- 23 Aralık 2014
- 954
- 648
- 48
- 39
- Konu Sahibi Midnight Sun
-
Ah ah o ogullariniza cok güvenmeyin en mükemmeli bile asik oldugu anda kimseyi gözü görmez. Örnegi cok.Oglumu güzel yetistirirsem, daha 100 yil önceki saçma sapan adetleri tutan biri ile evlenmek istmez canim
Nisan düğün har vurup harman Savuracak değil ya. Tamam herseyin olsun istersin eyvallah. Nişanı kız tarafı yaparmis ne güzel işte lafını etmeden Asaletinizi gösterip kaynanaya sonrasına laf vermemek için yapıp çıkın. Bizde kız tarafı birşeye karışmaz herseyi erkek tarafı yapar kızda eksiksiz Çeyiz yapar öyle durumun olsa mecbur gönülleri yap diyecem ama bu durum da gereksiz olan nisan değil senin üzülmen stres yapman. Bak o para varya o para sen onu unut ve o paraya göre birseyler isteme o para senin nişanlınin değil çünkü. O para yıllarını verip çalışan o adamın. Nisanla düğünle bitirmek isteme eğer nisan düğün önem verirsen hele hele maddiyat olarak bakarsan ise mutsuzluk kapıni çalar sevdiğin insan yanında mutlu ol. Sadece gülümse bir iki saatlik oynayıp eylenme için sakin bir ömür unutulmaz sıkıntılar yaşama.50 bini beni ilgilendirir, cunku o 50 bin ondayken bana parasi yokmus oyunculugu yapmayacak
Nişanı dışarıda yapmak tamam ama öyle kocaman salonlar falan tutulması bana da gereksiz geliyor. Hele ki nişan bohçası. Bence tamamen gereksiz bir şey.
Ya şu konu sahinin rezilligine bakar misiniz =)
aklinca bekaretten dem vuruyor
Allah büyük
hayatimda ilk defa beddua edicem
Bin beter durumlarda Kal
Allah sana nasip etmesin hiç bir mutluluğu
bak bunu hayatımda ilk defa yaptım ilk defa beddua ettim birine
Salonda nişan yapanlar genelde disney prensesi gibi giyiniyor, genelleme yaptım. Tek eksiği prenses elbisesi olsun, diğerleri tutuyor ama
Niye bunu dedinizki simdi şok oldum
Beddua edilcek birsey yok bence, size de hic yakistiramadim boyle biri degildiniz
** simdi gordum bunu yazis sebebinizi, bisey diyemiyorum yuh yani bukadar bel alti vurulmaz
Oglumu güzel yetistirirsem, daha 100 yil önceki saçma sapan adetleri tutan biri ile evlenmek istmez canim
Geçmişinizi az çok biliyorum konularınızdan
Çok muhafazakar bir aile pek sanmıyorum ama neyse
Hahaha terbiyesiz
beni mi vuruyorsun aklinca
Şimdi bir şey derdim de neyse =))
Biz düğünümüzü eşimle yaptık evimizi eşimle dayayıp döşedik. Kimseden para istemedik. Dışardan geleneksel gözüken ama kimsenin kim neyin parasını ödedi bilmediği bir düğündü. Tabiki kimse sormaz çünkü para isteriz diye korktular :)nasıl gelinligini kendin aldın bence buda cok normal degil yani
ayrıca kuaför derken dügün günümü kınamı peki aranızda hic konusmadınız mı esinin kızkardesi yada senin kız kardesin yengen gelmedimi bizde bunude erkke öder
Biz düğünümüzü eşimle yaptık evimizi eşimle dayayıp döşedik. Kimseden para istemedik. Dışardan geleneksel gözüken ama kimsenin kim neyin parasını ödedi bilmediği bir düğündü. Tabiki kimse sormaz çünkü para isteriz diye korktular :)
biz taksitlerimizi ödedik. Ben yeni maaş almıştım eşimin almasına daha vardı. Nişanda takılan ların bir kısmını da kullanıp gelinliği aldık.
Şimdi senin bunu garipsemeni anlarım ablamda tralyLılarla evli orda düğün olur biter 1 ay dedikodusu bitmez. Şunu almış, çeyizinde şu su yokmuş?, şu amcası utanmamış 14 ayar bilezik takmış.
O yüzden o Trakya tarafında düğün yapan düğünden sonra itibarını düşünür. Ama 4 4 lük düğün yapan çok insanın yüzüne helal olsun ne düğün yaptın komşu diyip adam köşeyi dönünce. Pehhhh Saffet aga bunun iki katı bilezik taktı yada başka bişey derler. Yani ablam o tarafta olduğu için akrabası vs için çok düğüne katıldım.
Mesela ben çeyiz de açmadım. Ben zorluklar içinde sadece eşim ve ben ev kurucam 3 5 pasaklı gelip ayyy bilmem kimin çeyizi daha güzel bilmem ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?