Ne düşüneceğimi inanın bilmiyorum nefes almaya çalışırken boğuluyorum bi bakarmısınız

umutvarr

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
37
0
34
[COLOR="#A52A2A"]Merhaba,
[I]Allah nasip ederse çok yakında 8 aydır tandığım hemen hemen hiç sorun yaşamadığım, kavga etmediğimiz birbirimizi kırmaktan ziyadesiyle kaçındığmız x şahsıyla nişanım var,

x şahsı genel itibariyle, kibar, anlayışlı, alttan alan, yüzüm biraz asılsa güldürmek için yapmadığı şey kalmayan biri,
Ama nişanlı adayımla ilgili iki şeye şahit oldum ki aklım karıştı, belki bunlar size basit gelebilir ama,

Geçen hafta x’le onun telefonundan bişeylere bakıyoruz, telefon benim elimdeydi, uygunsuz adını bile okuduğumda midemi bulandıran iğrenç bir görüntünün olduğu bir sayfa açıldı.

Bu ne dedim, sonra konuşalım dedi, çünkü alışveriş işlerimiz vardı. Ama içim içimi yedi.

Sonra sordum, araba da ağladı yüzüme bakamıyor filan utanıyormuş, kendini rahatlatmak için arada izliyormuş, çünkü eğer rahat olmazsa dikkati çok dağılıyormuş, işine adapte olamıyormuş, hemen her erkek izlermiş, dedim sen kendinden mesulsün, 3 kez ağladı söz verdi bi daha bakmam diye,
Daha biz ele ele bile tutuşmadık hiç, benden hiç öyle bir isteği olmadı, bende ne kadar şanslıyım diyordum,

ben ne edepli ahlaklı diye düşünüp, 3 gün öncesinde sen iffet abidesi gibisin demiştim.

Böyle şeyleri izleyeceği hiç aklıma gelmemişti. Böyle bişeyi asla kabul etmem dedim, o sitenin iğrenç adını okumuş olması bile beni rahatsız ediyor. Böyle tabirleri okumuş bilmiş olması bile ona saygımı kaybettiriyor,

Bazılarınız diyebilir bekar erkek doğal izlemesi, erkekler bayanlar gibi değil ihtiyaçları var, siz evli değilsiniz bu ihtiyaçlarını tabi ki böyle karşılayacak filan ama benim korkum evlenince beni onlarla kıyaslaması, bu düşüncemi ona da dedim, onların sanal olduğunu geçek olmadığını biliyorum, dedi ama…
Sonra dün akşam arabayı 5 dk bir yere park ettik hemen alyansı alıp gelecektik, bir geldik ki, arabanın şoför koltuğunun olduğu yerin önündeki sileceğini kırmışlar, hiç iş görmüyor, neyse bende sinirlendim o da sinirlendi üzüldü,

Akşama kadar toplantıdaydı, toplantıda da bir sorun çıkmış zaten gergindi, bi de üzerine bu geldi, neyse arabaya bindik yağmur yoktu, beni evimin olduğu sitenin önüne bırakacaktı, tam en yoğun olan yolda yağmur başladı, ama önümüzü görmemiz mümkün değil, başladı sileceği kim kırdıysa diye beddua etmeye, hayatımızı tehlikeye atıyor resmen, şöyle de böyle derken gayet seviyeli sinirlenirken, beni şoka sokan ardı ardına küfürler geldi, hiç duymamıştım ondan böyle şeyler yine hiçte tahmin etmezdim, Sağa çek dörtlüleri yak yardım isteyelim diyorum, nereye çekeyim annesinin …. Dedi, neyse bir yerde durduk adamın biri yaptı biraz sileceği, öyle devam ettik ama benim benzim attı, orda kaza olsa benden bi damla kan akmazdı galiba, o derece oldum, adamı gidip dövmek istiyormuş filan, diyorum ki, sayı say derin nefes al , yok hala seviyesiz yüz kızartan küfürler, ya ağlayacağım şimdi demeler filan.

Sonra beni bıraktı,

Böyle bişeye şahit olmak istemezdim dedim, Ama bi şekilde kendimi rahatlatmam gerekti çok sinirlendim önce toplantı şimdi böyle bi sıkıntı dedi,

Bende git sileceği kıran adamın annesiyle evlen madem o kadar meraklısın annesine dedim.

