- 5 Eylül 2022
- 774
- 1.793
- 28
Herkes birinden değer görüyordur. Tabi ki cevremize nezaket,incelik,sevgi göstermeliyiz. Ama sınırlar da önemli.mesela annem için kardeşim için yapacağım şeyleri arkadaşım için yapmam.yada eşim için yapacağım fedakarlığı arkadasima yapmam.dur ben kendime almayayim da arkadasima alayim demem.oncelik her zaman bana aittir.işin dozunu ayarlamazsan iş yanlış anlaşılmaya hatta kullanilmaya gider.konu sahibi işi fazlasıyla abartmisAşığıııııımmmmm,seviyoruuuuuuummmmm lilililililililiiiii
Değer vermemeye/görmemeye o kadar alışmışız ki toplum olarak, nezaketi, inceliği, sevgi gösterilerini anlamlandıramıyoruz kafamızda siz de haklısınızBence de neyseeeeeeeee
Konu sahibi size gelince, değer verdiğiniz kişiler sizi kullanmaya veya kırmaya başlıyorsa siz de uzaklaşmaya başlasanız iyi edersiniz.. Çünkü dostluk ta tıpkı aşk gibi karşılıklı olmalıdır yoksa çööööp
7 yıl boyunca tek uyaranın biz olduğumuz ihtimaline inanmıyorum.Söylediğimi yanlış yere çekmeyin lütfen.
Bu kadar kişi seni kullanıyor dedikten sonra devam ederse dedim.
Bize de boyle bir arkadas denk gelmedi. Niye ki acep7 yıl boyunca tek uyaranın biz olduğumuz ihtimaline inanmıyorum.
İnsanlar bizim anlattığımız kadarını bilebilir. Cevabı konu sahibinde.7 yıl boyunca tek uyaranın biz olduğumuz ihtimaline inanmıyorum.
sanırım kendisi öyle düşünüyor benim ailem daha önce araba sahibi olmuştu ya da oturduğumuz evlerden kıyas yapmış olabilir ama başka bir fark yok yaşayış olarak zaten bu kadar farklılık da herkes de olmaz mıSizin maddi durumunuz daha mı iyi ona kıyasla?
saplantılı diyenlerin kendileri saplantılıdır ya da aşk vs diyenler kendisi kız arkadaşlarına aşıktır. ilk seneler bu şekilde değildi diye söyledim ve evet şu durumda enayi gibi hissetmeye başladım kendimiBen ikna oldum. Aşık mısın diyenlere tepki göstermişken, saplantılı ve enayi oldugu fikrinize katılmış.
siz benim bu arkadaşım gibi birisiniz demekki. ben arkadaşımıda aileden gibi kardeş gibi görerek değer veriyordumHerkes birinden değer görüyordur. Tabi ki cevremize nezaket,incelik,sevgi göstermeliyiz. Ama sınırlar da önemli.mesela annem için kardeşim için yapacağım şeyleri arkadaşım için yapmam.yada eşim için yapacağım fedakarlığı arkadasima yapmam.dur ben kendime almayayim da arkadasima alayim demem.oncelik her zaman bana aittir.işin dozunu ayarlamazsan iş yanlış anlaşılmaya hatta kullanilmaya gider.konu sahibi işi fazlasıyla abartmis
ben bunları böyle liste yapıp daha önce kimseye anlatmadım. kendimde düşünmedim. bu sene olan bu durum beni düşünmeye itti ve düşününce bunlar garip geldi buraya yazmak istedim. ilk seneler bu şekilde değildi bunu da söylemiştim ya da ben farketmemiştim emin olamıyorum7 yıl boyunca tek uyaranın biz olduğumuz ihtimaline inanmıyorum.
Herkesin sınırları sizinkiyle aynı olmayabilir, herkesin verdiği değerin ölçütü de sizin verdiğinizden farklı olabilir.. çok değer verdi, incelikler yaptı diye bunu başka yöne çekmeye, yanlış anlamak için çaba sarfetmeye gerek yok.. Verdiği değerin karşılığını göremediğini geç anlamış, kullanılmış ona bir diyeceğim yok ama olayı dallandırıp budaklandırmaya da gerek olduğunu sanmıyorum. Çünkü böyle yapıldığında insanlar sorunlarına çözüm bulmuş değil, dert üstüne dert eklemiş oluyor.Herkes birinden değer görüyordur. Tabi ki cevremize nezaket,incelik,sevgi göstermeliyiz. Ama sınırlar da önemli.mesela annem için kardeşim için yapacağım şeyleri arkadaşım için yapmam.yada eşim için yapacağım fedakarlığı arkadasima yapmam.dur ben kendime almayayim da arkadasima alayim demem.oncelik her zaman bana aittir.işin dozunu ayarlamazsan iş yanlış anlaşılmaya hatta kullanilmaya gider.konu sahibi işi fazlasıyla abartmis
İlk seneler nasıldı, o da size mi hediyeler verip arabasında taşıyordu?saplantılı diyenlerin kendileri saplantılıdır ya da aşk vs diyenler kendisi kız arkadaşlarına aşıktır. ilk seneler bu şekilde değildi diye söyledim ve evet şu durumda enayi gibi hissetmeye başladım kendimi
Sizin hiç yakın arkadaşınız yok mu, ailenizden biri falan? Kimse demedi mi sen napıyosun diye?ben bunları böyle liste yapıp daha önce kimseye anlatmadım. kendimde düşünmedim. bu sene olan bu durum beni düşünmeye itti ve düşününce bunlar garip geldi buraya yazmak istedim. ilk seneler bu şekilde değildi bunu da söylemiştim ya da ben farketmemiştim emin olamıyorum
saplantılı diyenlerin kendileri saplantılıdır ya da aşk vs diyenler kendisi kız arkadaşlarına aşıktır. ilk seneler bu şekilde değildi diye söyledim ve evet şu durumda enayi gibi hissetmeye başladım kendimi
siz benim bu arkadaşım gibi birisiniz demekki. ben arkadaşımıda aileden gibi kardeş gibi görerek değer veriyordum
Yok hiç böyle değer görmedim ben arkadaşlarımdan. Görürsem de rahatsız olurum zaten. Niye elin kadını kendinden kısıp bana hediye alsın?hasta mısınız? hiç mi değer görmediniz arkadaşlarınızdan? konuyu bulandıracaksanız gidin!
Aynen seni suçlu çıkarır engelle her yerden ona da ders olsun birazbence hiç bu kızla kavga bile etme. suçlu olduğunla kalırsın. kes konuşmayı. engelle geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?