• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne eğitimi aldık, ne iş yapıyoruz?

ıstnbul maltepe unıversıesınde 2 yıl muhasebe bolumu okudm sonrasında 3 sınıfa aof gecıs yaptım ama annemın fatura odeme merkezı var onun yanında yım yanı meslegımı muhasebe meslegımı yapmıyorum babam muhasebecı buro su var ama ben annemın yanında fatura tahsılatı yapıyorum ne kotu dımı kızlar :'(

ben de iktisat fakültesi mezunu kafayı yemek üzere olan bir ev kızıyım..en çokda bu öğretmen arkadaşlarıma çıkarılan zorluklara üzülüyorum..fen bilgisi mezunu arkadaşım 86yla atanamadı..şimdi denizli sgk da dosyaların arasında kafayı yiyor..

inşaat okudum bende. yıllardır evimin duvarlarını teknik açıdan inceliyorum.duvarlar bana ben duvarlara hoş bu geçen sürede hiçbir bilgide kalmadı ya.bundan sonra çalışabilirmiyim tekrar bilmiyorum.

daha bitmedi de mimarlık okuyorum, geçen senelerde kendi mesleğimi yaptım (desem de inanmayın tasarım yoktu sadece teknik ressamlık ama en azından yakındı yani) ama şimdi web tasarımı ve grafikerlik yapıyorum. wepsitesi lazımmı apla :ecrin_bebek: ama buna ciddi devam etmeye niyetim yok alırsam fason alırım.. web tasarımı sadece bir hobiydi benim için zamanında, ekmek kapısı olabileceği hiç aklıma gelmemişti ama işte hayat :umursamaz:buna da şükür. çok yönlü olmak güzel şey. ha bi de ayrıca aöf ilahiyat okuyorum, iki gün sora esra ceyhana cuma günü telefon cevaplamaya çıkarsam şaşırmayın -tatlicadiarzu-

inşaat okudum bende. yıllardır evimin duvarlarını teknik açıdan inceliyorum.duvarlar bana ben duvarlara hoş bu geçen sürede hiçbir bilgide kalmadı ya.bundan sonra çalışabilirmiyim tekrar bilmiyorum.

kaydirigubbakcemile3demeyin öle yaa güldüğüme de bakmayın unutmamışsınızdır. kolay okunan meslekler değil bizimkiler hele ki inşaat gibi bi meslek.. ne diyim.

canım ben de öğretmenlik okudum 4 sene öğretmenlik yaptım 4 senedir öğretmenlik adı altında saçma sapan formları doldurarak sekreterlik yapıyorum kafamçokkarıştı

Hiç alakası olmayan bi hayatım var

hihoyyytLise MEzunuyum
Elektrik Elektronik mezunuyum ama
Mutfak tasarım ve Yerleşim Planı yapıyorumhihoyyyt

öncelikle bu konuyu açtığın için teşekkürler,ben henüz öğrenciyim daha çok katılım olsun hatta neden bu mesleği yaptığımızı sevip sevmediğimizi de yazalım daha anlamlı olur.
ıyi paylaşımlar...

benimki çok farklı değil...
iktisadi idari bilimler fakültesinde okudum, şimdi insan kaynaklarındayım.. bi yandan da yüksek lisans yapıyorum; vaktim çok bol ya, işler filan çok hafif çünkü, dedim boş durmayayım yükseğe başlayayım :S

selam.meslekle ilgili bi forumda yorumunuzu gördüm.insan kaynaklarında calısıyorum demişsiniz.bende 2 yıllık m.y.o'da son sınıfta okuyorum mayısta bıtıyo cok sukur:) bende bu alanda calısmak ıstıyorum neler yapmam konusunda bı onernz varmı:)

Lisede bilgisayar okudum
Üniversitede Halkla ilişkiler okuyorum
Bide ne alaka grafik tasarıma gidiyorum kaydirigubbakcemile3

Back