Belki biz de gerçekten yanlış park ettik dedim, o da sileceği kaldırsaydı not bıraksaydı anlardım dedi, böyle bi havada bu yapılır mı dedi.
Belki yolda durup beklememiz bizi bi kazadan kurtardı dedim, biz zahiri biliriz ama batında kim bilir ne hikmetler saklıdır, her şeyde emin ol bir hayır vardır dedim,

mesaj atmış çoook özür dilerim, herşey üst üste geldi filan, sonra yine msj atmış, sabahta günaydın mesajı atmış hiç cevap yazmadım.
Bunlar olağan gelebilir tabi ki çok zorda kaldık kaza yapabilirdik ama,
Aslında özünde iyi biridir diye savunmak istemiyorum, hala göğsümde bir ağırlık var derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum.
Ben argo bile kolay kolay konuşmazken bana ağır geldi, önce uygunsuz site sonra bu küfür olayı
Fikirlerinize ihtiyacım var, hala hiç iyi değilimmmm, beynim durmuş gibi, karışıkta yazmış olabilirim.
Uzun yazdım ki daha iyi açıklayım diye.

Benim ailemde de küfür edenler var, doğal gelmiyor bana küfürden nefret ediyorum bu yüzden duymak dahi istemiyorum.

zaten nişanın duygusal ağırlığı var, içim bi garipti şimdi de sanki boğulacak hissi oluyor

İşlerden dolayı herkesi tek alıntılayamazsam kusura bakmayın, eğer soru soran olursa genel cevaplamaya gayret ederim, okuyanlara ve yorum yapanlara da emek verip bi an düşünüp kendilerini benim yerime koydukları için teşekkür ederim…
[/I][/COLOR]

Aslında pek takacak bişey yokmuş gibi görünebilir ama, iyi değilim ben, yazıp rahatlamak istedim, ağlasam belki rahatlarım ama ağlayamıyorumda, öyle kalakalmış durumdayım

Her ikinizinde de nişan gerginliği var sanırım...
Sana bugüne kadar hiç küfür etmediyse başkalarına söylediklerini takma derim.
Ancak şu ..... olayını benim midem kaldırmazdı.
Yani herkesin tolere edebileceği işler farklı...

oooff ne uzun yazmışsın..
kısaca ..... ızledıgını ogrendın ve sınırlenınce kufur ettıgını gördün..

..... olayına gırmıyorum..bana doğal geliyor,bız eşimle beraber ızlerız..
kufur etmesı,bılemıyorum..bazı erkekler kufursuz cümle kurmuyorlar..
tabıkı hıc hos degıl,ılerde küfürler sıze yonelır mı,yoksa bı anlık sınırle mı söylendı bılemıyorum..
ama bıgun mutlaka duyarsın en kusursuz erkegın dahı ağzından çıkan kufuru..

Cnm boyle seyleri nicin kafana takiyorsun.. Okurken inan acaba hangi asamada kotu birsey olacak diye bekledim. Yahu senin nisanlin gayet kibar tatli bir insan. Bu kadar siradan seylerle canini sikmamalisin bnce :) Adam senin yaninda simdiye kadar hic kufur etmemis, ona sevinecegine, niye kufur etti diye uzuluyorsun. Ben kufur etmeyen erkek tanimadim hic. Cok normal birse, senin yaninda 8 aydir yapmamis olmasi cok nazik bir erkek oldugu anlamina geliyor aslinda :) Izledigi goruntuler de, bence cok normal, hakikaten, bnce izlemiyor olmasi anormal olurdu, o zaman uzul iste derdim. Normal bir erkek oldugu icin mutlu ol :):)

teşekkürler cevabınız için, onu benim annem için dese onu orda ne yapardım bilmiyorum, çünkü annemi tanıyor, ama başkasının annesine demiş olması bile çok fena çok çirkin. belki ne muhterem ne eli öpülesi annesi vardır sileceği kıran adamın bilemeyiz ki.

Ben bi problem görmedim açıkçası. O videoları izlemesi çok normal el ele bile tutuşmamışsınız ve adamın aktif bi cinsel hayatı yok bu çok belli. Erkekler kadınlar gibi değildir. O doluluğu atmazlarsa dediği gibi konsantrasyonu bozulur olur olmadık yerde organı kendini utandıracak pozisyonlara gelir. Bu konuda onu zorlamayın kızmayın. Sinirlenmesi küfür etmesi de karakterinin hep öyle olduğu anlamına gelmez sanırım. Gerçi benim kocam ağzından hiç öyle şeyler kaçırmaz bi bayanın yanında küfür edilmez der, erkek erkeğe tanıyamazsın beni der ama bana hiç duyurmaz.

açıklamak için hiç kimseye anlatamayacağım için uzun yazdım,

çünkü içim çook dolu. bana diyeceğini zannetmiyorum ama ben hiç kimseye %100 güvenmem .teşekkürler cevabınız için

aay çok teşekkür ederim, aslına bakılırsa öyle ama saygımı kaybetmekten korkuyorum.

