• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne düşüneceğimi bilemedim...

Valla, benim hiç erkek kardeşim yok hatta evlenen erkek akrabam bile yok, ama bana da kınayı kız tarafı yaptığı için bindallıyı kız tarafı almalıymış gibi geliyor. Hatta herkes kendi kıyafetini kendi almalıymış kendi ailesine aldırmalıymış tüm nişan düğün vs. boyunca gibi geliyor ama bunun geleneklere uygun olup olmadığını bilmiyorum. Bence üzülme seni sevdiğinden de eminmişsin kayınvalidenin, madem istiyorsun al göğsünü gere gere giy bindallını da, neden başkalarına bozuldun diye kendini isteklerinden mahrum bırakasın.

işte ne düşüneceğimi bilemiyorum.. benım ıcınde kımın aldıgı önemlı değil ama inanın çok kötü oldum orda. hani yeriorası değildi en azından. gelınlıkcıden cıksaydıkda kızım alamam kusura bakma dese başımın üstünde yeri vardı... orda benım anneme siz birşey yapmıyorsunuz gibi bir imada bulunarak söylendi o söz.. herkez anladı bunu. ben aılenın tek cocuguyum aılem bana yapmıyacakta kıme yapıcak. benden baskakımselerı yok kı. elınde avucunda ne varsa cıkardılar. yapmadıklarını bılsem zaten bende ne oluyor derım kendı kendıme.. galıba herkez gergın o yuzden kaynaklanıyor anlamadım ben...

Back