- 18 Mart 2015
- 152
- 96
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende İİBF mezunuyum, müfettişim.
Avukatlar danışmak, doktorlar, eczacılar ve öğretmenlerde teftiş vermek için ceket ilikliyo önümüzde.
Kendini küçümseyip, milleti büyütme gözünde. İstersen gerçekten, başarırısın.
Şu an ben de tam ne düşünsem bilemiyorum çalişsam emek versem olacağının garantisi yok,iyice manevi baskı olcak üzerime geçti artık ne dersle uğraşiyosun dicekler,kafama göre bi işim olsa şu an belki biraz teselli olurum ama olmayınca olmuyor,hele o pişmanlık, tüm arkadaşlarım iyi işlere sahipler,evlenip mutlu oldular,hayatlarını kurdular,ben ise belirsizlik içinde yüzüyorum,imrenmede var bu pişmanlığın yanında,kendi işimi kurmamda şimdilik imkansız gibi bişey,yinede bi fikir sundunuz,siz de gönlünüzden geçenlere kavuşursunuz inşallah, mutluluğunuz. Sonsuz olsunBen hiç çalışmadan pes ettim. Her yerde torpil var. Kpss puansız, mezun olur olmaz Gümrük Bakanlığı'na aldıracaklardı beni ama cidden vicdanım el vermedi bir türlü. Salak mıyım, aklım var fikrim var kendim çalışır atanırım diye düşündüm. Zaten bir şirkette güzel bir işim vardı. Sonra da hazırlanmak nasip olmadı. Öyle torpilsiz atanmak içinde 85-90lı puanlara ihtiyaç oluyor. Nerede bende çalışacak azim? Bende bir de yapamazsam korkusu var. Çalışıp da hayal kırıklığına uğrama korkum yüzünden hiç çalışmıyorum. En azından çalışmadım diye avutuyorum kendimi. Seneye formasyon alacağım. 2017ye hazırlanacağım. Olmazsa da o zamana erkek kardeşim üniversiteden mezun olur. Babamlar ona iş kurmayı düşünüyor. Ona ortak olurum ne yapayım. Bana teklif etmişti zamanında, gözüm korktu batırırım diye. Kardeşim erkek, onun kendi alanında olacak en azından iş. Ben de çalışırım işte yanlarında. Nasip... Size gelince, son bir kez deneyin derim. Yoksa iş kurun kendinize. KOSGEB falan girişimcilik kursu veriyor, sonra da kredi alabiliyorsun. Hatta bir kısmını da hibe ediyor. Tabi cesaret edebilirseniz yapın bunu. Kar getiren bir iş olmalı.
Kesinlikle hedefini şimdiden belirle ona ulaş,çok çok çalış,kendi ayakların üstünde durmak için şimdiden gerekeni yap.Sizin durumunuzdan ders çıkardım kendime bende lise okuyorum şu aralar bazı şeyleri kafaya takıp dersleri boşlamıştım demekki değmezmiş
İnşallah sizde istediğiniz bir işe yerleşirsiniz
Sağ ol canım ne demek. Dediğim gibi, son bir kez dene. En azından elimden geleni yaptım dersin.Şu an ben de tam ne düşünsem bilemiyorum çalişsam emek versem olacağının garantisi yok,iyice manevi baskı olcak üzerime geçti artık ne dersle uğraşiyosun dicekler,kafama göre bi işim olsa şu an belki biraz teselli olurum ama olmayınca olmuyor,hele o pişmanlık, tüm arkadaşlarım iyi işlere sahipler,evlenip mutlu oldular,hayatlarını kurdular,ben ise belirsizlik içinde yüzüyorum,imrenmede var bu pişmanlığın yanında,kendi işimi kurmamda şimdilik imkansız gibi bişey,yinede bi fikir sundunuz,siz de gönlünüzden geçenlere kavuşursunuz inşallah, mutluluğunuz. Sonsuz olsun
Kendi mesleginizin değerini diger meslekleri küçümseyecek şekilde yazarak yüceltmeseniz daha iyi olurdu.
Ben bu üslubunuzu güzel bulmadim.
Sizin de avukata, doktora birsey danışmanız gerekse, ciddi bir hukuki ve sağlık probleminiz olsa siz de onların önünde saygılı davranirsiniz.Bende İİBF mezunuyum, müfettişim.
Avukatlar danışmak, doktorlar, eczacılar ve öğretmenlerde teftiş vermek için ceket ilikliyo önümüzde.
Kendini küçümseyip, milleti büyütme gözünde. İstersen gerçekten, başarırısın.
Sizin de avukata, doktora birsey danışmanız gerekse, ciddi bir hukuki ve sağlık probleminiz olsa siz de onların önünde saygılı davranirsiniz.
Demek istediğim her mesleğin ayrı bir değeri vardır. Her emek saygı duyulmayı hak eder.
Ben aksi bi şey mi iddia ettim? Ne bu gocunma? En kutsal meslektir bnm gözümde doktorluK.
Arkadaş İİBF mezunu olduğu için saydığı meslekler değerinde bi mesleğe ulaşamayacağını düşünmüş, bende öyle olmadığını belirttim.
Keşke herkes okuduğunu anlasa da öyle yazsa....