- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.814
- 248
Seni gerçekten mutlu bir hayat bekliyor . Artık kendin İçin yaşa , kazanan üreten bir kadınsın kendini artık şımartma zamanın geldi . Kuaföre git ,alışveriş yap, sevdiğin arkadaşlarınla görüş , komik bir film izle . En sevdiğin yemeği yap ve bir güzel ye . Neden biliyormusun? Çünkü hayat çok kısa ve kendini seni zerre hak etmeyen varlıklar İçin mutsuz etmeye hiç hakkın yokNe güzel destek oluyorsunuz... Bir bayan tanımadığı bir bayanı böyle mutlu edebiliyor işte. Daha ne söyleyeyim...
Seni gerçekten mutlu bir hayat bekliyor . Artık kendin İçin yaşa , kazanan üreten bir kadınsın kendini artık şımartma zamanın geldi . Kuaföre git ,alışveriş yap, sevdiğin arkadaşlarınla görüş , komik bir film izle . En sevdiğin yemeği yap ve bir güzel ye . Neden biliyormusun? Çünkü hayat çok kısa ve kendini seni zerre hak etmeyen varlıklar İçin mutsuz etmeye hiç hakkın yok
Bunu yapmak senin elinde. Ve sen tüm hayatını değiştirebilecek bir kadınsın, ben bunu taaaa burdan hissediyorken , sen kendi gücünün farkında bile değilsinUmarım bundan sonraki her şey dediğiniz gibi olur
Ben de ayni duygulardayım bugün mahkeme günüme az kaldı ve kendimdeki hataları fark ediyorum senin gibi fevri hareketlerim vardı ama asil sorun ne biliyor musun yola seninle devam etmek isteyip istemedikleri senin esin de benim esim de daha büyümemişler ve biz kadınları sevgisizlik bu hale getiriyor.
Biz ne kadar cabalarsak çabalayalım olmayacak bu iş.
Olsa da biz mutlu kadınlar olmayacağız sadece evli olacağız.
İnsan dengi ile evlenmeli ya da onu anlayabilecek biri ile inş ikimizin de yüzü güler.
Bir de pişman olmamak için duygu ile değil mantıkla karar vermeye çalış.
Böyle insanlar sorumluluk almaktan korkan insanlar. Annelerinin dizlerinin dibinde yiyip içip yatıp hiç zorluk çekmemiş insanlar. Bunları en kısa zamanda annelerine geri iade etmekte fayda var değil mi?Canım ilişkiniz bir çıkmazda ve zorlarsanız ikiniz de üzülebilirsiniz. Yol yakınken ayrılın.
yapacak bisey yok sevmiyorsa sevmiyordur diye düşünüyorum evlilik bence biraz dans gibi çift taraflı ve destek şart. Hiçbirşey tek taraflı gitmez tecrübe ile sabittir en fazla 1 yıl üzülüp sonra yolunuza bakarsınız.Kesinlikle çok haklısın. Ben zamanla alttan almaya başladım ama eşim aksine daha da çok üstüme gelmeye başladı. Annem evime geldiğinde benim canımı sıkmak için tuhaf hareketler yapmaya başladı. Örneğin ona kızmışsam ve annemin yanında pek belli etmiyorsam bana telefondan mesaj atıyordu canımı sıkacak sözler söylüyordu ben telefonuma bakmayınca da mesaj geldi neden bakmıyorsun diyordu. Ben bunları bile zamanla unutmaya başladım. Çünkü babadan göremediğim sevgiyi bu adamdan bekledim belki de.. Ama yok böyle insanlara değer vermek yerine sokaktan bir köpek yavrusu alıp ona verin, bu sevgiye muhtaç olan o kadar çok canlı var ki... Ve evet mantıkla verilen kararlar aşık olarak verilen kararlardan daha çok mutlu ediyor...
yapacak bisey yok sevmiyorsa sevmiyordur diye düşünüyorum evlilik bence biraz dans gibi çift taraflı ve destek şart. Hiçbirşey tek taraflı gitmez tecrübe ile sabittir en fazla 1 yıl üzülüp sonra yolunuza bakarsınız.
Kendinize değer verin, sevin ben böyle yapıyorum ve çok mutluyum
Biz daha önce konuşmuştuk zaten anlaşmalı boşanalım diye daha fazla onunla muhattap olmamak adına anlaşmalı boşanacağım. Ve bana en son dediği şey davayı sen açacaksın ben açmıyorum inat ettim ben mağdurum senin hakaretlerine maruz kaldım, bir dediğini iki etmedim, o yüzden sen açacaksın ben de gelip imzamı atacağım dedi. Bu insanla basit tartışmalara girmeye değer mi sizce?Aman çocuk gibi biri malesef egitilmez.yani abinin varana kadar niye arıyor ki utanmadan ilkokul öğretmeninizi arayacak ne saçma çekilecek dert değil siz açın davayı ya da o açsın rencide etti beni diye dava açın ek olarak
Aman küçük bir kız çocuğu gibi yagaraci rencide olmuş birde. Değmez anlaşmalı boşanın o halde erkeğin cirkefi beter kadinlarinkinden daha sinir bozucu oluyor .sabırlar dilerim canım.
Benim ex nişanlımda da vardı aynı sorunlar Yaşına varana kadar benzer hali . Bi anda evlenip sizinle aynı sıkıntıları yaşadığımı düşündüm o adamla ömür geçmez .takıntılı insan senin ömründen yer
benim ki şartlar yüzünden çekişmeli oldu ama siz anlaşmalı boşanmaya çalışın x annesinin lafını dinleyip ben yokken evimize girip tüm eşyalarımı almış daha sayamayacağım bir sürü sebep.Ben de böyle yapmaya çalışıyorum artık. Boşanma davanızın süreci hakkında yine bilgi bekliyorum sizden.
Bu arada burada avukat tutmadan anlaşmalı boşanmış arkadaşlar varsa onlardan da bilgi rica ediyorum...
Boşanın ve kurtulun aranızda saygı kalmamış , size daha fazla böyle hissettirmesine izin vermeyin. Eşiniz 32 yaşına gelmiş bu yaştan sonra düzelmesini beklemeyin , siz ki daha çok gençsiniz ve elinizde mesleğiniz var ne güzel, çocuk da olmazsan önünüze bakın ve doğru adamın doğru zamanda sizi bulacağından emin olun. İnşallah herşey gönlünüzce olur.
benim ki şartlar yüzünden çekişmeli oldu ama siz anlaşmalı boşanmaya çalışın x annesinin lafını dinleyip ben yokken evimize girip tüm eşyalarımı almış daha sayamayacağım bir sürü sebep.
Ama çekişmeli boşuna uğraş bence anlaşmalı olsa bitse idi bir kere yüzünü görürdüm biterdi.
Siz bu süreçte anlaşmaya bakın tavsiye sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?