- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.247
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
Açın kapıyı seslenin ben dışarı çıkıyorum diyin. Nereye? Derse "bilmem ki?" Diyin. Israr ederse etsin takmayın. Dönünce sorarsa neredeydin diye hiçbiyerde dersiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyuyordu ama başında üç dört defa kim diye sorunca uyandı. Ve arkadaşı olsa o telefon kesin açılırdı meraktan değil mi bu saatte nedir hayırdır önemli bir şey mi var gibisinden. Telefonu yüzüne kapattı arayan her kimseUyuyor muydu belki uyku sersemi öyle bir cevap vermiştir..
Aynen ya Bencede gidin bi otelde yatın bu gece sonra bakın bir daha böyle bir şey yapabiliyor muAçın kapıyı seslenin ben dışarı çıkıyorum diyin. Nereye? Derse "bilmem ki?" Diyin. Israr ederse etsin takmayın. Dönünce sorarsa neredeydin diye hiçbiyerde dersiniz.
İkimizde de var bunu hiç sorgulamadım o yüzden ama şimdi o şifreyi öğrenmek için her şeyi yaparım şu anEsiniz neden teline sifre koyuyor
Garip..İkimizde de var bunu hiç sorgulamadım o yüzden ama şimdi o şifreyi öğrenmek için her şeyi yaparım şu an
Bence telefonu da alıp gidin şifre kirdirilabiliyor mu acaba.. uykusu agirsa parmak izini o sırada okutun diyeceğim ama...Aynen ya Bencede gidin bi otelde yatın bu gece sonra bakın bir daha böyle bir şey yapabiliyor mu
Ay sonu dökümanından nasıl ulaşabilirim telefonu faturalı evet ama hat sahibi dışında ulaşım mümkün müBen olsam gece uyuduğunda telini ele geçirir ve numaraya bakardım... Eğer numara silinmiş ise ay sonu dökümanından o numarayı öğrenirdim... Ben olsaydım böyle yapardım ama sonra da gösterirdim o kimseyi eşime...
Bu saatte normal bir insan aramaz maalesefİkimizde de var bunu hiç sorgulamadım o yüzden ama şimdi o şifreyi öğrenmek için her şeyi yaparım şu an
Biz yapsak uyutmazlar valla. Bence bu işte bir iş var. Numarayı tanımıyor bile olsa bu saatte acaba birine bir şey mi oldu diye geri dönmesi lazımdı ya da en azından "bilmiyorum kayıtlı değil" diyebilirdi.Aynen ya Bencede gidin bi otelde yatın bu gece sonra bakın bir daha böyle bir şey yapabiliyor mu
Bu akşam sıcağı sıcağına öğrendiniz öğrendiniz yoksa varsa bişey tüm deliller yok olur.Uyuyordu ama başında üç dört defa kim diye sorunca uyandı. Ve arkadaşı olsa o telefon kesin açılırdı meraktan değil mi bu saatte nedir hayırdır önemli bir şey mi var gibisinden. Telefonu yüzüne kapattı arayan her kimse
Uyku sersemi değildi. Telefonunun sesi çok yüksek zaten bütün evde yankılanıyor çalınca. Uyandı ve kapattı direkt.Al teli bak o nasıl bi cevap öyle.. uyku sersemi felanmiydi
Dokümandan numaranın hepsini goremezsiniz.Ben olsam gece uyuduğunda telini ele geçirir ve numaraya bakardım... Eğer numara silinmiş ise ay sonu dökümanından o numarayı öğrenirdim... Ben olsaydım böyle yapardım ama sonra da gösterirdim o kimseyi eşime...
Bunu düşündüm ama uykusu hafifAl telefonu bas
Bence telefonu da alıp gidin şifre kirdirilabiliyor mu acaba.. uykusu agirsa parmak izini o sırada okutun diyeceğim ama...