim gibi 10 bileizkte yok trabzon set istiyolar normal set dısında

tabi canım herkes bilir ne takacağını

o zaman napalım el mahkum annem bi yandan ben bi yandan kızı bezdirecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…