teşekkürler, bebeğinizin sağlıklı doğması dileklerimle,

ama ben iffet abidesi zannetiğim için hayal kırıklığı oldu, bi de içim bi garip nedense

..... olayına girmeyeceğim herkesin kendi görüşü ama ikinci konuda iyi ki benim gibi biriyle birlikte değilsiniz diyorum. İnsanlar çok sinirliyken sevgi pıtırcıklığı çekilmez olur. Biraz sakinlesin konuşursunuz ama zıvanadan çıkmışken biraz susmak iyidir. Hatta ben biraz destek de beklerim. Yani beş dakika benimle haklısın ya adamın yaptığı çok ayıp (küfredin ya da beddua edin demiyorum) dense sakinleşicekken, ama ay canım öyle deme ay canım küfretme dese biri bana sinirlerim iyice artar. Benim eşimden ricam bana sakinleşinceye kadar süre ver. Sakinleşince zaten haksız yere bir şey dediysem anlarım tevbe ederim. Bir daha yapmamaya da çalışırım. Ben de eşim sinirliyken ona çok ilişmem. Sakinleşince haksız olabileceği noktaları söylerim. Sinirliyken bir şeyler üstüste gelmişken zaten mantıklı düşünme şansı olsa düşünüp ona göre hareket eder. Ha tabi direksiyona vurup yaka paça silkmekten bahsetmiyorum ben sadece küfür ettiğini varsayıyorum.

ben bir insanı tanımaya çalışırken bana değil başkalarına olan tavırlarına bakarım. başka insanlara yaptığını zaman gelir bana da yapar diye düşünürüm. genel anlamda mı öyle yoksa son zamanlarda mı böyle oldu nişanlın? son zamanlarda olduysa nişan gerginliğine ver ve biraz hoş görmeye çalış bence.

Adamın gerçek yüzü de bu olabilir nisanliyken de değerlendirme yap iyice. .sikintida küfür ettiyse ağzı alışık:-(

teşekkürler, ama tepkileri ya ağlamayla ya da küfürle olacak gibi geliyor bana nedense, ağlaması da kötü küfürle tepki vermesi de.

Bence fazla abartmışsın arkadaşım, gerçekten her insan bu tarz şeyler izler..
Nihayetinde din adamı değil bu adam, her insan gibi istekleri arzuları var, yani gidipte bir hayat kadınıyla birlikte olmamış..
Küfre gelince o da çok basit bi olay, deşarj olmak için hepimiz küfrediyoruz...

Açıkçası sizin nasıl bi hanımefendi olduğunuzu merak ettim, dört dörtlük müsünüz? Yani ben şahsım adıma dört dörtlük değilim...

işte benim anlatmak istedğim bu, sadece bana karşı saygılıysa bunu da istemem, çünkü zamanı gelince bana da yapabilir, ilk kez oldu küfür duydum, yine gerginken tekrarlar diye tahmin ediyorum ama zamanı gelince benim aileme dil uzatırsa o çok kötü olur işte

ILk konuda birşey demek istemiyorum çünkü evlendikten sonra devam ettirenler oluyormuş zamanla karısının yüzüne bile bakmayanlar sürekli paylaşıldı bu konu burda o yüzden sizin karşınızdakine olan güveninizle ilgili artık. 2. Konu ise çok hassas belki o telefon olayından sonra çok utandı aynı zamanda sinirlendi ve silecek olayı tuz biber oldu kendine hakim olamadı düşününce biraz hak verilebilir ama ne olursa olsun senin yanında adabını bozmamalı. SEn yine tepkini koy ki ders olsun bir daha yapmaya cesaret edemesin. Ayrıca senin gibi o da duygusal bi dönemde. YAlnız hep bir konudan korkarım bazı erkekler evlenene kadar başka evlendikten sonra bambaşka olur ya gerçekten kötü bir durum. AMa bunu sadece sen anlayabilirsin nişanlılık dönemini mümkün olduğunca uzun tutabilirsin çok hassas bir konu iyice yakından tanımaya çalış derim ben. Evlilik aceleye gelmez... Umarım herşey düzelir...

asla dört dörtlüküm diyemem ki kimse de öyle değildir, ama ben nasıl hassas ve saygılı olmaya çalışıyorsam herkese karşı, sadece kişiye özel değil, aynısını beklemekte hakkım değil mi, benim kulağıma tecavüz etmeye ne hakkı var.

küfür etmeyen .... izlemeyen erkek mi var acaba
abartılacak kadar bişi görmedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…