Ne demek ya 'kimse değil'

TeslaninOsilatoru

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
1.527
3.486
Benim kocanın telefonu çaldı bu saatte saat 1 bu arada. Ben uyumadım oturuyorum koştum telefon çalınca o da cevap vermedi kapattı kim aradıysa. Diyolog şu
Kim bu saatte
Kimse değil
Ne demek kimse değil kim söyler misin
Kimse değil
Kim
Kimse değil!?
Sinirlenip odayı terkedişim ve kapanış napayım ben yarın şimdi

Daha onceden vukuati var mi?
Yada boyle bir durum yasasaniz genelde ne tepki verir?
Hiç yoktu.İlk defa oldu bu. Çalıştığı yer değişti son bir kaç gündür kendine fazla bakmaya başladı ufacık bir rahatsızlık hissetmedim desem yalan olur. Beni rahatsız eden bişeyler var ama adını koyamıyorum elle tutulur bir şey yok şu telefon olayı dışında.

Sakin kalin, zaten simdi telefonunosteseniz, coktan silmistir eger saklamak istiyorsa.
Yarin sabah adam akillinsorun, bunun hesap sormak olmadigini, bu saatte arayan birinin kim oldugunun gecistirilecek bir sey olmadigini soyleyin.
Cevaplarına gore sekil alirsiniz.

Yarın ne yapabilirim onu düşünüyorum şu an

Yarin yapacak birsey yok bence. Yarina kadar bir yalanlar dusunur, gostercek bisey bulur muhtemelen.
Kim olduğunu soyleyecek insan simdi soylerdi zaten yarina gerek kalmazdi.
Eşinin aklina bir şuphe duşse sabahi bekler misin aciklamak için? Ben beklemezdim, ayni sekilde eşim benim yanliş anladigimi duşunse hemen o an düzeltmeye calisir sessiz kalmaz ama eşinizin de huyunu bilemiyorum neticede, belki cok umursamaz biridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…