Ben olsam bu düşüncemi kayınvalideme söylerdim annecim geçen gün böyle bir olay yaşandı ya sen de bana böyle deyince ben çok üzüldüm. "Çünkü sen bana derdin ya hep ben seni kızımdan ayıretmiyorum diye ama benim en mutlu anımda sen bana o sözü söyleyince içim buruldu. Benim ailem için para sorun değil sonuçda benim en önemli zamanlarımda her zaman yanımdalar, olmasa bile nerden bulur buluşturur yine benim mutlu olmam için onlara düşen görevi yaparlar. Ama söz konusu olan o değildi, kızım canın sağolsun senden ileri mi sen bizim kızımızsın hangisini beğendiysen onu alalım demenizi beklerdim. O an kendimi sizin gelininiz değil de herhangi bir yabancıymışsım gibi hissettim. Beni de üzen bu oldu" diyebilirsiniz.
Patavatsızmış.Ben olsam bundan sonra sevmesdim onu.
Şu an çok stresli bir dönemden geçiyorsunuz.
Sizi çok iyi anlıyorum ve söyleyeceğim tek şey: Hepsinin tadını çıkarın.
Tatlı telaşlar bunlar. K.validenizle anladığım kadarıyla iyi geçiniyorsunuz.
Bunların hepsi geride kaldığında gülümsemek için, takılmayın böyle şeylere.
Bir daha geri gelmeyecek ki bu tatlı telaşlar.
Belli ki k.valideniz de sözlerinin yaratacağı etkiyi hesaplayamamış.
Kusura bakma ama bende bu kadar ağlayacak, bozulacak, torununa 200 liraya ev kıyafeti alıyor ama'lara vardıracak bir şey göremedim.
Bugüne kadar yaptıklarını da silebilecek kadar ağır bir cümle kullanmamış ayrıca neden birkaç kişi dışında herkesin bu kadar fevri tepkiler verdiğini de anlayamadım.
Belki gerçekten bütçelerini aşıyor olamaz mı? Kimsenin cebinde ne olduğunu bilemezsin,
Bence bu kadar küçük şeylere kafanı takıp dağılırsan ileride daha zorlanırsın.
Hep ne derler, 3 maymunu oynayacaksın hem kendi hem ailenin mutluluğu için...
Daha öncede yazılmış ama ben tekrar aynı konuya değinmek istedim, bazıları sponsorlara sahipken bazıları ne yazık ki gelinlik bile giyemeden evleniyor.
3-4 saatlik bir zaman dilimi için hayatı kendine boşuna zehir etme, sonuçta istediğin gelinlikle ertesi gün salınacaksın ortalarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?