Ne demek ya 'kimse değil'

Bir şekilde şifreyi öğrenmeniz gerek. Olayı unutmuş gibi yapın bence ve yanındayken şifreyi görmeye çalışın. Sorsanız söylemez birşey varsa.

Uyuyor muydu belki uyku sersemi öyle bir cevap vermiştir..
Uyuyordu ama başında üç dört defa kim diye sorunca uyandı. Ve arkadaşı olsa o telefon kesin açılırdı meraktan değil mi bu saatte nedir hayırdır önemli bir şey mi var gibisinden. Telefonu yüzüne kapattı arayan her kimse

Açın kapıyı seslenin ben dışarı çıkıyorum diyin. Nereye? Derse "bilmem ki?" Diyin. Israr ederse etsin takmayın. Dönünce sorarsa neredeydin diye hiçbiyerde dersiniz.
Aynen ya Bencede gidin bi otelde yatın bu gece sonra bakın bir daha böyle bir şey yapabiliyor mu

bence dusunecek cok da bir sey yok. kahvalti ederken aksam arayan kimdi, neden sorunca cevap vermedin diye sorup ogrenmeye calismak en mantiklisi. eger ikna olmazsaniz telefonunu gosteemesini de isteyebilirsiniz, bence itiraz etmesini gerektiren bir durum yok. kendi kasınmış, kendi şaibe yaratmış, cozmek de ona düşer.

Ay sonu dökümanından nasıl ulaşabilirim telefonu faturalı evet ama hat sahibi dışında ulaşım mümkün mü

Aynen ya Bencede gidin bi otelde yatın bu gece sonra bakın bir daha böyle bir şey yapabiliyor mu
Biz yapsak uyutmazlar valla. Bence bu işte bir iş var. Numarayı tanımıyor bile olsa bu saatte acaba birine bir şey mi oldu diye geri dönmesi lazımdı ya da en azından "bilmiyorum kayıtlı değil" diyebilirdi.

Bu akşam sıcağı sıcağına öğrendiniz öğrendiniz yoksa varsa bişey tüm deliller yok olur.

Eğer şifreyi biliyosan süper sessiz gir al telefonu salonda bak . Olmadı son arayan kayıtlı değilse ara .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…