Ne demek ya 'kimse değil'

Belki yeni bir ortama girdiği içindir. Hepimiz yeni ortama girince daha cok dikkat ederiz

Uyku sersemi değildi. Telefonunun sesi çok yüksek zaten bütün evde yankılanıyor çalınca. Uyandı ve kapattı direkt.
Biraz pasif gördüm sizi şu an eşinize gidip şüphelerinizi sormanız gerekiyordu neden bunu yapmıyorsunuz
[/QUOTE]
Evet şuan çok gerginim sanki duyacağım şeyden kaçtığını hissediyorum. Ha bi yamuğu varsa anında boşarım net. Hayatta asla affetmeyeceğim tek şeydir.

Biz yapsak uyutmazlar valla. Bence bu işte bir iş var. Numarayı tanımıyor bile olsa bu saatte acaba birine bir şey mi oldu diye geri dönmesi lazımdı ya da en azından "bilmiyorum kayıtlı değil" diyebilirdi.
Evet direk kimse değil demesi şüphe çekici tanımadığım bir numara falan dese tamam ama "kimse değil" lafı o kişinin aslında bilindiğinin ama konu sahibinin önünde konuşulamadığını gösteriyor bence

Hemen konu sahibini doldurusa getirmeyelim. Benim de gec saatlerde arayan patavatsiz bir sürü arkadasim var. Mesela gecenin 2sinde kediye araba carpti diye ariyorlar ben ne yapanilirim veterineri ya da barinagi ara di mi işte cok böyle düşüncesiz insan. Eğer yalan olsaydi isten ahmet aradi falan diyebilirdi. Kimse değil demek önemsememek biraz da inada bindirmiş.

Hemen konu sahibini doldurusa getirmeyelim. Benim de gec saatlerde arayan patavatsiz bir sürü arkadasim var. Eğer yalan olsaydi isten ahmet aradi falan diyebilirdi. Kimse değil demek önemsememek biraz da inada bindirmiş.

Bence de durum bu olabilir.. sakin kalmak lazım böyle durumlarda.. varsa olumsuz birşey insanın karşısına mutlaka çıkar .

Yarın ne söyleyecek duyacağım şey beni ikna edecek mi çok merak ediyorum. Aptal yerine konulmak istemiyorum.
Siz üstüne giderseniz panik yapar yalan söyler. Böyle durumlarda en iyisi zor da olsa sakin kalmak bir sey olmamis hatta araniz iyiymis gibi davranmak. Firsat kollamak dustayken falan alip bakarsiniz telefonjna

Evet haklısınız ama bu mesela uygun bi saatte olsa kimse değil lafına takılmam. İlk defa bu saatte böyle bir arama oluyor. Ben kesin birine bir şey oldu diye koştum odaya mesela aklımda o vardı. Ama gidince aldığım cevap şu an kendimi mok gibi hissettiriyor.

İnada bindirmis biraz. Ben de soranlara kimse değil derim. Önemli değil derim. Normalde araniz iyiyse buna takilmayin derim. Bu sekilde paranoyak yaklasmak ömünüzden yer. Bir sey varsa bir yerden cikar zaten.

CaNıM numarayı eline geçirirsen sorgulayabiliyosun ücretsiz vodafone Kim boşluk numarayı yaz 7048 yolla numara kime aitse cıkar

Dolduruşa getirmiyorum. olayı çözmesine yardımcı olmaya çalışıyorum.Belli ki konu sahibi aldatıldığı halde görmezden gelecek bir kadın değil yoksa buraya bile konu açmazdı önemli değildir diye umursamazdı.

Kesinlikle. Aldatmanın her türlüsüne tavrım net. İster zihinsel ister fiziki. Tek endişem aptal yerine konulmak.

Sadece bununla insan yargilanmaz ki. Esi stres panik olsa bastormaya calisir gibi tepkiler verse evet derdik bu iste bir is var. Ama adam umursamamis öfkeyle kalkan zararla oturur. Böyle durumlarda en zor ama en mantikli secenek sakin davranmaktir.

Kimse değil bir cevap değil bana kalırsa.

Yarında siz yapın aynısını kimse değil diyin bakalım ne oluyor
Şu ana kadar hiç yalan söylemedi ya da yakalanmadım diyim 10 yıldır hayatımda. Kimse değil cevabı aslında bir kaçış değil mi? Yarına kadar yalan düşünmesine fırsat verdim galiba. Ama şu an hiç bir cevabın beni tatmin edeceğini düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…