- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
düğünüme 3 ay kaldı allahın izniyle.. gelinliği halledelim dedik. ben bi gelinlik beğendim ve sonra benım annem kayınvalıdem nısanlım ben almaya gittik. orda gelinliği denedim herkez çok beğendik ve aldık gelinliği. sonra bana bindallı giydirdiler orda birtane. ben bindallıyı hıç sevmem ama orda onu deneyince bittim abiye şeklinde bindallıydı. bayıldım bındallıya. ben üzerimden çıkarırken kayınvalıdem bindallıyı kız tarafı alır dedi anneme.. çok gücüme gitti. kayınvalıdemi çok severim gerçekten bende emeği çok hakkınıda ödüyemem. bizim adetlerde bindallıyı onlar alır bizde damada bir pantolon bir gömlek alırız.ya olay kimin ne alması değil aslında. benim ailem elinde avucunda ne varsa verdi. onlarda aynısını yaptılar ama kayınvalıdemin gelınlıkcıde onu ben almam kız tarafı alır demesi çok dokundu bana. öyle bile olsa orda söylenmemeliydi dışarı çıkınca söyleseydi. gelinliğimi aldım ama inanın hiç mutlu olmadım. normalde ben havalara uçmalıydım. kayınvalıdemi sevmesem inanın hiç şu dediği falan umrumda olmaz. ama o bana hep ben seni kızımdan ayrı görmüyorum diyor. bende öyle hissettiğini sanıyordum ama. kendı kızı olsa orda öyle birşey yapmazdı biliyorum. belki bazılarınıza bu olay küçük birşey gelicek ama ben çok üzüldüm. ben hiçbir zaman herşeyin pahalısından seçmedim hep uygun olanlara göre hareket ettim. kayınvalıdem nıye oyle davrandı anlamadım. annemde gık demedi karşısında onunda cok gücüne gitti ama sustu biliyorum suratı bozuldu ama benım ıcın yalandan gülüyordu.. kayınvalıdeme cok kırıldım ne yapmam gerektıgını ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. nişanlımada anlattım haklısın aşkım dedi ama kalbim kırıldı...