hiç kimse mükemmel değildir
hangimiz sinirlenince beddua etmiyoruz
çogumuz küfür bile ediyor
..... Izlemesine gelince
bekar erkek nasıl başka türlü tatmin olacak
evliyekn yapsa ok haklısın
ama bu kadarda müdahale etme derim ben
zamana bırak
küfür ve argo hoş diil tabiki
ama alışkanlık mı yoksa anlık öfkeylemi yaptı
kontol et önlemini al
sıkıntı yapılcak pek bişi yok bence
siz kendi değer yargılarınızla naif bi yaşam sürmüşsünüz...
küfür duyunca rahatsız olmanız çok doğal.
bi erkeğin sevdiği kızın yanında bi başkasına '' anasına bilmem naparım'' gibi bi küfür etmesi çok iğrenç..
belki o düz mantık düşünüyor ama biz kadınlar içeriğiyle ilgileniyoruz, düşünüyoruz.
izlediği şeylere gelince, sizi kıyaslamasından korkmayın. arada sevginiz varsa zaten kimseyle kıyaslamaz. bazı şeylerin kurgu amaçlı olduğunu o da bilir.
kendinize güvenin...
bu konu içinde üzüntü duymayın. sizinle böyle bi amaç için birlikte olması sizi daha çok yaralayacaktı emin olun..
Gerçekten çok komiksiniz ya. Hayal dünyasında yaşıyorsunuz resmen. Aslında böyle konulara yorum bile yazmam ama dayanamadım bu sefer.
"Adamla el ele tutuşmaktan öteye gitmediniz" dediğinize göre. Eee ne bekliyorsunuz? Nasıl tatmin edecek kendini? Siz ne kadar çılgın kadınlarsınız, ben gerçekten anlam veremiyorum bu şekilde düşünen insanlara. Ne var yani izliyorsa ne olmuş? Gerçekten bunları izlemeyen tek bir insan var mı sizce bu dünyada? Ben dahil ara sıra bunları izleyen kadınlar çoook sayıda. Ne yapsın adam çalıya çırpıya mı sürtsün tövbe tövbe. Cidden komiksiniz ya.
Not: küfür konusunda haklısınız ona bir şey diyemem.
..... izlemesine gelince günahı kendi boynuna.Genelevlerin kapatılmamasını isteyen ünlü siyasetçimiz ne demişti?
"Ne yapsın vatandaş bizi mi ...sin?"