• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne eğitimi aldık, ne iş yapıyoruz?

önlisans ilahıyat okudum . Kız ögrencı yurdunda yönetım memurlugu yapıyorum .

hukuk fakultesı mezunuyum
avukatlık yapıorum ama tıcarete atılmak ıstıyorum bakalım nasıp opuyorumnanaktan

Bilgisayar Programcılığı mezunuym.İşletme 3.sınıftaym.Ankarada devlet memuruym Bilgisayarla iç içeym yani bende bu konunun şanslı kişilerindenm çk şükr.. :kedi:

fen bilgisi öğretmeniyim .yabanci dilim var. şu anda yabancı bir şirkette satış personeli olarak çalışıyorum.çok tuhaf değil mi? eğitimciyim ama yapamıyorum mesleğimi.

ziraat mezunuyum ama bankacılıkla uğraşıyordum,şimdi muhasebeyle uğraşıyorum..Lanet olsun ki mesleğimle ilgili bi iş bulamadım..bu ülke bu yönetim mahvetti bizleri

ben resim eğitimi aldım branşımda eğitmenlik yapmaya çalışıyorum ama malesef burası 5. görev yerim birçok yerde atölye yok kendim düzenledim tam düzenliyorum tayin çıkıyor birde seçmeli olmalı bu dersler ilgisi olan gelmeli saatleride artmalı laf olsun diye ders olmaz

iktisat mezunuyum. Özel sektörde proje geliştirmeni olarak çalışıyorum. Hemen hemen paralel gidiyor.

odtü kımya muhendisliği.......ben ilerde kendi mesleğimi yapacağıma inanıyorum. ortalamamı biraz yüksek tutarsam geleceğimin çok çok parlak olacağını da görür gibiyim =)

ticaret lisesi,
ardından önlisans işletme,
ardından dikey geçişle işletme fakültesini bitirdim.
eğitim süresince bir holding de mali işler departmanında dış ticaret finansmanına baktım.
önlisansta okurken son final zamanı özel şirketi bırakmak zorunda kaldım ama 4 dönem birinci olduğum için okuduğum üniversitede işe başladım. bu 6. yılım öğrenci işleri ofisindeyim. özel şirkette kaldığım yerden devametmeyi çok isterdim. özel şirkette + kendi mesleğini yapınca insan kendini daha iyi hissediyor ve başarılı oluyor. kayseride ticaret farklı, çekirdekten yetiştirme inanışı + eğitimde olunca süper bir şans ama neden gidemiyorum bilmiyorum... mafoldumben

The Interregional Academy of Personnel Managemen- ukrayna kiev ,rusca-ing tercumanlik. ama kismet bakalim nerelere savurucak beni :uhm:

konu çok güzel konu sahibine teşekkürlera.s.
ben ist.ünv.fizik tedavi ve rehabilitasyon mezunuyum fizyoterapistim,kendi işimi yapıyorum ama benim işimi beden eğitimi öğretmenleri,sağlık teknikerleri de yapıyor yasal olarak bu hakkı istiyor sağlık teknikerlerine bakanlık fizik tedavi uygulama yetkisi verdi bile,bu konuda eğitimli olmamalarına rağmen:umursamaz:
halbuki sağlık hata kabul etmiyor.
keşke herkes kendi işini yapsa yazık emeklere...
benim eğitimini aldığım işimi benimle aynı haklara sahip olarak yapmaları kabul edilebilir birşey değil ama burası Türkiye maalesef oluyor:kızgın:

Bilgisayar Programcılığı mezunuym.İşletme 3.sınıftaym.Ankarada devlet memuruym Bilgisayarla iç içeym yani bende bu konunun şanslı kişilerindenm çk şükr.. :kedi:

mrb Handan bende bilgisayar programclığı 2.sınıftayım bu sene mezun olacam inş.Mezun olduktan sonra bende aöf işletmeye geçmek istiyrm? Fikrini almak istedim memnun musun dersler zor mu?

ingiliz dili ve edb. mezunuyum,ingilizce öğretmenliği ve çevirmenlik yapıyorum bir yandan da eğitim planlaması ve denetlemesi üzerine yüksek lisansımı tamamlamaya çalışıyorum...

resim mezunuyum
okurken bi yandanda calıştım, ingilizce öğretmenliği, resim öğretmenliği, pastanede tezgahtarlık, gelinlikçide model çizim ve süslemede calıştım, repertuar geniş gördüğünüz gbi, ama cogu alakasız işler

2 yıllık önlisans çocuk gelişimi meznuyum..
ikinci üniversite olarak 4 yıllık işletme okuyorum birinci sınıftayım
ve malesef ev kızıyım işsizim...:5::5::5:

ingilizce öğretmenliği mezunuyum ve bir kpss mağduruyuym. özel ders veriyorum şimdilik.

ingilizce öğretmenliği mezunuyum, 3 yıldır meb de İngilizce öğretmeni olarak çalışıyorum

Sağlık meslek lisesi>Sağlık bakanlığında hemşirelik (12 yıl)2 yıllık sağlık yüksek okulu>Sosyoloji ve son aşama Milli Eğitimde rehber öğretmenlik

Back