Ne devam edebiliyorum ne de bitirebiliyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi rve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşinizin de sizinde hatalarınız var ve ikinizde hemen boşanmayı göze almışsınız...
Arada hiç mi sevgi,saygı yok peki?
Hiç şans vermeden bitirmeye değecek mi ?
Tabi devam edilecekse eşinizin kendisine çeki düzen vermeside şart.

İşte sorun da bu. Durumun ciddiyetinin farkına varıp bazı şeyleri düzeltmeye çalışsa belki inanacağım ama malesef zamanla daha da kötü duruma geliyoruz. İlerde çocuk olduğunda yine böyle devam ederse ?

Aynen sizin farkında olduğunuz kadar eşinizinde farkında olması lazım.
Zaten bu belirsizlikte çocuk yapmak mantıklı değil.
Ama son kez bir adam atıp bunları konuşamaz mısınız eşinizle?
Belki pişman olursunuz o zaman zaten boşanmayı göze almıştınız adım atarsınız
Belki de iyi ki konuştum son bir şans verdim dersiniz.

Ama eşim şuanda bir pişmanlık içinde değil ki.Hala beni suçluyor.
Benim ona bağladığımın farkında olduğu için ben dava filan açamam sanıyor kendince benim gözümü korkuttuğunu sanıyor. Evdeyken çok kez dedim bak böyle yapma kendimizi toplayalım açamam sanma açarım ama ikimiz de çok pişman olur üzülürüz dedim. ama geldiğimiz nokta işte bu...

Sonradan vaz gececeksiniz. Zamaninda acin ...

Üzüldüğüm nokta şu; bir yuvayı kurmak da yıkmak da kolay olmuyor. O kadar çabaladık dışardan gören herkes çok yakışıyordunuz mutluydunuz diyor. Nasıl bu hale geldiğimize şaşırıyorum. Bir yandan hayatıma bakayım diyorum bir yandan da bunlar kafamı kemiriyor.

Yani karşı taraf ya gerçekten vazgeçmiş ya da açıp açamayacağınızı merak ediyor sanırım.
Bende diyorum ki eşin ne yaparsa yapsın ne düşünürse düşünsün...
Sen ne hissediyorsun?
Eğer biterse nasıl hissedeceksin.

Bazi insanlar malesef zamanla deyise biliyo. Sevgi de bazen bite biliyo ve bize deger veren insanlar gidiyo, yerine bambaska biri geliyo. Hayatin kanunu bu. Bazen de tanidigimiz insani tanimadigimizi anliyoruz. Eger bir sey olmuyorsa demek ki, o işde bir hayir vardir
Şuan benim abim bosanma aşamasinda. Kizla ilk konusmadan sonra abime o kizla sakın evlenme dedim. Kiz isteme geldi, annemlere o kizi istemeye gitmeyin, o kiz anormal dedim, nişan yapmayin dedim. Dugune kadar o kadar seyler yapti ki kiz. Vazgecin, nisani bozun dedim. Beni dinlemediler. Hala pismanlar. Abim evlendikten sonra kiz deyisir diyordu, daha kotu oldu ama. Demem o ki, belki de zamani da kocanizin kotu huylarini gormemezlikten gelmissiniz ve ya zamanla deyisir demissiniz.
Gecmisi degil geleceyinizi dusunun. ALLAH yardimciniz olsun ...

Eğer biterse çok üzüleceğim ama kendimi çok iyi toparlayıp kendi hayatıma dair çok güzel şeyler yapabileceğim, kendimi daha iyi geliştirip daha mutlu olacağım. Fakat iş o cesareti bir kere gösterip yıpratıcı mahkeme sürecini atlatabilmekte...

Evet zamanla değişir dedim, ama zamanla değişen sevgimiz saygımız oldu. Amin, çok teşekkür ederim...

Eşiniz kafasında bitirmiş bence yoksa çoktan arardı gelip sizi alırdı. Kendinizi toparlayıp adımınızı atın. Oda görsün gününü. Size hiçbirşey olmaz mis gibi devam edersiniz hayatınıza. Aileniz arkanızda mesleğiniz var. Daha ne. Rabbim bundan sonra bahtınızı güzel eylesin

Evlenmeden önce hayatımda bir kere bile yemek yapmadım, yapmayı bilmiyordum hepsini söyledim ona birlikte yaparız zamanla öğrenirsin dedi. Evlenmeden önce eşim ne kira Ödemiş ne bir gideri olmuş şimdi maaşının yarısı kiraya gidiyor bu hayat ona zor gelmeye başladı.

konunuz hayırlı olsun. diğer konuya da yorum yapmıştım. ortada sorun yokken sorun çıkartan huysuz huzursuz bir eşiniz var. size sevgisi de saygısı da kalmamış. ayrılmak için bahane arıyor gibi. hakkınızda hayırlısı olsun. görücü usulu mu evlenmiştiniz aşk evliliği mi

Amin inşallah. Çok teşekkür ederim. Ne kadar okumuş olursan ol, ne kadar ayaklarının üstünde durursan dur kadınız işte bir yanımız hep kırılgan duygusal kız çocuğu... Bu tür şeyleri hazmetmek ne zormuş. Ama ben hep zoru başarmaya çalıştım biliyorum yaptıktan sonda iyi ki yapmışım keşke daha önce yapsaymışım diyeceğim ama işte oraya gelebilmek mesele

Çok teşekkür ederim, evet haklısın ayrılmak için bahane arıyor. Hatta bana bir keresinde 'Annemin evinde ne güzel rahattım kira ödemiyordum, elektrik su ödemiyordum' dedi. Açık açık söyledi işte... Hayır biz tatilde tanıştık aksine, gezdik tozduk ailelerimiz evlenirken hiç zorluk çıkarmadı. Bir şekilde borçsuz evlendik ama işte hiç sıkıntı çekmediğimiz için belki de bu evliliğin kıymeti bilinmedi... Eve alışayım diye bir ara işten çıktım 3 ay evde kaldım. Annesi bana 1.5 sene çalışmayla hemen yoruldun mu dedi. Bir sonraki ayı zor getiriyoruz diye dayamadım tekrar işe girdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…