Ne gerek varmış

sen yemekli dügün dedin ya banada burdakılere nasıl nisan sacma geliyosa banada yemekli dügün sacma geliyo o bakımdan

Benim düğünüm yemekli oldu da burda hiç konu etmedim diğer konulardan Potpori oldu galiba, tercih meselesi ben de eşim de hep kır düğünü istedik ve öyle oldu bakalım kardeşim nasıl evlenir

Ya o tüylü terliği seksi bulan bir erkek var mı gerçekten? Leopar deseninden de nefret ederim.
Tanga mı? Ne kadar modern görüşlüler öyle.
Eşim de ben de spor insanlarız ben nefret ederim öyle şeylerden ama kayınvalidemin leopar desen tutkusu vardır. Eşi de seviyormuş demek ki Zaten inanılmaz bakımlı bir kadınmış hala da benden bakımlı. Gece olunca giyer leopar desenli geceliğini, saçını başını tarar terliklerini giyer. Gelir bize "haydi iyi geceler" der ve yatar
Çok modernler canım kayınvalide ve kayınpeder arada bana dokunduruyorlar Evde klasik eşofmanlarla dolaşıyorum diye. Gençken çeşit çeşit elbiseler giyermiş de, sabah makyajsız kahvaltı sofrasına oturmazmış da falan da filan

Ahahaha ben gelinime jartiyer, kırbaç kelepçe ve göz bağı da alacağım bohçası için. Fantağzi yaparlar oğlumla.

aaa kv yapmak zorunda!! diyen geline denk gelirsem de parasını zarfın içinde vermeyi düşünüyorum, madem büyük konuşuyorum şimdiden ne yapcağımı da planlamış olayım, mesafe koyan kv öyle olmaz böyle olur.

sonradan olmak baska bile bile lades demek baska
ilerde ne durumua düsülücek bilnmez sen kendini bile bile zor duruma düsürüp ailen buna bisey dememis buda bize garip geliyo canım maksat elestrmek degil farklı görüsler
sen yadırgayarak baska laf sokma pesindeesin ama

ooo sizinkiler azgın teke valla bizde normal düz sütyen takım pier cardınden dantelli atlet takım bide ekru rengi hos güzel 6 tılı saten gecelik alınır bu kadar ic camasırı acısındna ne sacma tanga falan
ee herkesin zevki farklı, alışverişe çıkarkan bi oturup düşünmek lazımmış

Ayy canım çok güldüm yaaa gerçekten" sex shopa uğrayacağız daha oyalanma burda çok gelin "demeleri kalmış

Düğün dernek zamanı annem bi cozutmuştu o kadar mı bilezik takacaklar diye, rahmetli babam verdi veristirdi anneme ben kızıma parayla değer bicecek olsam kimse altından kalkamaz kimseden bişey istemek yok beni rezil etme demişti nurlar içinde yatsın. ..

Peki adam çok iyi diyelim sana da çok değer veriyor ama senin isteklerinin çoğunu karşılayamıyor. Ayrılır mıydın?
ayrıldım mesela durumu yok napıcam ben zaten kendim rahat büyümüsüm biseyi istedimmi o alınıcak ister kavgayla ister güzellikle evliliktede neden simdi evsiz briyle evleniyim elalemin evi kira ben kiradada yasayamam cok ses yaparım elalemi kapıya getiremem farklı düsünceler :)))

Ya o tüylü terliği seksi bulan bir erkek var mı gerçekten? Leopar deseninden de nefret ederim.
Tanga mı? Ne kadar modern görüşlüler öyle.
Öyle deme 7 yıldır gardrobun üzerinde duruyor o terlik bide şeker pembesi. Eşim damat terliği denen şeyi giydi bir kaydı yapışıyodu fayansa kapaklama. Tutturdum adama röptöşambır diye zorla alırdım 1 kere bile giymedi. Dur bakiim nerde bulayımda bu akşam giysin içimde kalmasın bızede gırgır olur. O gecelik içinde bir parça çıktı diyoruz bu ne acaba falan. Aynen de şu doktorların maskesine benziyor. Eşim aldı bu ağzamı takılıyor dedi. Ama okadar benzediki. Satıcı Kız kıpkırmızı oldu. Meğer bildiğimiz kilot muş baplanıyormuş yanlardan.

O gecelik ler bir rahatsız bir rahatsız bir iki kere giyeyim dedim taşı tuşu battı heryerime. Yeminle okadar taşlı abiye bile gitmişliğim yok. Ayyy zaptettik konu sahibinin konusunu

ev sahibi olunca ses yapmayı hak mı görüyorsun yani kendinde

deger katmak onla degil ki istersen kilomla altın tak demisler
ilerde bisey almak istersen o bilezikleri kullanırsın 5 bileizkle ne olur ayrıca

Ben çocukluktan başlayacağım işlemeye. Bizimkiler öyle yaptı ailemden bir şey beklememeyi öğrendim. Evleneceğim kişi bekleseydi de umursamazlardı. Evlenme o zaman derlerdi. Ki annem hep derdi ben damat beslemem, seni okuttum mesleğin var çalış kendin yap. Anne ve babam da tek kuruş yardım görmeden yapmışlar her şeylerini. Annrm çalışıp para biriktirmiş kendi almış gelinliğini, takılarını, babannem sadece düğüne gelmiş. İlerde benden bir şey bekleyecek gelin ya bu yüzden ayrılacak ya kabul edecek paşa paşa

Canım ben de çok rahat büyüdüm..Kimse yanlış anlamasın sen bunu söyledin diye söylüyorum ben de zengin bir ailenin kızıyım ama buna rağmen bir şey istemedim karşı taraftan,kendi ailemden de istemedim..Ailemden Allah razı olsun beni okuttular,ben kendi mesleğimi elime aldım,herşeyimi eşimle birlikte yaptım..Eşimin ailesininde durumları çok iyi ama ne onların parası ne de benim ailemin parası bizi ilgilendirmiyor..Ha zor bir durumumuz olur Allah korusun ani bir borç olur,bir hastalık olur o zaman kendi ailemden de yardım isterim,eşimin ailesinden de isterim o ayrı sonuçta onlar bizim ailemiz,ama ben gencim,çalışıyorum,elim ayağım tutuyor çok şükür,eşimin de öyle ee neden başkalarından isteyelim bu durumda? Bak sen de zengin bir ailenin kızıymışsın ee neden istiyosun o zaman 10 bilezik? Yada 4-5 tane alanla neden dalga geçiliyor? Belki durumu iyi değildir,bütcesi ona yetiyordur yazık günah değil mi adam yerine koymamak? İnsanları 3-5 bilezik için kırmak,küçümsemek hoş mu? Yarın ne olacağımız belli değil ne malıma güvenirim,ne parama..Öyle bir şey oluyor ki 1 günde insan herşeyini kaybedebiliyor çünkü...

Anaaa bizim hiç böyle şeylerimiz olmadı yaaa. Şimdi sen anlatınca kıskandım, içimde kaldı gördün mü?

deger katmak onla degil ki istersen kilomla altın tak demisler
ilerde bisey almak istersen o bilezikleri kullanırsın 5 bileizkle ne olur ayrıca

fark orda zaten ben bana takılan altınla hayatım kurtulsun mantığında değilim eşimle bişeyler yapmak derdindeyim

Okurken burnum sızladı canım başın sağolsun işte bu cümle ne güzel anlatmış herşeyi. Mekanı cennet olsun babanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…